30 / 04 / 2024

Burçelik Vana sermayesi

Burçelik Vana sermayesi

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret sermaye artırımına ilişkin başvuru yayınladı.

Burçelik sermayesini artırdı!

Burçelik sermayesini artırdı. Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik sermayesini artırdı.İşte Burçelik sermayesi...

Burçelik Vana sermayede pay alma haklarının kullanım tarihini yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana sermayede pay alma haklarının kullanım tarihini yayınladı...

Burçin Çelik kimdir?

Aveb Proje Danışmalığı kurucusu Burçin Çelik kimdir? Burçin Çelik, bugüne kadar hangi işlere imza attı?

Çelikas Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ayazma Şubesi açıldı!

Çelikas Çelik Konstrüksiyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ayazma Şubesi bugün açıldı. Şirketin sermayesi ise 10 bin TL.

Burçin Çelik gayrimenkul sektöründe ezber bozdu!

AVEB Proje ve Danışmanlık Yönetim Kurulu Üyesi Burçin Çelik, AVEB Proje ve Danışmanlık Türk inşaat sektörünün stratejik bir çözüm ortağı oldu.

Valbruna Turkey paslanmaz çelik merkezi açacak!

Otomotiv, enerji, petrokimya, hidrolik ve pnömatik, pompave vana, bağlantı elemanları, kalıp, makine, gemi inşa, medikal ile savunma ve havacılık alanlarında hizmet veren Valbruna Turkey, paslanmaz çelik merkezi açıyor..

Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı!

Burçelik Bursa Çelik Döküm Sanayi A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Bursa Çelik Döküm ödenek alınması için taahhütname yayınladı.

Burçelik Vana şirket yetkililerini yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. şirket yetkililerini yayınladı.

Burçelik Vana sermaye artırımına ilişkin başvuru yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret sermaye artırımına ilişkin başvuru yayınladı.

Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek payları yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek payları yayınladı.

Burçelik yatırımcı ilişkileri hakkında açıklama yaptı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklmaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. yatırımcı ilişkileri hakkında açıklama yaptı.

Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek tutarı yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarfaından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana sermaye artırımından elde edilecek tutarı yayınladı.

Burçelik Vana izahname yayınladı!

Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. izahname yayınladı.

Burçelik Vana piyasa yapıcılığı sözleşmesi imzalandı!

Burçelik Vana piyasa yapıcılığı sözleşmesi imzalandı. Burçelik Vana Sanayi ve Ticaret A.Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Burçelik Vana piyasa yapıcılığı sözleşmesi imzalandı.

Yabancı gayrimenkul sermayesi 5 milyar dolar olacak!

KONUTDER Başkanı Ömer Faruk Çelik, "Türkiye’ye doğrudan giren toplam yabancı ticari, kurumsal ve bireysel gayrimenkul sermayesi bu yıl 5 milyar dolar olacak" dedi...

Burçelik Vana sermayesi Haberi

Burçelik Vana sermayesi

Burçelik Vana tarafından yapılan açıklama şöyle;


Sermaye Arttırımına İlişkin SPK Başvurumuz...