12 / 05 / 2024

Burcu Biricik Emre Yetkin Ayvalık otel

Burcu Biricik Emre Yetkin Ayvalık otel

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin Balıkesir Ayvalık'ta butik otel için kesenin ağzını açtı.

Burcu Biricik-Emre Yetkin çifti Ayvalık'ta otel açıyor!

Ünlü oyuncu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin Balıkesir Ayvalık'ta butik otel için kesenin ağzını açtı.

Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı!

Camdaki Kız'ın başarılı oyuncusu Burcu Biricik, Ayvalık Küçükköy'den ev aldı..

Burcu Biricik, Bodrum'dan ev bakıyor!

Son zamanlarda dizilerde sıkça ismi duyulan ünlü oyuncu Burcu Biricik, gayrimenkul yatırımı yapmak için harekete geçti. Biricik, Bodrum'dan ev bakmaya başladı. 

Camdaki Kız nerede çekiliyor?

Başrollerinde Burcu Biricik, Feyyaz Şerifoğlu ve Nur Sürer gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız dizisinin çekildiği yalı izleyenlerin ilgisini çekti. Peki Camdaki Kız nerede çekiliyor? İşte detaylar...

Burcu Ziyal ve Emre Ziyal evleri ayırdı!

2014 yılında nikâh masasına oturan Burcu Ziyal ve Emre Ziyal'in evliliğinde kara bulutlar dolaşıyor. Çiftin evleri ayırdığı iddia edildi. 

Burcu Biricik ve Emre Yetkin Cundi Adası'ndan ev aldı!

Kanal D'deki 'Hayat Şarkısı'nın Hülya'sı Burcu Biricik ve reklamcı Emre Yetkin, dünyaca ünlü Cundi Adası'ndan ev aldı.

Hayat Şarkısı dizisi nerede çekiliyor?

Başrollerini Burcu Biricik, Birkan Sokullu, Tayanç Ayaydın, Ecem Özkaya ve Ahmet Mümtaz Taylan'ın paylaştığı 'Hayat Şarkısı' hikayesiyle olduğu kadar kullanılan mekanlarıyla da dikkat çekiyor.

Yunus Emre Camii Parkı hizmete açıldı!

Ataşehir Belediyesi, Esatpaşa Mahallesi’nde 5 bin 256 metrekarelik alanda kurulan Yunus Emre Camii Parkı’nı hizmete açtı. Parkta, yürüme yollan, dinlenme alanları, yıldız şeklinde kuru havuz, şadırvan, ahşap pergolalar, bankları bulunuyor...

YEM Fuarcılık'ın yeni genel müdürü Burcu Başer oldu!

Türk yapı sektörünün en büyük buluşmalarından biri olan Yapı Fuarları-Turkeybuild organizasyonunu 37 yıldır aralıksız sürdüren YEM Fuarcılık'ın yeni genel müdürü Burcu Başer oldu. Başer, görevi Dr. Barış Onay'dan devraldı..

Emre Torun kimdir?

Torunlar Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi; Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olan Yunus Emre Torun kimdir? Emre Torun hangi üniversiteden mezun oldu?

Emre Baki kimdir?

Rönesans Gayrimenkul Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda Rönesans Holding’in Mali İşlerden Sorumlu Grup Başkanı Emre Baki kimdir? Emre Baki bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Budapeşte Yunus Emre Enstitüsü yarın açılıyor!

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik:''Yunus Emre Enstitüsü'nün burada faaliyete başlamasıyla birlikte kültürel faaliyetteki diplomasimiz ete kemiğe bürünmüş olacak. Somut bir mekana kavuşacak. Buna fevkalade önem veriyoruz. Tarihi bir dönüm noktası olarak

Burcu Esmersoy ve Mert Aslan Gordion AVM'de!

Burcu Esmersoy ve Mert Aslan ile ‘Bir Farkım Olmalı’ yeni sezonda ilk kez Ankara’lılarla bir araya geliyor. Ankara’da alışverişe yeni bir boyut kazandıran Gordion AVM’de yer alan Twist mağazası etkinliği 13 Eylül Cuma...

Burcu Biricik Emre Yetkin Ayvalık otel Haberi

Burcu Biricik Emre Yetkin Ayvalık otel

Burcu Biricik ve eşi butik otel açmaya hazırlanıyor. Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre; Son zamanlarda izlenme rekoruna koşan Camdaki Kız dizisinin başrol oyuncusu Burcu Biricik ve reklamcı eşi Emre Yetkin Balıkesir'in Ayvalık ilçesinde butik otel açmaya hazırlanıyor.


Ünlü çift, yapımı devam eden otellerin yaz ayına kadar  yetiştirmeyi planlıyor. Biricik ve Yetkin çifti, yapımı devam eden otelin bir odasını kendileri için ayırarak, yazın hem tatil yapmayı hem de otelle ilgilenmeyi planlıyor.

Reklamcı Emre Yetkin butik otelin yaza yetişmesi için ara sıra Ayvalık'ta inşaatı devam eden taş eve giderek çalışmaları yakından incelediği öğrenildi.

Seda Sayan Büyükdere'deki villasını satışa mı çıkardı?

Özgü Namal, Kavacık'ta ev...