17 / 07 / 2024

Burcu Çelen Mimarlık iletişim

Burcu Çelen Mimarlık iletişim

Burcu Çelen Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Münüre Burcu Çelen tarafından kuruldu. 

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Balance Tasarım Proje Mimarlık Sanayi Limited Şirketi Ataşehir'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Tufan ve Levent Mete ortaklığında kuruldu.

Bam Archıtecture Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Bam Archıtecture Mimarlık Mühendislik İnşaat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda 10 bin TL sermaye bedeli  ile Burcu Aslım tarafından kuruldu.

Bk Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bk Proje Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Cömert tarafından kuruldu.

Akustik Tasarım Proje ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Akustik Tasarım Proje ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Tohum tarafından kuruldu. 

Burcu Çelen Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burcu Çelen Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Münüre Burcu Çelen tarafından kuruldu. 

Kaad İç Mimarlık Ve Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaad İç Mimarlık Ve Mimarlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Alper tarafından kuruldu. 

Lb Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Lb Mimarlık Tasarım Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Atabay Hacıoğlu tarafından kuruldu.

Kanoid Mimarlık Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kanoid Mimarlık Tasarım İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 20 bin TL sermaye bedeli ile Seyit Gökhan Yücel ve İrem Burcu Ummansu ortaklığında kuruldu. 

Nord Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nord Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Erkan Ural ve Burcu Yücataş Ural ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Hç Halim Çelen Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hç Halim Çelen Mimarlık Tasarım İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Halim Çelen ortaklığında 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ass Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ass Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Selvi Burcu Sürek ve Ahmet Aygül tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burcu Cem Yıldırım Mimarlık Müteahhitlik Ve Mimari Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Tic.Ltd.Şti kuruldu!

Burcu Cem Yıldırım Mimarlık Müteahhitlik Ve Mimari Danışmanlık İthalat İhracat Sanayi Tic.Ltd.Şti 10 bin TL sermaye ile 9 Ağustos'ta Cem Yıldırım ve Burcu Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Color Art Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Color Art Mimarlık İnşaat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Burcu Özdemir tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Burcu Çelen Mimarlık iletişim Haberi

Burcu Çelen Mimarlık iletişim

Burcu Çelen Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Münüre Burcu Çelen tarafından kuruldu. 

Burcu Çelen Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi konusu:
Madde 3- Şirketin amaç ve konusu şunlardır. a- Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar da ilgili mekanın kullanım alanına göre tasarım yapmak ve ilgili mekanın dekorasyonunu yapmak. b- Her türlü bina, büro, tesis ve yapılar da teknik müşavirlik hizmetleri olarak plan, proje, teknik hesaplar, danışmanlık, tasarım, fizibiliteler yapmak, bununla ilgili hizmet grupları oluşturmak ve işletmek. c- Türkiye Cumhuriyeti devleti bakanlıklarının ve bakanlığa bağlı resmi kuruluşların, kamu iktisadi teşebbüsleri, iktisadi devlet teşekkülleri, kamu iktisadi kuruluşları, kamu bütçeli daireler, mahalli idareler, belediyeler, yapı kooperatifleri, özel sektör kuruluşları tarafından yurt içinde ve yurt dışında...