17 / 05 / 2024

Burcu Özen Kundak özgeçmiş

Burcu Özen Kundak özgeçmiş

Mimar Burcu Özen Kundak kimdir? Mimar Burcu Özen Kundak, bugüne kadar hangi projelerde görev aldı? Burcu Özen Kundak, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor?

Bursa Kefensüzen Camii yenileniyor!

Fatih Sultan Mehmet Han döneminde yaptırılan ve zamanla kullanılamaz hale gelen Doğanbey Mahallesi’ndeki Kefensüzen Camii, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin girişimleriyle restore ediliyor.

Özen Kuzu, 15 Temmuz'u değerlendirdi!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, 15 Temmuz Cuma gecesi gerçekleştirilen darbe girişimini yorumladı. İşte Kuzu'nun gündem yorumu...

Hollanda Rotterdam'a yüzen çiftlik yapılacak!

Hollanda'nın Rotterdam şehrinde suyun üzerinde yüzen çiftlik projesi hayata geçiriliyor. Beladon şirketi tarafından hayata geçirilen proje 1.200 metrekare büyüklüğünde olacak.

Özen Group İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özen Group İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Sulhattin Özen tarafından 10 bin TL sermaye ile 30 Haziran'da Bahçelievler, Cumhuriyet Mahallesi, Molla Sokak'ta kuruldu.

Dünyanın ilk yüzen evi satıldı!

Dubai'de üretilen dünyanın ilk yüzen evi suya indirildi."Avrupa'nın Kalbi" adlı projenin bir parçası olan ve kompozit malzemelerle yapılan yüzen evlerden 10 tanesi şimdiden satıldı.

Zen Erma Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zen Erma Yapı İnşaat Taahhüt ve Ticaret Limited Şirketi, Abdülkadir Akkuş ve Kamil Tunçel ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 27 Haziran'da Arnavutköy, Hadımköy Mahallesi, Ayasofya Caddesi'nde kuruldu.

Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörü Zennure Özen oldu!

Gayrimenkul Danışmanlık Markası Coldwell Banker’da, Franchise Satış Yöneticisi olarak görev alan Zennure Özen, Coldwell Banker Türkiye Genel Koordinatörlüğü’ne terfi etti.

Dubai’nin Yüzen Denizatı Villaları projesi başladı!

Dubai’nin 2016’ya özel gayrimenkul ve turistik girişimleri arasında yer alan ve merakla beklenen Floating Seahorse Villas (Yüzen Denizatı Villaları) adındaki projede yapım çalışmaları başladı.

Özen Kuzu: Yabancı yatırımcıya oturum hakkının önü açılmalı!

Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, yabancı yatırımcıların Türkiye'de yaşaması konusunda gerekli hazırlıkların yapılmasının sektörü daha da canlandıracağını belirtti.

Avrupa'da konut yetersizliğine karşı yüzen evler inşa ediliyor!

Avrupa ülkeleri, konut yetersizliğine karşı yüzen evler yapılıyor. Fraunhofer Enstitüsünün geliştirdiği evler kendi elektriğini, suyunu ve ısınma kaynağını üretiyor. Evin dışını kaplayan güneş pilleri ısınmayı sağlıyor.

Hayriye Sözen kimdir?

Mimari üretimine 2012 yılından itibaren HS Mimarlık ofisinde devam eden Mimar Hayriye Sözen kimdir? Hayriye Sözen hangi işlere imza attı? İşte Mimar Hayriye Sözen..

Mehmet Üzen: Devlet akıllı ev sistemlerine destek vermeli!

Türkiye Elektrik Elektronik Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Üzen, akıllı ev sistemlerinin öneminden bahsetti. Üzen, devletin bu konuda destek vermesi gerektiğini söyledi.

Mitsubishi Electric'ten yeni Kirigamine Zen klima serisi!

Mitsubishi Electric'in 'Kirigamine Zen' serisi klimaları, estetik görünümü ve soğutmada A+++'a ulaşan enerji verimliliğiyle dikkat çekiyor. Seri iç mimarinin estetiği içerisinde uyum içinde var olmasını garanti ediyor.

Burcu Özen Kundak özgeçmiş Haberi

Burcu Özen Kundak özgeçmiş

Burcu Özen Kundak kimdir?

Burcu Özen Kundak, 1979 yılında İzmir'de doğdu. 1996 yılında İzmir Özel Türk Lisesi'ni bitirdikten sonra 2001 yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Mimarlık Bölümünden mezun oldu. 


2003 yılında Hande Uğur Balçu ile Netto Mimarlık'ı kurdu. Tüm Türkiye çapında mimari ve iç mimari projeleri üzerine çalışmaktadır. 


Aynı zamanda İzmir Yaşar Üniversitesi'nde iç mimari proje derslerini yürütmektedir.


Netto Mimarlık

2003 yılında kurulan Netto Mimarlık Firmasının hizmet alanları içerisinde eczane, ev, ofis, apartman, spor salonu, güzellik merkezi, sağlık merkezi, otel ve kafe gibi farklı mekan tasarımları...