30 / 04 / 2024

Bürde Gayrimenkul Limited Şirketi

Bürde Gayrimenkul Limited Şirketi

Bürde Gayrimenkul Limited Şirketi, İsmail Işıkkaya, Ali Fuat Başak, Haşim Keleş, Türker Aslan, Abidin Bozal, İlker Küpelioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu.

Ayev Proje Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Ayev Proje Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Fatih Kemal Aydoğan tarafından kuruldu.

Pandola Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Pandola Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bın Lı tarafından kuruldu.

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Homes Glow Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 1 milyon TL sermaye bedeli ile Muhammad Shoaıb Khan tarafından kuruldu.

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

The Fırst Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile A.O. Abdulazız A Dıab tarafından kuruldu.

Aynil Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Aynil Turizm Ve Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Tar ve Nilay Akyıldırım ortaklığında kuruldu.

Baltürk Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Baltürk Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de Olgun Balcı tarafından kuruldu.

Band B Group Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Band B Group Gayrimenkul Turizm İthalat Ve İhracat Limited Şirketi bugün Bakırköy'de Mohammad Hadı Hashemi tarafından kuruldu.

Adler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Adler Yatırım Gayrimenkul Limited Şirketi bugün Kartal'da Fahmı A.B. Khısro tarafından kuruldu.

Wise And Rise Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Wise And Rise Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de İlknur Khudaverdiyev tarafından kuruldu.

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mesa Global Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Pınar Hacıhamzaoğlu, Melis İpek Hacıhamzaoğlu ve Sara Öztürk ortaklığında kuruldu.

Malikoğlu Emlak Ve Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Malikoğlu Emlak Ve Gayrimenkul Limited Beylikdüzü’nde 350 bin TL sermaye bedeli ile A.Laıbı Bahd Al-Malıkı tarafından kuruldu.

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Yeşil Evler Gayrimenkul Limited  Şirketi  Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdulhadı Tabba tarafından kuruldu.

Rayada Investment Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Rayada Investment Gayrimenkul Limited Şirketi Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasemin Esrüngün tarafından kuruldu.

Bürde Gayrimenkul Limited Şirketi Haberi

Bürde Gayrimenkul Limited Şirketi

Bürde Gayrimenkul Limited Şirketi, İsmail Işıkkaya, Ali Fuat Başak, Haşim Keleş, Türker Aslan, Abidin Bozal, İlker Küpelioğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 27 Mart'ta kuruldu. 


Bürde Gayrimenkul Limited Şirketi iş konusu; MADDE : 3- Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.   3-1) Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak,satmak ve kiraya vermek.   3-2)  Yurt içinde ve dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut,fabrikalar,park ve bahçe düzenlemeleri,turistik tesisler,tatil köyleri inşa etmek,satmak ve kiraya vermek. Mevzuatın izin verdiği her türlü malın ithalatını, ihracatını ,alım satımını  yapar.   3-3) Şirket amacını gerçekleştirmek...