02 / 05 / 2024

Burdur 2016 kentsel dönüşüm

Burdur 2016 kentsel dönüşüm

AK Parti Burdur Milletvekili Özçelik, Bozkurt Mahallesi’ne TOKİ konutlarının yapılacağını, Necatibey Mahallesi’nde ise kentsel dönüşüm çalışmalarının başlayacağının müjdesini verdi.

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

Burdur Necatibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Necatibey Mahallesi kentsel dönüşüm projesinin ihalesini 7 Eylül 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'i tamamlandı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Burdur'daki kentsel dönüşüm projesinin yüzde 65'inin tamamlandığını söyledi.

2019 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Bakanlar Kurulu tarafından belirlenen oranlarda Dönüşüm Projeleri Özel Hesabından karşılanmak üzere faiz desteği veriliyor. Peki 2016 kentsel dönüşüm faiz desteği ne kadar?

Burdur'da kentsel dönüşüm evlerinde deprem tatbikatı!

Burdur'da lise öğrencilerinin katılımıyla kentsel dönüşüm için yıkılan evlerde deprem tatbikatı yapıldı.

Burdur Bozkurt'ta kentsel dönüşüm hızlandı!

AK Parti Burdur İl Başkanı Volkan Mengi, Bozkurt Mahallesi'nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında mevcut binaların yıkım işlemi devam ediyor.

Burdur Depremevleri Konutları'nda yıkım başlıyor!

Burdur'da kentsel dönüşüm altında yıkılacak 46 blokluk Depremevleri Konutları tamamen tahliye edildi. TOKİ tarafından yapılacak kentsel dönüşüm yıkımının Nisan ayında başlaması planlanıyor.

Burdur'da kentsel tasarım projesi için referanduma gidiliyor!

Burdur'un Bucak ilçesi'nde kentsel tasarım projesi için halk oylaması gerçekleştirilecek. Bucak'ta kentsel tasarım projesi için referanduma gidiliyor.

Burdur’da kentsel dönüşüm anlatıldı!

Burdur'da Bozkurt Mahallesi'nde yer alan ve Depremevleri olarak bilinen bölgede yapılacak kentsel dönüşüm projesi hakkında hak sahiplerine bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. 

Burdur TOKİ projesinde çalışmalar başlayacak!

Burdur'da, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Gayrimenkul Değerleme A.Ş'nin (GEDAŞ) işbirliğiyle yeni konutlar inşa edilecek. 

Burdur'da kentsel dönüşüm devam ediyor!

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Necatibey (Manastır) ve Bozkurt Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm ile ilgili açıklamalar yaptı.

Burdur Bucak'ta kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Burdur'un Bucak ilçesinde Belediye Başkanı Süleyman Mutlu döneminde başlatılan kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı.

Kentsel dönüşüm Burdur'da da gerçekleşmeli!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, deprem konusunda yapılan çalışmaları anlattı. Ercengiz, ''Kentsel dönüşümü Burdur'un da yapması lazım'' şeklinde konuştu.

Burdur 2016 kentsel dönüşüm Haberi

Burdur 2016 kentsel dönüşüm

AK Parti Burdur Milletvekili Bayram Özçelik, Burdurlulara bayram müjdesi verdi. Özçelik, Bozkurt Mahallesi'ne TOKİ Konutlarının yapılacağını, Necatibey Mahallesi'nde ise kentsel dönüşüm çalışmalarının yapılacağını açıkladı. Özçelik, "TOKİ'nin gönderdiği protokol, belediye tarafından imzalandı ve kararları alındı. Şu anda müşavir firmaya ihaleye çıkılacak. İhaleye çıkılır çıkılmaz müşavir firma Burdur'a gelip ofisini açacak. Bu arada boş olan arazi ile de inşaat ihalesine çıkılacak. Deprem evlerinde oturanlar ben oraya geçmek istiyorum derse o kişiyi oraya alacağız. Kiraya çıkmak isteyenler kiraya gönderilecek. Dolayısı ile devrem evlerinin tamamı konut kapsamına girecek" dedi. Milletvekili Özçelik, Bozkurt Mahallesi'ndeki boş alana yapılacak TOKİ Konutlarının 10 bin 77 hektarlık alanı kapsayan proje ihalesinin 21 Eylül'de yapılacağını belirtti.


Diğer mahalleler bu projeye imrenecek

Burdur'daki kentsel dönüşüm projesi hakkında da bilgi veren Milletvekili Özçelik,...