07 / 05 / 2024

burdur belediyesi projeleri

burdur belediyesi projeleri

Burdur Belediyesi İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'nin kesin projesi için yer teslimi yapıldı. Yer tesliminin ardından 180 gün içerisinde kesin proje çizilerek Burdur Belediyesine teslim edilecek.

İBB büyük depreme yönelik hangi projeleri yürütüyor?

İstanbul'da beklenen büyük depreme ilişkin çalışmalar sürdürülüyor. Peki İstanbul Büyükşehir Belediyesi olası bir depreme karşı hangi projeleri yürütüyor?

Kemal Kılıçdaroğlu Burdur'daki imar mağdurlarıyla bir araya geldi!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Burdur Belediyesi tarafından Bağlar Mahallesi'nde başlatılan imar uygulamasıyla mağdur olduğunu iddia eden bir grup mülk sahibiyle bir araya geldi.

Burdur'da imar uygulamasındaki parselasyona bir grup mülk sahibinden tepki!

Burdur Belediyesi'nin hayata geçirdiği imar uygulamasına bir grup mülk sahibinden tepki geldi..

Kartal Belediyesi yeni kreş projeleri için düğmeye bastı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Kartal Belediyesi ilçede hayata geçireceği yeni kreş projesi için düğmeye bastı. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Kocaeli Darıca projeleri masaya yatırıldı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu, Darıca'da hayata geçirilecek projeleri masaya yatırdı.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Burdur'daki 4 mahallenin imar planına tepki!

Burdur Belediyesi'nin Bağlar, Hızır İlyas, Menderes ve Bahçelievler mahallelerinde uygulanan imar planı mahalle halkından bazılarının tepkisine yol açtı.

Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Kocasinan Belediyesi'nin 2020 projelerini masaya yatırdı.

Burdur Belediyesi'ne imar tepkisi!

Burdur İl Başkanlığı 37. Olağan Kongresi'nin yapılacağı salonunun önünde toplanan bir grup mahalleli, Burdur Belediyesinin Bağlar Mahallesi'nde uyguladığı İmar Kanunu'nun 18. maddesini pankartlar açarak protesto etti.

Şanlıurfa Eyyübiye'nin 2020 projeleri masaya yatırıldı!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Eyyübiye'nin 2020 projeleri için düğmeye bastı.

Çekmeköy Belediyesi yeni projelerini vatandaşlarla beraber yürütüyor!

Çekmeköy Belediyesi’nin internet sitesi üzerinden gerçekleştirilen ‘Stratejik Plan Paydaş Anketi’ ile vatandaşlarla çift taraflı iletişime geçilerek projeler hakkında görüşleri öğreniliyor. Gerçekleştirilmesi planlanan yeni projeleri vatandaşın istekleri belirleyecek...

İzmir projeleri uluslararası dört ödül kazandı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin; Portakal Vadisi, İzmirdeniz, Gürçeşme Doğa Parkı ve Sasalı Araştırma Enstitüsü projeleri sürdürülebilirlik dalında uluslararası dört ödülün sahibi oldu.

burdur belediyesi projeleri Haberi

burdur belediyesi projeleri

İller Bankası tarafından proje ihalesi yapılan İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi için yer teslimi yapıldı. Burdur Belediye Başkanı Ecz. Ali Orkun Ercengiz, Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül, İller Bankası ve proje ihalesini alan Özge Proje Mühendislik Müşavirlik İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi yetkilileri birlikte Burdur Belediyesi Arıtma Tesisinde incelemelerde bulundu. Yer tesliminin ardından 180 gün içerisinde kesin proje çizilerek Burdur Belediyesine teslim edilecek.


Hatırlanacağı gibi: 'İleri Arıtma' Başkan Ercengizln 2014 yerel seçimlerinde seçim kampanyası boyunca en çok işlediği konuların başında geliyordu. Nitelikli içme suyu ile modem arıtma teknolojisi Ercengiz'in öncelikli iki vaadi idi... 


Proje ihalesi yapılan İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi hakkında Belediye Basın Bürosu aracılığıyla bilgi veren Başkan Ercengiz, "Şu an tesisimiz azot ve fosfor giderimini istediğimiz ölçüde yapamıyordu. İller...