29 / 04 / 2024

Burdur Lisesi pansiyonu kapatılacak mı

Burdur Lisesi pansiyonu kapatılacak mı

Burdur Lisesi'nin ve pansiyonunun kapatılacağı yönündeki iddialar TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP'li Göker sorularını Bakan Yılmaz'a iletti..

İnegöl Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi yıkıldı!

Bursa İnegöl'de riskli olduğu tespit edilen 40 yıllık Halil İnalcık Sosyal Bilimler Lisesi erkek öğrenci pansiyonu yıkıldı. 

Kadıköy Anadolu Lisesi öğrencilerinin pansiyonu açıldı!

Kadıköy Belediyesi tarafından inşa edilen ve 300 öğrencinin kalabileceği Kadıköy Anadolu Lisesi'nin pansiyonu açıldı.

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nin inşaatı tamamlanıyor!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Erkoç, inşaatı devam eden Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Kilis'te yeni okullar inşa ediliyor!

Kilis İl Milli Eğitim Müdürü Ahmet Alagöz, İmam Hatip Lisesi pansiyonu ve spor salonunu ile Fen Lisesi inşaatlarında incelemelerde bulundu. 

Burdur Lisesi'nin kapatılacağı iddiaları TBMM'de!

Burdur Lisesi'nin ve pansiyonunun kapatılacağı yönündeki iddialar TBMM gündemine taşındı. Konuya ilişkin soru önergesi hazırlayan CHP'li Göker sorularını Bakan Yılmaz'a iletti..

Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi pansiyonu açıldı!

Başbakan Nurettin Canikli ve Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Giresun’da Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi kız ve erkek öğrenci pansiyonunun açılış törenine katıldı.

Kars Susuz İmam Hatip Lisesi ne zaman açılacak?

Susuz Kaymakamı Yusuf İzci, yapımı devam eden 24 derslikli İmam Hatip Lisesi ve 200 kişilik pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu. İzci, İmam Hatip Lisesi’nin 2016-2017 eğitim-öğretin yılının başlaması ile birlikte hizmete gireceğini söyledi.

Kahramanmaraş Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi'nde son durum!

Tenzile Erdoğan İmam Hatip Lisesi ve Pansiyonu Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi eğitim alanındaki 25 milyonluk yatırımlarına Tenzile Erdoğan 24 Derslikli İmam Hatip Lisesi ve 300 kişilik pansiyon yapımı devam ediyor.

Kahramanmaraş'a modern bir imam hatip lisesi yapılacak!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, modern bir imam hatip lisesi ve 300 kişilik öğrenci pansiyonu yapmak için kolları sıvadı.

Kilis İHL 300 kişilik öğrenci pansiyonu ne zaman açılacak?

Sevgili, Kilis İmam Hatip Lisesi 300 kişilik, yemekhaneli öğrenci pansiyonu inşaatını gezdi. İ mam Hatip Lisesi 300 kişilik yemekhaneli öğrenci pansiyonun 2016-2017 eğitim döneminde hizmete açılması bekleniyor.

Amasya Merkez Teknik Meslek Lisesi inşaatında son durum!

Amasya Valisi İbrahim Halil Çomaktekin, İpekköy’de yapımı devam eden Merkez Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi ile okul pansiyonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Vala Gedik Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonu'nda yangın çıktı!

Vala Gedik Lisesi Erkek Öğrenci Pansiyonu 'nun 4. katındaki bir odada, henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. Pansiyonda bulunan öğrenciler, tedbir amaçlı binadan çıkarılıp, yemekhaneye götürüldü.

Burdur Merkez kentsel dönüşüm alanı ilan edildi!

Burdur Merkez ilçe sınırları içinde yer alan bazı alanlar riskli ilan edildi. 01/11/2013 tarihli Resmi Gazete’de yayınlanarak yürürlüğe giren kanun çerçevesinde Burdur Merkez ilçede bazı alanlar yeniden dönüşecek…

Burdur Lisesi pansiyonu kapatılacak mı Haberi

Burdur Lisesi pansiyonu kapatılacak mı


CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Burdur Lisesi'nin ve pansiyonunun kapatılacağı yönündeki iddialara ilişkin soru önergesi hazırladı. Göker sorularının Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz tarafından yanıtlandırılmasını istedi.


CHP'li Göker önergesinde "Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğünün teklifi doğrultusunda halen faaliyette bulunan Burdur Lisesi'nin sınav merkezi yapılarak kapatılacağı iddiaları, Burdur'da yaşayan vatandaşlarımız nezdinde tepkiye neden olmuştur. Geçmişi 1885 yılına dayanan lisemizde yaklaşık 400 öğrenci eğitim görmekte ve lisenin pansiyonunda 197 öğrenci hizmet almaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okullaşma oranının arttırılmaya çalışıldığı bir dönemde, faaliyette olan bir okulun ve pansiyonun kapatılmaya çalışılması Burdur'da yaşayan vatandaşlarımız tarafından anlaşılamamıştır." dedi.


"Öte yandan, yine bazı iddialara göre Burdur Lisesi'nin kapatılmasındaki asıl amacın Burdur İmam Hatip Lisesi'ne öğrenci kaydırmak olduğu söylenmektedir." diyen Göker "Milli Eğitim Bakanlığı'nın açık kontenjan...