12 / 05 / 2024

Burdur Tefenni yeni otogar

Burdur Tefenni yeni otogar

Tefenni ilçesinde yeni Otogar inşaatı hızla yükseliyor. Yeni Otogar inşaatı ile ilgili gelişmeleri Tefenni Belediyesi'nin sosyal medya hesabından takip edebilirsiniz.

Bu belediye sürpriz bir kararla itfaiye eri alacak! Başvuru tarihleri ve şartları belli oldu!

İş arayanlara güzel haber Burdur Tefenni Belediyesi’nden geldi. Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını duyurdu. Belediyenin personel alımı kapsamında da başvuru şartları ve detaylar da belli oldu.

O belediye itfaiye eri alımı yapacak! Detaylar ve başvuru koşulları belli oldu!

Burdur Tefenni Belediyesi, bünyesinde istihdam etmek üzere itfaiye eri alımı yapacağını açıkladı. Tefeni Belediyesi’nin yapacağı personel alımı kapsamında başvuru koşulları ve detaylar da belli oldu.

TOKİ Burdur projesinde beklenen tarih geldi! Burdurlular bu tarihe dikkat! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Burdur projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projede 133 yeni konut yer alacak.

TOKİ Burdur projesi için düğmeye bastı! Sadece o ilçeye 133 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur projesi için start verdi. Projeyle sadece tek bir ilçeye 133 yeni konut geliyor...

TOKİ Burdur Tefenni'ye konut inşa edecek!

Türkiye'de merakla beklenen TOKİ Sosyal Konut projesinin detaylarını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan duyurdu.  Peki, TOKİ Burdur'da kaç tane konut yapacak? TOKİ 2022 Burdur hangi ilçelerde inşa edilecek?

Burdur Gölhisar yeni sanayi sitesindeki 64 iş yeri için düğmeye basıldı!

S.S. Gölhisar 15 Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanlığı, Burdur Gölhisar'da 64 adet iş yeri yaptıracak. İşte ihale detayları...

TOKİ Burdur kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Yeni projeler için start veren Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Burdur kentsel dönüşüm projesinin ihalesini bugün gerçekleştirecek.

TOKİ'den Burdur Necatibey'e 90 yeni konut!

Burdur projesi için düğmeye basak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, projenin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Burdur Merkez 143 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar inşa eden TOKİ Burdur projesi için harekete geçti. Burdur Merkez Kurna Mahallesi projesinde 143 yeni konut hayata geçirilecek. 

TOKİ Burdur'da 143 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Merkez Kurna Mahallesi'nde 143 yeni konut inşa edecek.

Burdur Millet Bahçesi 26 Temmuz'da ihaleye çıkıyor!

Türkiye'nin 81 ilinde yeni millet bahçeleri inşa eden Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Millet Bahçesi'ni 26 Temmuz'da ihaleye çıkaracak.

TOKİ'den Burdur Yeşilova'ya 236 yeni konut müjdesi!

Burdur ili Yeşilova ilçesi Koyunlarçeşme Mahallesi 236 adet konut, 1 adet Ticaret ve 1 adet Cami inşaatı ile Altyapı Ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 19 Mart 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

Burdur'a yeni hastane inşa ediliyor!

Burdur'da 78 bin metrekarelik alanda 400 yataklı hastane inşa ediliyor. Kaba inşaatının 2021'de bitmesi beklenen hastanenin 2022'de teslim edilmesi planlanıyor.

Burdur Tefenni yeni otogar Haberi

Burdur Tefenni yeni otogar

Tefenni ilçesinde yeni Otogar inşaatı hızla yükseliyor. Yeni Otogar inşaatı ile ilgili gelişmeleri Tefenni Belediyesi'nin sosyal medya hesabından takip edebilirsiniz. 


Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz'ün Tefennililere söz verdiği ve Eylül ayında temeli atılan Tefenni Belediyesi İlçe Otogarı'nın yapımı tüm hızı ile devam ediyor. 


Tefenni'nin genç belediye başkanı Ümit Alagöz'ün gelişen Tefenni için öngördüğü en önemli üst yapı projelerinden biri olan yeni Otogar yapımı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 

Tefennililerin ihtiyaçlarını karşılayacak standartlarda ve ilçeye daha modern bir otogar kazandırmak için kolları sıvayan Tefenni Belediye Başkanı Ümit Alagöz, Eylül ayında temeli atılan Tefenni İlçesi Otogarı'nda çalışmalarını sürdürüyor. 


Başkan Alagöz; "İlçemizin köklü tarihinden aldığımız ilham ve Tefenni'ye olan sevgimizden aldığımız enerji ile yıpranmış olan eski otogarımız için günümüz şartlarına uygun, daha modern ve ilçemizin asırlık...