29 / 04 / 2024

burdur valisi nurettin yılmaz

burdur valisi nurettin yılmaz

Burdur Valisi Nurettin Yılmaz kimdir? Burdur Valisi Nurettin Yılmaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Nurettin Yılmaz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Nurettin Yılmaz..

MAKÜ Eğitim Fakültesi binasının temeli atıldı!

Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Eğitim Fakültesi ve Yabancı Diller Yüksek Okulu inşaatının temeli, İstiklal Yerleşkesi'nde düzenlenen törenle atıldı. Vali Nurettin Yılmaz, Burdur'un eğitim kenti olduğuna vurgu yaptı...

Hasan Şıldak: Salda'ya bir çivi bile çaktırmıyoruz!

Salda Gölü hakkında açıklama yapan Burdur Valisi Hasan Şıldak, "Salda'ya el sürenin elini kırarlar. Bunu ilin valisi olarak söylüyorum. Salda'ya bir çivi bile çaktırmıyoruz." diye konuştu.

Salda Turizm Merkezi'nin iptaline yönelik karar!

Burdur Valisi Hasan Şıldak yaptığı açıklamada "Geçtiğimiz hafta Salda Turizm Merkezi'nin iptaliyle ilgili Cumhurbaşkanlığı kararı yayımlandı. Bunun Salda'daki koruma çalışmalarıyla hiçbir ilgisi yoktur." şeklinde konuştu.

Salda Gölü'ne teleferik geliyor!

Burdur Valisi Hasan Şıldak, Salda Gölü'nün kenarından başlayıp kayak merkezine kadar ilerleyen bir teleferik projenin peşinde olduklarını söyledi...

Burdur Bucak'ta park yatırımları devam ediyor!

Burdur Valisi Hasan Kürklü, Bucak ilçesini ziyaret ederek ilçedeki yatırımları inceledi, belediye tarafından yapılan parkın açılışını gerçekleştirdi.

Nurettin Eroğlu: Yabancı yatırımcıların kalıcı oturum beklentisi var!

Cityscape Global'da, Eroğlu Gayrimenkul projeleri yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, fuarın ilk gününden itibaren büyük bir ilgi gördüklerini söyledi...

Burdur Gölü için festival yapıldı!

Burdur Gölü'nün her geçen gün biraz daha kuruduğuna dikkati çekmek ve farkındalık oluşturmak için düzenlenen Burdur Gölü Festivali, kortej yürüyüşü ve Gökhan Tepe konseriyle başladı.

Yeni Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar kimdir?

Emniyet Genel Müdürü olan Mehmet Kılıçlar, 15/9/2014 tarihli karar ile Ankara Valiliğine atandı. Peki, Yeni Ankara Valisi Mehmet Kılıçlar kimdir? İşte Ankara'nın yeni valisi Mehmet Kılıçlar..

Yeni Muğla Valisi Amir Çiçek kimdir?

Merkez Valisi olarak görev alan Amir Çiçek, 15/9/2014 tarihli karar ile Muğla Valisi olarak atandı. Peki, Yeni Muğla Valisi Amir Çiçek kimdir? İşte Muğla'nın yeni Valisi..

Yeni Mersin Valisi Özdemir Çakacak kimdir?

15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Özdemir Çakacak Mersin Valisi olarak atandı. Peki, Yeni Mersin Valisi Özdemir Çakacak kimdir? İşte Mersin'in yeni valisi Özdemir Çakacak...

Yeni Malatya Valisi Süleyman Kamçı kimdir?

Süleyman Kamçı 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Malatya Valiliğine atandı. Peki, Yeni Malatya Valisi Süleyman Kamçı kimdir? İşte Malatya'nın yeni Valisi Süleyman Kamçı...

Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir?

Hasan Basri Güzeloğlu, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kocaeli Valiliğine atandı. Peki Yeni Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu kimdir? İşte Kocaeli'nin Yeni Valisi..

Yeni Kırşehir Valisi Necati Şentürk kimdir?

Merkez Valisi Necati Şentürk, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kırşehir Valiliğine atandı. Peki, Kırşehir'in Yeni Valisi Necati Şentürk kimdir? İşte Vali Necati Şentürk..

Yeni Kırklareli Valisi Esengül Civelek kimdir?

Esengül Civelek, 15 Eylül 2014 tarihli ve 2014/6780 sayılı Kararname gereğince Kırklareli Valiliğine atandı. Peki Kırklareli'nin yeni Valisi Esengül Civelek kimdir? İşte Kırklareli Valisi Esengül Civelek...

burdur valisi nurettin yılmaz Haberi

burdur valisi nurettin yılmaz

Nurettin Yılmaz kimdir?

1959 yılında Tokat merkeze bağlı Akbelen beldesinde doğdu.İlkokulu babası Uzman Çavuş olmasından dolayı Siirt Eruh, Bolu ve Düzce'de, 1973 yılında öğrenime Bolu'da başladığı Öğretmen Okulu'nu ise, 1977 yılında Tokat'da tamamladı. 


Yüksek öğrenimini Ankara'da Siyasal Bilgiler Fakültesi'nde tamamladı. İkizdere Kaymakamı olarak mülki idare amirliği görevine başladı.


Sırasıyla; 

Eskişehir Mihalıççık, Batman Beşiri, Balıkesir Dursunbey, Uşak Sivaslı, Trabzon Of, Afyon Dinar Kaymakamı,

Kahramanmaraş Vali Yardımcısı,

Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdür Yardımcısı,

İçişleri Bakanlığı Hukuk Müşaviri ve

Bitlis Valisi olarak olarak görev yaptı.

1 Ağustos 2012 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan kararnameyle Burdur Valisi olarak...