02 / 05 / 2024

Burdur yht projesi

Burdur yht projesi

Yüksek hızlı tren projesinin Burdur'un merkezinden geçip geçmeyeceği meclis gündemine taşındı. CHP'li Göker, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

TOKİ Burdur projesinde beklenen tarih geldi! Burdurlular bu tarihe dikkat! 

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının merakla beklenen Burdur projesi için beklenen tarih geldi. Söz konusu projede 133 yeni konut yer alacak.

TOKİ Burdur projesi için düğmeye bastı! Sadece o ilçeye 133 yeni konut geliyor!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur projesi için start verdi. Projeyle sadece tek bir ilçeye 133 yeni konut geliyor...

TOKİ’den Burdur’un Ağlasun ilçesine 133 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur’da Ağlasun Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

TOKİ’den Burdur Ağlasun’a 133 konut!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Burdur Projesi’nin ihalesi için düğmeye bastı. İşte detaylar…

5 soruda TOKİ Burdur Sosyal Konut Projesi 2022! Burdur ucuz konut projesinde hangi ilçelerde kaç konut yapılacak?

TOKİ Burdur konut projesi merakla araştırılıyor. İşte Burdur ucuz konut projesinde hangi ilçelerde yapılacak kaç konut sayısı!

Ankara-İzmir YHT projesi için alındığı iddia edilen kredi TBMM gündeminde!

CHP İzmir Milletvekili Atila Sertel, Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren Projesinin finansmanı için İngiltere'den alındığı iddia edilen krediye ilişkin soru önergesi verdi. İşte Atila Sertel'in o soruları...

Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı'nda altyapıları çalışmaları tamamlanıyor!

2022 yılı bütçesi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda Ankara-İzmir YHT projesi hakkında açıklama yapan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Ankara-İzmir Hızlı Tren Hattı Projesi'nin son durumu hakkında bilgi verdi. 

Ankara İzmir YHT projesi tünel inşaatında ışık göründü!

Ankara-İzmir arasındaki seyahat süresini 3,5 saate düşürecek dev projenin TBM tünelinde ışık göründü. Türkiye'nin en geniş TBM tünelinde çalışmalar aralıksız devam ediyor. 

Ankara-İzmir YHT projesinin inşaatında son durum ne?

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, merakla beklenen Ankara-İzmir Yüksek Hızlı Tren (YHT) Hattı Projesi'nin inşaatıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

TOKİ'den Burdur Necatibey'e 90 yeni konut!

Burdur projesi için düğmeye basak Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, projenin ihalesini yarın saat 14:00'te gerçekleştirecek.

TOKİ Burdur Merkez 143 konut ihalesi bugün!

Dar gelirli aileler için Türkiye'nin 81 şehrinde yeni konutlar inşa eden TOKİ Burdur projesi için harekete geçti. Burdur Merkez Kurna Mahallesi projesinde 143 yeni konut hayata geçirilecek. 

TOKİ Burdur Merkez başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Merkez projesi için başvuru dönemi bugün başladı.

TOKİ Burdur Karamanlı alt gelir başvuruları 1 Haziran'da başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Burdur Karamanlı alt gelir grubu projesi için başvurular 1 Haziran 2021 tarihinde başlıyor.

Burdur yht projesi Haberi

Burdur yht projesi

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker, Yüksek hızlı tren projesinin Burdur'un merkezinden geçip geçmeyeceğine ilişkin soru önergesi hazırladı. Göker, sorusunun Ulaştırma Ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan tarafından yanıtlandırılmasını istedi.

CHP'li Göker, ''Burdur'dan da geçtiği varsayılan Yüksek Hızlı Tren projesi uzun yıllardan beri Burdur gündemini meşgul etmektedir.

İlk açıklama 2017 yılı Şubat ayında döneminde Ulaştırma, Denizcilik, Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan tarafından yapılmış ve Eskişehir ilinin Yüksek Hızlı Tren ile Afyonkarahisar üzerinden Antalya'ya bağlanmasını önemsediklerini ve bulunan ilgili çalışmanın yapılacağını öğrenmiştik. Ardından Temmuz ayında Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Twitter hesabından Antalya-burdur-Isparta yüksek hızlı tren güzergahının belirlendiğini ve uygulama projelerinin başlayacağını belirtmiştir'' diye konuştu.

CHP Burdur Milletvekili Mehmet Göker'in soruları:

1- Eskişehir-Kütahya-Afyonkarahisar-Isparta-Burdur-Bucak-Antalya Yüksek Hızlı Tren Projesi ile ilgili çalışmalar ne aşamadadır?

2- Söz konusu proje Burdur merkezden...