30 / 04 / 2024

Bureau Can Mimarlık iletişim

Bureau Can Mimarlık iletişim

Bureau Can Mimarlık Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Tatlıoğlu tarafından kuruldu. 

Brüt Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Brüt Mühendislik Ve Mimarlık Limited Şirketi  Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Vural tarafından kuruldu.

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Kuruldu!

Cab Tasarım İnşaat Mimarlık Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta 400.000,00 TL sermaye bedeli ile Can Abdullah Yüksel ve Buse Aslan Yüksel tarafından kuruldu.

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

1113 Design Studio İç Mimarlık Ve Tasarım Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Bukle Can ve Ufuk Can ortaklığında kuruldu.

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acş Mimarlık İnşaat Restorasyon Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Ali Can Şahin tarafından kuruldu.

Seneger Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Seneger Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 600 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Can Seneger ve Muhammet Fatih Seneger ortaklığında kuruldu.

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alt Studio Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Kaya ve Burak Can Kaya ortaklığında kuruldu.

Noct Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Noct Mimarlık Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Okan Can Orhan tarafından kuruldu.

Devel Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu! 

Devel Mimarlık Ve İç Mimarlık Anonim Şirketi Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Can Atalayer tarafından kuruldu.

Nilka Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nilka Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Emre Barış Can tarafından kuruldu.

Bnn Binan Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Bnn Binan Mimarlık Danışmanlık Limited Şirketi Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Can Şakir Binan ve Muhittin Can Binan ortaklığında kuruldu.

Hemkon Yapı Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Hemkon Yapı Mimarlık Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Emre Can Göç, Hasan Karaköse ve Murat Yavuz ortaklığında kuruldu.

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tempo Ses Organizasyon İnşaat Ve Mimarlık Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Metin Can tarafından kuruldu.

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi kuruldu!

Baymen İnşaat Mimarlık Metal Otomotiv Lojistik Gıda Tekstil Kozmetik Limited Şirketi bugün Maltepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Mahmut Can Birol tarafından kuruldu.

Bureau Can Mimarlık iletişim Haberi

Bureau Can Mimarlık iletişim

Bureau Can Mimarlık Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Tatlıoğlu tarafından kuruldu. 

Bureau Can Mimarlık Mobilya Dekorasyon İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. 1-Şirket her türlü mimari plan proje çizimini ve taahhüdünü yapmak. Bunları uygulamaya koymak, fenni mesullük almak proje yöneticiliği ve ilgili resmi kurumlardan her türlü inşaat ve iskan ruhsat işlemleri yapmak. Çizmiş olduğu projeler üzerinde tadilat yapmak ve uygulamak. Üç boyutlu modelleme çizimi yapmak, peyzaj projesi ve uygulaması yapmak, dekorasyon yapmak, tadilat, röleve restorasyon ve onarım yapmak. Açılan yurt içi ve yurt dışı proje yarışmalarına katılmak. Yurt içinden ve yurt dışından almış olduğu plan projelerin çizimi ve uygulamasını yapmak veya...