03 / 05 / 2024

Burger House istanbul şubeleri

Burger House istanbul şubeleri

Burger House, hedef büyüttü. Şirket kurucuları Özüm Sönmezalp, geçen yıl ortaklık yaptıkları HD Group ile büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu’da da büyümeyi hedefliyor. Şirketin 2019 hedefi ise yurtiçi ve yurtdışında 90 restorana ulaşmak.

Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu! Tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

Ev kiralarının erişilemez boyutlara yükselmesinin ardından, İstanbul'da deprem korkusuyla yeni trendler oluştu. Beklenen İstanbul depremi depo ve tiny house'lara talebi uçurdu. Peki tiny house ve depo fiyatları ne kadar? 

No 27 Residence ve Stüdyo House geliyor! Özyurtlar Holding'ten İstanbul'a 2 yeni proje! 

İnşaat ve gayrimenkul sektörünün köklü markası Özyurtlar Holding,  iki yeni proje için düğmeye bastı. Beylikdüzü’ndeki ‘No 27 Residence’ ve Ispartakule’deki ‘Stüdyo House’ daire ve ticari alanlar olmak üzere karma projeler şeklinde hayata geçiriliyor. İşte ayrıntılar...

İstanbul'da 219 bin TL'ye Tiny House fırsatı!

Türkiye’nin ödüllü ilk ve tek Tiny House projesi olan Tiny Köy Ormanlı'da fiyatları 219 bin TL'den başlıyor. işte İstanbul Çatalca Ormanlı'da yer alan Tiny Köy Ormanlı detayları...

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Golden House İstanbul Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 800 bin TL sermaye bedeli ile Majıd Tabası tarafından kuruldu.

Tiny House'lar İstanbul'da görücüye çıktı: Sektöre yeni soluk getirecek! 

Dünayayı kasıp kavuran Koronovirüsün insanlara çok fazla yaşam alanı bırakmadığı gerekçesiyle yapılan Tiny House (Küçük Evler) İstanbul'da görücüye çıktı.

Türkiye’nin ilk Tiny House Fuarı 3-5 Şubat'ta İstanbul'da!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs sonucunda modüler yapılara ilgi arttı. Bu kapsamda 3-5 Şubat tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde ilk defa gerçekleştirilecek " Premo Prefabrik, Modüler, Tiny House Yapım - Dekorasyon Fuarı sektörün buluşma noktası olacak.

Tiny house kiralama İstanbul!

Küçük ev akımı ABD'nin ardından Türkiye'de de yaygınlaşmaya başladı. Peki tiny maliyeti nasıl hazırlanır? Tiny house kiralama İstanbul fiyatları ne kadar? İşte tüm merak edilenler...

İstanbul House Gayrimenkul Araç Kiralama Turizm Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstanbul House Gayrimenkul Araç Kiralama Turizm Hizmetleri ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmed A.A. Aldahdooh tarafından kuruldu. 

Kolektif House’dan İstanbul’a 4'üncü merkez!

Paylaşımlı ofis konseptiyle hizmet veren Kolektif House, 4'üncü merkezini Aataşehir'de açtı. 

Soho House İstanbul 2015’in En iyi Şehir Oteli seçildi!

Dünyaca ünlü tasarım ve mimarlık dergisi Wallpaper, Aralık 2015 sayısında Soho House İstanbul’u “2015’in En iyi Şehir Oteli” seçti.

Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım semineri düzenlendi!

Toronto merkezli Global Locales ve çözüm ortaklarının işbirliği ile düzenlenen “Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, SOHO House Istanbul’da gerçekleştirildi.

HD Holding AVM'lerde 15 şube daha açacak!

Bünyesinde HD İskender, HD Döner, Tadım Pizza, Pidem ve Burger House markalarını barındıran HD Holding, yatırımlarına devam ediyor. Firma, Türkiye'nin en büyük yerel ve ulusal zincir restoran grubu olarak hizmet veriyor.

Kanada, ABD ve Avrupa'da Yaşam ve Yatırım Semineri 14 Kasım'da!

“Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

Burger House istanbul şubeleri Haberi

Burger House istanbul şubeleri


Gurme burger alanında faaliyet gösteren 30 şubeli Burger House, hedef büyüttü. Şirket kurucuları Özüm Sönmezalp, geçen yıl ortaklık yaptıkları HD Group ile büyük şehirlerin yanı sıra Anadolu’da da büyümeyi hedefliyor. Şirketin 2019 hedefi ise yurtiçi ve yurtdışında 90 restorana ulaşmak.

2009 yılında İstanbul Şaşkınbakkal’da açtığı ilk şube ile gurme burger alanına giriş yapan Burger House, şu anda 30 şubeye ulaşmış durumda. Girişimci Özüm Sönmezalp’in Günaydın’ın patronu Cüneyt Asan’ı da yanına alarak yarattığı marka, farklı bir ortaklık yapısıyla büyümesini sürdürüyor. 2013 Mayıs ayında HD İskender, HD Döner, Tadım Pizza, Dede Köfte ve Pidem markalarını bünyesinde bulunduran ve 100’ün üzerinde restorana sahip olan HD Group ile ortaklığa giden şirket, İstanbul’da kendi şubelerini açmayı, Anadolu’da ise franchise sistemiyle büyümeyi hedefliyor.


Burger House Ortağı Özüm...