01 / 05 / 2024

Kanada, ABD ve Avrupa'da Yaşam ve Yatırım Semineri 14 Kasım'da!

Kanada, ABD ve Avrupa'da Yaşam ve Yatırım Semineri 14 Kasım'da!

“Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.



Global Locales ve çözüm ortakları Göçmenlik hukuku firması Green and Spiegel, lüks özel gayrimenkul yatırımcısı Mizrahi Developments,  vergi hukuku firması Dentons LLP ev sahipliğinde düzenlenecek olan “Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

 

Toronto Belediye Baskan Yardımcısı Denzil Minnan-Wong’un açılış konuşması ile başlayacak seminerde Green and Spiegel’den Avukat Stephen Green’in “Kanada, ABD ve Avrupa göçmenlik programları” hakkında bilgi verecek. Ayrıca Mizrahi Developments,  Kanada’nın en yüksek binası olan ve Toronto’nun kalbinde yer alan The ONE ile 128 Hazelton gayrimenkul projelerini tanıtacak; Dentons LLP’den Vergi Avukatı Tony Schweitzer uluslararası vergilendirme planlaması konusundaki uzmanlığını, lüks otel ve villa projesi Callaloo Cay Kıdemli Başkan Yardımcısı Dawood Shah da bu lüks projeye yatırım yapan Türk yatırımcıların 130’un üzerinde ülkede vizesiz dolaşım hakkı sağlayan Antgiua pasaport programından nasıl faydalanabileceği konusunu  katılımcılarla paylaşacak.

 

Kanada’da kalıcı oturma izni, ABD için Green Card veya Portekiz / İspanya için Golden Visa almak isteyen ya da Kuzey Amerika’da gayrimenkul projelerine yatırım yapmayı düşünen Türk yatırımcıları ve iş dünyasının profesyonellerinin davetli olarak izleyeceği seminer 14 Kasım 2015, Cumartesi günü gerçekleşecek.



Geri Dön