22 / 05 / 2024

yurtdışı yatırım semineri

yurtdışı yatırım semineri

“Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

Peker GYO İspanya'da yeni yatırım modeliyle konut geliştirecek!

Peker Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, yurtiçi ve yurtdışındaki yeni yatırım hedeflerini paylaştı. Avrupa’da sürekli iş hacmini artıran şirket, yatırım lokasyonlarına İspanya’yı da dahil etti.

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER Kentsel Dönüşüm Projelerinde Gayrimenkul Yatırım Fonu Uygulamaları semineri 19 Ocak'ta!

GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs'ta!

GYODER tarafından düzenlenen GYODER A-Z'ye Gayrimenkul Yatırım Fonu Semineri 2 Mayıs Pazar günü saat 14:00 ile 16:00 arasında gerçekleştirilecek. Seminer ücretsiz olarak verilecek.

Konut yatırımında ABD ilk sırada!

ABD, yüksek kira getirisi ve düşük amortisman süresi ile konut sektöründe yatırım için ön plana çıkıyor. Yabancı yatırımcı ilgisinin her geçen gün arttığı Türkiye’de de yerli yatırımcılar, yurtdışına açılmaya başladı. 

Vefa Grup'tan Afganistan'a fabrika yatırımı!

Afganistan Ülke Günü ve Yatırım Fırsatları Semineri İstanbul Sanayi Odası tarafından düzenlendi.  Seminer'de konuşma yapan Vefa Group İcra Kurulu Başkanı Turan Koçyiğit , Afganistan'a teknoloji ve know-how ihracat açılımı kazandırdıklarını söyledi.

Yurtdışı yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli? 

Portekiz ve başkent Lizbon farklı coğrafyalara doğru kayan yatırımcıların radarında. Peki, Portekiz’in son yıllarda artan popülaritesi ve global yatırımcıları çekmesinin asil sebebi ne? Yurtdışı yatırımı yaparken nelere dikkat etmeli?

Samsun, Ordu ve Giresun Karadeniz’in yatırım merkezi olacak!

"Bölgende Tek Ol Semineri"nde konuşan ERA Gayrimenkul Türkiye Franchise Kanal Direktörü Kadir Tümen, Samsun, Ordu ve Giresun'un Karadeniz’in yatırım merkezi olacağını söyledi..

ATO'dan 1 milyar 45 milyon avroluk yatırım semineri!

Ankara Ticaret Odası’nda Avrupa Birliği (AB) Katılım Öncesi Yardım Aracı IPARD-II Programı kapsamında, yatırım yapmak isteyen işletmelere verilecek 1 milyar 45 milyon Avro tutarındaki mali desteğe ilişkin seminer verildi.

Çinli yatırımcılar Esenler'deki dönüşüm hakkında bilgi aldı!

Çin Yurtdışı Yatırım Ajansı Başkanı Deng Ling ve beraberindeki heyet, Esenler Yeni Şehir projesi hakkında bilgi aldı

Global Yatırım Holding hissesinin yüzde 34'ünü satıyor!

Global Yatırım Holding, yüzde 34.1 oranındaki hissesini satıyor. Türkiye ve yurtdışında 6 liman işleten firma hissesini Jersey Adası merkezli F.A.B. Partners LP'ye 245 milyon lira karşılığında satacak.

Tay Group 5 yılda 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak!

Tay Group, tekstil, gayrimenkul ve turizm sektörlerine ilişkin yatırımlarına hız kattı. Şirket önümüzdeki 5 yıl içinde yurtiçi ve yurtdışında toplam 4 milyar doların üzerinde yatırım yapacak.

Limak Yatırım, yurtdışında hedef büyüttü!

Çimento grubunu birleştirerek 2. büyük çimento fabrikası olan Limak Yatırım, sektörde Afrika’ya yöneldi. Elektrik dağıtımında da gözünü yurtdışına çeviren şirket, hedeflerini büyüttü.

Kerten Capital yurtdışında otel yatırımı yapacak!

Kerten Capital, yarattığı Cloud 7 markasıyla Ataköy'den sonra Karaköy'de de otel yatırım yapıyor. Şirket Dubai, İran, Bulgaristan ve Romanya'ya otel açılacak.

yurtdışı yatırım semineri Haberi

yurtdışı yatırım semineri

Global Locales ve çözüm ortakları Göçmenlik hukuku firması Green and Spiegel, lüks özel gayrimenkul yatırımcısı Mizrahi Developments,  vergi hukuku firması Dentons LLP ev sahipliğinde düzenlenecek olan “Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

Toronto Belediye Baskan Yardımcısı Denzil Minnan-Wong’un açılış konuşması ile başlayacak seminerde Green and Spiegel’den Avukat Stephen Green’in “Kanada, ABD ve Avrupa göçmenlik programları” hakkında bilgi verecek. Ayrıca Mizrahi Developments,  Kanada’nın en yüksek binası olan ve Toronto’nun kalbinde yer alan The ONE ile 128 Hazelton gayrimenkul projelerini tanıtacak; Dentons LLP’den Vergi Avukatı Tony Schweitzer uluslararası vergilendirme planlaması konusundaki uzmanlığını, lüks otel ve villa projesi Callaloo Cay Kıdemli Başkan Yardımcısı Dawood Shah da bu lüks projeye yatırım...