21 / 05 / 2024

Kanada ABD ve Avrupada Yaşam ve Yatırım Semineri

Kanada ABD ve Avrupada Yaşam ve Yatırım Semineri

“Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

Kanada'dan ABD'ye gümrük vergisi misillemesi

Kanada Başbakan Yardımcısı Freeland, ABD'nin Kanada'dan ithal ettiği alüminyuma yüzde 10 gümrük vergisi uygulama kararının ardından, 2,7 milyar dolar değerindeki Amerikan alüminyum ürünlerine yönelik yeni gümrük tarifesi uygulanacağını duyurdu.

Kanada'dan ithal edilen bazı kereste ürünlerine vergi!

ABD Ticaret Bakanlığı tarafından Kanada'dan ithal edilen yumuşak kereste ürünlerine yüzde 3 ila 24 arasında değişen oranlarda gümrük vergisi getirildi.

ABD'de yatırım yapan, Türkiye'de ev alan vatandaş oluyor!

ABD, İngiltere ve Kanada gibi ülkeler yabancıya, 1 milyon doları bulan yatırım ve istihdam şartı ile vatandaşlık verirken, Türkiye sadece ev alanlara kapıyı açmaya hazırlanıyor

Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım semineri düzenlendi!

Toronto merkezli Global Locales ve çözüm ortaklarının işbirliği ile düzenlenen “Kanada, ABD ve Avrupa’da Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, SOHO House Istanbul’da gerçekleştirildi.

Kanada, ABD ve Avrupa'da Yaşam ve Yatırım Semineri 14 Kasım'da!

“Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

Sultanahmet Köftecisi ABD’de şube açacak!

Tarihi Sultanahmet Köftecisi ABD ve Kanada’ya açılıyor. Şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Tezçakın “Yıl içinde projeyi hayata geçireceğiz” dedi. Ünlü köftecinin dondurulmuş ürünleri de ABD ve Kanada’daki market zincirlerinde satılacak.

Keystone XL Petrol Boru Hattı'na ABD'den onay!

Keystone XL Petrol Boru Hattı'na ABD'den onay çıktı. ABD Temsilciler Meclisi, Kanada'nın Alberta eyaletiyle ABD'nin Nebraska eyaleti arasında kurulmasını öngörülen "Keystone XL Petrol Boru Hattı"na ilişkin yasa tasarısını onayladı.

Burger King ABD'den taşınıyor!

Burger King, vergi yükünü hafifletmek için merkezini ABD’den Kanada’ya taşımak için gerekli girişimlere başladı. Burger King merkezini ABD'den Kanada'ya taşıması durumunda yüzde 15 daha az vergi ödeyecek.

Arthur kasırgası Kanada’yı vurdu!

ABD’nin Florida eyaletinde iki gün önce başlayan tropik Arthur kasırgası, Kanada’da etkili olmaya başladı.ABD’nin güneyinde başlayan ve kuzeye ilerleyen kasırga Kanada’da hayatı olumsuz etkiledi..

Çin, ABD'ye kadar uzanan hızlı tren projesi tasarlıyor!

Devlet gazetesi Beijing Times’ın haberine göre planlanan hat, Çin’in kuzey doğusundan başlayacak, Sibirya’dan geçip Pasifik Okyanusu altına yapılacak bir tünel vasıtasıyla Alaska ve Kanada üzerinden ABD’ye ulaşacak.

ABD'li GYO danışmanlık şirketi Keller Williams'tan ''Red Day'' etkinliği!

ABD'li Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams, 2009 yılından beri ABD ve Kanada'da gerçekleştirilen sosyal sorumluluk günü "Red Day" etkinliğini (Topluma Katkı Günü) Türkiye'de de uygulamaya başladı...

Neiman Marcus’u Kanada Emeklilik Yatırım Fonu satın aldı!

ABD’nin lüks departman mağazalarından Neiman Marcus’u Los Angeles merkezli fon şirketi Ares Management ve Kanada Emeklilik Yatırım Fonu satın aldı. Wall Street Journal’ın (WSJ) haberine göre iki ortak dev zincire 6 milyar dolar verecek...

ABD'de karlar eriyince iki gölün su seviyesi yükseldi!

ABD'deki Adirondacks Dağları'ndaki karlar eriyince iki gölün su seviyesi yükseldi. Amerika ve Kanada'da binlerce ev sular altında kaldı. En büyük zararı sınırdaki Kanada gördü...

Kanada ABD ve Avrupada Yaşam ve Yatırım Semineri Haberi

Kanada ABD ve Avrupada Yaşam ve Yatırım Semineri

Global Locales ve çözüm ortakları Göçmenlik hukuku firması Green and Spiegel, lüks özel gayrimenkul yatırımcısı Mizrahi Developments,  vergi hukuku firması Dentons LLP ev sahipliğinde düzenlenecek olan “Kanada, ABD ve Avrupa’da Yaşam ve Yatırım” konulu bilgilendirme semineri, 14 Kasım 2015, Cumartesi günü SOHO House Istanbul’da gerçekleştirilecektir.

Toronto Belediye Baskan Yardımcısı Denzil Minnan-Wong’un açılış konuşması ile başlayacak seminerde Green and Spiegel’den Avukat Stephen Green’in “Kanada, ABD ve Avrupa göçmenlik programları” hakkında bilgi verecek. Ayrıca Mizrahi Developments,  Kanada’nın en yüksek binası olan ve Toronto’nun kalbinde yer alan The ONE ile 128 Hazelton gayrimenkul projelerini tanıtacak; Dentons LLP’den Vergi Avukatı Tony Schweitzer uluslararası vergilendirme planlaması konusundaki uzmanlığını, lüks otel ve villa projesi Callaloo Cay Kıdemli Başkan Yardımcısı Dawood Shah da bu lüks projeye yatırım...