30 / 04 / 2024

burgu kule örnek daire

burgu kule örnek daire

Maltepe Burgu Kule ödeme planı kapsamında detaylar haberimizde yer alıyor. Maltepe Burgu Kule projesinde konutlar stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan oluşuyor

Burgu Kule teslim tarihi!

Burgu Kule teslim tarihi kapsamında yer alan bağımsız ünitelerin 2013 senesi içinde teslim edilmesi planlanıyor. Burgu Kule Maltepe projesinde teslimler 2013 yılının Aralık ayında yapılacak

Maltepe Burgu Kule ulaşım!

Maltepe Burgu Kule ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. 1 oda 1 salonlarda fiyatların 420 bin TL'den başlangıç gösterdiği proje 22 katlı kule olarak Dap Yapı tarafından konumlandırılıyor...

Maltepe Burgu Kule adres!

Maltepe Burgu Kule adres bilgileri haberimizde yer alıyor. Anadolu Yakası Maltepe'de Dap Yapı tarafından hayata geçirilen proje burgu şeklinde 22 katlı 2 kule halinde yükseliyor...

Burgu Kule örnek daire!

Burgu Kule projesi Dap Yapı imzasıyla İstanbul Anadolu Yakasında yer alan Maltepe bölgesinde hayata geçiriliyor. Burgu Kule örnek daire resimleri haberimiz içerisinde yer alıyor.

Dap Burgu Kule Maltepe!

Dap Burgu Kule Maltepe projesinde fiyatlar 780 bin TL'den başlangıç gösteriliyor. Dap Burgu Kule Maltepe ödeme planı dahilinde banka kredisi bulunuyor...

Maltepe Burgu Kule fiyat!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Maltepe Burgu Kule fiyat ve proje ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Burgu Kule örnek daire!

Anadolu Yakası Kartal'da Dap Yapı projesi olarak yükselen ve 2 bloktan meydana gelen Burgu Kule örnek daire görselleri...

Dap Yapı Adam Kule örnek daire!

Adam Kule Residence İstanbul Maltepe'de hayata geçiriliyor. Projede stüdyo ve 1 oda 1 salon olarak tasarlanan konutlar yer alıyor. İşte Dap Yapı Adam Kule örnek daire görselleri...

İstmarina ve Burgu Kule, Dünya Gayrimenkul Ödülleri'ne aday gösterildi!

Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketleri arasında yer alan DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “European Property Awards” tarafından 9 ödüle layık görüldü.

Marmara Kule örnek bir yapı olmaya hazırlanıyor!

Marmara Kule E-5 üzerinde metroya yakın otomobil, otobüs, minübüs gibi diğer toplu ulaşım araçlarına ve yaya ulaşımına çok uygun bir konumda yer alıyor.

Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi farklı mimariye sahip yapıları ile dikkat çeken DAP Yapı'nın yeni projesi Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi.

Adam Kule projesi için ön talepler toplanıyor!

İstmarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

DAP Yapı, Adam Kule'ye ilgiden memnun!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler'i sektöre kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

Adam Kule projesi 5 bin talep topladı!

İSTMARINA. DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kule gibi projeleri hayata geçiren DAP Yapı, Kartal Dragos'ta yer alan yeni projesi Adam Kule için ön talep toplamaya başladı.

Adam Kule' de ön talepler toplanıyor!

İSTMARİNA, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi projeleriyle gayrimenkul sektörüne bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Seyrantepe Nurol Life'ın örnek dairesi hazır!

Nurol GYO’nun Seyrantepe’deki yapımını sürdürdüğü yeni projesi Nurol Life’ın örnek dairesi ziyaretçilerini bekliyor. Nurol Life projesinde stüdyodan 4+1’e kadar kule daireler, penthouselar, teras evler ve ofisler bulunuyor.

Burgu ve Tango Kule projelerine Rotana işbirliği!

Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan'la işbirliği yapan DAP Yapı, Rotana'nm lüks, konfor ve tecrübesini, kurumsal otel işletim sistemiyle Burgu, Dalga ve Tango projelerine taşıdı.

Dap Yapı'dan dört yeni proje geliyor!

İnşaat sektöründe son yıllarda hayata geçirdiği Dap Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve İstMarina gibi projelerle tanınan Dap Yapı, dört yeni projeyi daha gündemine aldı.

DAP Yapı Kartal'ın yeni merkezini yaratıyor!

DAP Holding, Dragos Royal Towers, DAP Royal Center, Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve Vazo Kule'nin ardından IstMarina ile Kartal'ın yeni merkezini oluşturma hedefinde.

burgu kule örnek daire Haberi

burgu kule örnek daire

Burgu Kule projesi, Anadolu Yakası içinde Maltepe'de inşa ediliyor. Maltepe Burgu Kule ödeme planı kısmından önce projeden bahsedelim. 


Maltepe Burgu Kule projesi, Dap Yapı tarafından yükseliyor. Maltepe Burgu Kule kapsamında 22 kattan meydana gelen 2 kule bulunuyor. 


Maltepe Burgu Kule satılık daire tipleri stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salondan meydana geliyor. 


Maltepe Burgu Kule konutlarının alanları

1 oda 1 salon daireler 43-73 metrekare, 

2 oda 1 salon daireler 83-103 metrekare.


Maltepe Burgu Kule ödeme planı!

Maltepe Burgu Kule ödeme planı kapsamında banka kredisi kullanılıyor. Maltepe Burgu Kule teslim tarihi 2014 senesinin Mart ayı olarak belirlendi.


Maltepe Burgu Kule kapsamında  yüzme havuzu, masaj odası, koşu alanları, sauna ve Türk hamamı bulunuyor. 


Maltepe Burgu Kule ulaşım: Altayçeşme mahallesi Seçkin sokak, Maltepe İstanbul


Maltepe Burgu Kule iletişim

Telefon: 444...