02 / 05 / 2024

Maltepe Burgu Kule fiyat!

Maltepe Burgu Kule fiyat!

Firma: DAP Yapı

Proje: Burgu Kule

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Maltepe Burgu Kule fiyat ve proje ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz...




2 kule halinde yükselen  Burgu Kule  projesi  DAP Yapı  tarafından hayata geçirildi. Kulelerin 22 katlı olarak tasarlandığı  Burgu Kule İstanbul'un Anadolu yakası sınırlarında Maltepe ilçesinde yer alıyor. 


Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde tasarlanan daire alternatiflerinden oluşan Maltepe Burgu Kule projesinde bulunan stüdyolar 42 ile 51 metrekare, 1 oda 1 salon daireler 43 ile 73 metrekare,  2 oda 1 salon daireler 83 ile 103 metrekare aralığında değişen alan büyüklüklerine sahip olacak şekilde tasarlandı. 


Son 2 dairenin satışlarının devam ettiği  Maltepe Burgu Kule fiyat bilgisi şöyle: 


Maltepe Burgu Kule fiyat:


Maltepe Burgu Kule fiyat bilgisi dahilinde 1+1 dairelerin fiyatları 780 bin TL ile 860 bin TL arasında değişiyor. Maltepe Burgu Kule fiyat bilgisine daha ayrıntılı olarak 444 33 39 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz. 



Maltepe Burgu Kule ödeme planı: Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen Maltepe Burgu Kule 'de bunun için daire tutarının yüzde 25'ini peşinat olarak ödemek gerekiyor.



 İçerisinde otopark,  4 mevsim açılır-kapanır havuz, güvenlik ve otopark gibi olanakların yer aldığı  Maltepe Burgu Kule 'nin teslimleri 2013 yılının sonunda yapılacak. 



Telefon: 444 33 39

Web adres: http://www.dapburgukule.com/main.html

Gülay ODABAŞI/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön