01 / 05 / 2024

Maltepe Burgu Kule fiyat!

Maltepe Burgu Kule fiyat!

Firma: DAP Yapı

Proje: Burgu Kule

Maltepe Burgu Kule fiyat listesi bilgisine göre konutlar 160 bin tL ile 750 bin TL arasında değişiyor... 2013 Aralık'da teslim edilecek olan Dap Yapı Maltpe Burgu Kule Evlerinde banka kredisi kullanılabiliyor.



Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde dairelerden meydana gelen  Burgu Kule  projesi lokasyon olarak İstanbul'un Maltepe bölgesinde konumlandırılıyor. Maltepe Burgu Kule fiyat listesi bilgisinden önce projenin detaylarından bahsedelim. 


2 blok halinde yükselen Burgu Kule Evleri  DAP Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Maltepe Burgu Kule projesinde yer alan bloklar 22 katlı olarak tasarlandı. Dap Yapı Maltepe Burgu Kule fiyat listesi bilgisinden önce projenin ödeme planı bilgisinden bahsedelim.


Burgu Kule ödeme planı kapsamında konut bedelinin yüzde 25'i peşin olarak ödeniyor, kalanı banka kredisi kullanılarak 120 aya kadar taksitlendirilebiliyor. Maltepe Burgu Kule fiyat listesi bilgisinin ayrıntıları şöyle:


Maltepe Burgu Kule fiyat listesi:

Burgu Kule Evlerinde yer alan konutlar minimum 160 bin TL'den başlıyor, maksimum ise 750 bin TL'ye kadar yükseliyor. 


Aralık ayının 2013 yılı içerisinde teslimleri gerçekleşecek olan Dap Yapı Burgu Kule Evlerinde 1+1 daireler 43 metrekare ile 73 metrekare, 2+1 daireler 83 metrekare ile 103 metrekare büyüklüğe sahip. Dap Yapı Burgu Kule ulaşım bilgileri şöyle:


Maltepe Burgu Kule nerede?

Burgu Kule adres: Altayçeşme mahallesi Seçkin sokak, Maltepe İstanbul


Maltepe Burgu Kule fiyat!


Dap Yapı Burgu Kule iletişim:

Telefon: 444 33 39

Web adres: www.dapburgukule.com

Safiye ŞİMŞAK/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön