03 / 05 / 2024

burgu kule resimleri

burgu kule resimleri

Dap Burgu Kule Maltepe resimleri projeyi merak edenler için haberimizin devamında yer alıyor. Burgu Kule Evlerinde yer alan daireler minimum 420 bin TL'den başlıyor...

Maltepe Burgu Kule adres!

Maltepe Burgu Kule'de stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tipleri bulunuyor. Dap Yapı Maltepe Burgu Kule adres bilgisi : Altayçeşme mahallesi Seçkin sokak, Maltepe İstanbul

Maltepe Burgu Kule adres!

Maltepe Burgu Kule adres bilgileri haberimizin içinde yer alıyor, projede yer alan son 2 konutun satışı sürüyor...

Burgu Kule ödeme planı!

Burgu Kule ödeme planı bilgilerini haberimizde bulabilirsiniz. Maltepe Burgu Kule satılık daire fiyatları 780 bin TL'den başlıyor...

Maltepe Burgu Kule fiyat!

Dap Yapı tarafından hayata geçirilen Maltepe Burgu Kule fiyat ve proje ayrıntılarına haberimizden ulaşabilirsiniz...

Maltepe Burgu Kule!

Maltepe Burgu Kule proje detaylarını haberimizin içerisinde inceleyebilirsiniz...

Maltepe Adam Kule resimleri!

Toplam 6 bin 500 metrekare alanına yayılan projede daireler 1+0 ve 1+1 olarak tasarlandı. Projede 254 adet daire yer alıyor. Maltepe Adam Kule resimleri haberimizin devamında yer alıyor...

İstmarina ve Burgu Kule, Dünya Gayrimenkul Ödülleri'ne aday gösterildi!

Türkiye’nin öncü gayrimenkul şirketleri arasında yer alan DAP Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında gösterilen “European Property Awards” tarafından 9 ödüle layık görüldü.

Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi farklı mimariye sahip yapıları ile dikkat çeken DAP Yapı'nın yeni projesi Adam Kule'ye 5 bin ön talep geldi.

Adam Kule projesi için ön talepler toplanıyor!

İstmarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi gayrimenkul sektörüne yeni bir bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

DAP Yapı, Adam Kule'ye ilgiden memnun!

İstMarina, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler'i sektöre kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Dap Yapı, Adam Kule için ön talep topluyor!

“İst Marina”, “Dap Vadisi”, “Burgu”, “Tango”, “Dalga” ve “Vazo Kuleler” gibi projelerle tanınan Dap Yapı, bu kez Kartal Dragos’taki “Adam Kule” için talep toplamaya başladı.

Adam Kule projesi 5 bin talep topladı!

İSTMARINA. DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kule gibi projeleri hayata geçiren DAP Yapı, Kartal Dragos'ta yer alan yeni projesi Adam Kule için ön talep toplamaya başladı.

Adam Kule' de ön talepler toplanıyor!

İSTMARİNA, DAP Vadisi, Burgu, Tango, Dalga ve Vazo Kuleler gibi projeleriyle gayrimenkul sektörüne bakış açısı kazandıran DAP Yapı; Kartal Dragos'ta yer alan Adam Kule projesi için ön talep toplamaya başladı.

Burgu ve Tango Kule projelerine Rotana işbirliği!

Abu Dabi merkezli Rotana Arjaan'la işbirliği yapan DAP Yapı, Rotana'nm lüks, konfor ve tecrübesini, kurumsal otel işletim sistemiyle Burgu, Dalga ve Tango projelerine taşıdı.

Yaşam Kule Ankara resimleri!

16 bin 500 metrekare alan üzerinde inşa edilen Yaşam Kule, Ankara Yenimahalle'de yükseliyor. 40 katlı tek bloktan oluşan Yaşam Kule Ankara resimleri haberimizde bulunuyor.

Dap Yapı'dan dört yeni proje geliyor!

İnşaat sektöründe son yıllarda hayata geçirdiği Dap Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve İstMarina gibi projelerle tanınan Dap Yapı, dört yeni projeyi daha gündemine aldı.

DAP Yapı Kartal'ın yeni merkezini yaratıyor!

DAP Holding, Dragos Royal Towers, DAP Royal Center, Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve Vazo Kule'nin ardından IstMarina ile Kartal'ın yeni merkezini oluşturma hedefinde.

Dap Yapı, 30 milyon liralık yatırımla Kartal'ın altyapısını hazırlıyor!

Dragos Royal Towers, Dap Royal Center, Dalga Kule, Burgu Kule, Tango Kule ve Vazo Kule'nin ardından dev proje İstMarina'yı satışa sunan Dap Yapı, 2015 yılında da projelerine devam edecek.

burgu kule resimleri Haberi

burgu kule resimleri

Maltepe de hayata geçirilen Burgu Kule projesi Dap Yapı tarafından inşa ediliyor. Stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tipinde konut alternatiflerinin yer aldığı Burgu Kule projesinde konut satışları tüm hızıyla devam ediyor. 


Burgu Kule  Konutlarında yüzme havuzu, koşu parkurları, masaj odası, yürüyüş alanları, sauna ve Türk hamamı gibi sosyal donatılar yer alıyor. Burgu Kule satış ofisi ile 444 33 39 no'lu telefon numarasından iletişime geçebilirsiniz.


22 katlı 2 blok alinde yükselen Burgu Kule Maltepe Evlerinde yer alan 1 oda 1 salon daireler 43 metrekare ile 73 metrekare arasında, 2 oda 1 salon daireler 83 metrekare ile 103 metrekare alana sahip.


Burgu Kule satılık daire fiyatları:

1 oda 1 salon daireler 420 bin TL'den,

2 oda 1 salon daireler ise 568...