07 / 05 / 2024

Burhan Akdağ aysun çardak evlendi mi

Burhan Akdağ aysun çardak evlendi mi

Gazeteci Burhan Akdağ, mimar Aysun Çardak ile dünya evine girdi. Çiftin nikah töreni 14 Şubat Sevgililer Günü'nde gerçekleşti.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'dan Galata Kulesi açıklaması!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Galata Kulesi'nin restorasyonu sırasında orijinal duvarlarının yıkıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Recep Akdağ: Şehir hastanelerini yeni bir finansman modeliyle yaptık!

TBMM Sağlık, Aile, Çalışma ve Sosyal İşler Komisyonu Başkanı Recep Akdağ yaptığı açıklamada  "Şehir hastaneleri yapımında yatırımcı firmalara hasta garantisi verildiğine ilişkin iddialar doğru değil. Yüklenici firma ile idare arasında böyle bir sözleşme yok." diye konuştu.

Burhan Ersoy'dan Nasrullah Cami açıklaması!

514 yıllık tarihe sahip Nasrullah Camii'nde restorasyon yerine badana yapıldığı iddialarını cevaplayan Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, "Tüm hatlar, konumları ne olursa olsun sadece temizlenmiş ve özgün haliyle bırakılmış olup mevcut hiçbir hat yazısı kaldırılmamıştır" diye konuştu.

Akdaş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Akdaş Grup Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Reşid Özdemir tarafından kuruldu. 

Akdağ Mimarlık Peyzaj Tekstil İnşaat ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Akdağ Mimarlık Peyzaj Tekstil İnşaat ve Kimya Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Azad Akdağ ve Cevdet Akdağ ve Mikail Akdağ tarafından kuruldu.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Burhan Felek Stadı bugün açılıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'nın bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açılması planlanıyor.

Burhan Felek Atletizm Stadı kapılarını açıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan ve yeniden Türk sporuna kazandırılan Burhan Felek Atletizm Stadı'nın açılışı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Burhan Felek Atletizm Stadı’nın 7 gün 24 saat yaşayan bir spor kompleksi olacağını belirterek, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle hizmete açılacağını açıkladı.

Yozgat Akdağmadeni TOKİ projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Yozgat Akdağmadeni alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Yozgat Akdağmadeni projesi bugün itibariyle satışa çıktı.

Samsun Akdağ'daki tesisler yenilenecek!

Karadeniz'in en büyük metropol kenti Samsun'da Büyükşehir Belediyesi, Akdağ'daki tesisleri yenileyecek.

Akdağlar Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akdağlar Turizm Otelcilik Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 120 bin TL sermaye bedeli ile Cihan Mehmet Akdağ tarafından kuruldu.

Burhan Akdağ aysun çardak evlendi mi Haberi

Burhan Akdağ aysun çardak evlendi mi


Gazeteci Burhan Akdağ, mimar Aysun Çardak ile dünya evine girdi. Beşiktaş Belediyesi Nikah Dairesi Müdürü Osman Kurdoğlu’nun kıydığı nikah töreninde iş, sanat ve moda dünyasından ünlü isimler nikah şahitliği yaptı.


Yılmaz Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy, Mermerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Mermer, Irmak Group Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgül, Best Model yarışmalarının ünlü organizatörü Erkan Özerman, oyuncu Nuri Alço ve hasta yatağından kalkıp gelen Yeşilçam’ın gamzeli yıldızı  Bahar Öztan nikah şahitliğini üstlenen isimler arasında yer aldı. 
 
Nikâh işleminin tamamlanmasının ardından Beşiktaş Belediyesi Nikah Dairesi Müdürü Osman Kurdoğlu, nikah cüzdanını çifte vermesi için Yılmaz Ulusoy Holding Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Ulusoy’a teslim...