21 / 05 / 2024

Burhan Aras emlak

Burhan Aras emlak

2013 Vergilendirme Dönemi Gelir Vergisi Türkiye Geneli ilk 100 sıralamasında 15. sırada yer alan Burhan Aras kimdir? İşte Emlak Bankası Müdürlerinden Mehmet Ali Aras'ın oğlu Burhan Aras'ın biyografisi...

Emlakçılar ve ev almak isteyenler arasında sıkı pazarlık başladı! 

Sürekli olarak artış gösteren konut fiyatlarına paralel şekilde emlakçı komisyonları da yükseldi. Konu ile ilgili olarak verilen detaylara göre 4 milyon TL'lik bir evin satışında komisyon tutarı 200 bin TL'ye dayanınca, alıcılarla emlakçılar arasında da sıkı pazarlık başladı

TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü'nün 2002-2020 yılları arasındaki taşınmaz satışı mecliste!

2002-2020 yılları arasında TOKİ ve Milli Emlak Genel Müdürlüğü tarafından yapılan taşınmaz satışı ve elde edilen gelir miktarı meclis gündemine taşındı. CHP Antalya Milletvekili Cavit Arı konuya ilişkin soru önergesi verdi. 

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Morkoç tarafından kuruldu.

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo arasında 3.5 milyarlık dava!

Serdar Bilgili ile Amerikalı emlak kralı Michael Shvo 2018’den beri ortaktı. Ortakların, New York, California ve Miami’deki gayrimenkul yatırımları 3.5 milyar doları geçti. Ancak ortakların arası bozuldu ve mahkemelik oldular.

Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı arasındaki farklar!

Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı kime denir? Emlakçı ve gayrimenkul danışmanı ne iş yapar? İşte emlakçı ve gayrimenkul danışmanı arasındaki farklar...

Arasım Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arasım Emlak Turizm İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Alabbas Okllah tarafından kuruldu.

Arkay Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Arkay Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Aras ve Caner Kaya ortaklığında kuruldu.

Emlakçılık yüzyılın en iyi 5 mesleği arasında olacak!

Emlak yasasının çıkmasıyla emlak sektörünün çok güçlü bir statüye, kaliteye sahip olacağını ifade eden Emlak Uzmanı Ruhullah Meriç, "Emlakçılık önümüzdeki yüzyılın en iyi 5 mesleği arasında olacak" dedi...

Adil Yaman: Sahte GYO'lara dikkat!

VIP Property Universal21 Yönetim Kurulu Başkanı Adil Yaman, sektörde son durum değerlendirmesi yaparak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı(GYO) unvanını kullanan mahalle arası emlakçılara dikkat çekti..

Kartepe Belediyesi ile Emlakçılar Odası arasında önemli protokol!

Emlak alım-satım öncesindeki işlemlerle ilgili iş verimliliğini ve performansını iyileştirmek adına Kartepe Belediyesi ile Kocaeli Emlakçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası arasında protokol anlaşması imzalandı.

Türkiye ve ABD arasında emlak köprüsü için ilk adım atıldı!

LEAD Consulting Group CEO’su ve Heafey Group Uluslararası Pazarlama Direktörü Emel Onur ile Coldwell Banker Ant CEO’su Ergün Yenen, Türkiye’de ve Amerika’da faaliyet gösteren Türk emlakçılar arasındaki işbirliğini arttırmak için bir araya geldi.

Aras Grup Emlak İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Grup Emlak İnşaat Gıda Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Mustafa Aras tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Türkiye ve Amerika’daki Türk emlakçılar arasında köprü kurulacak!

Türkiye’de ve Amerika’da faaliyet gösteren Türk emlakçılar arasındaki işbirliğini arttırmak için ortak projeler geliştirilecek.

Burhan Aras emlak Haberi

Burhan Aras emlak

Burhan Aras kimdir?

Burhan Aras 1932 yılında Tokat ili Reşadiye ilçesinde şu an belde olan Kızılcaören köyünde 01.01.1932 tarihinde dünyaya geldi. Babası Emlak Bankası Müdürlerinden Mehmet Ali Aras, Annesi Nuriye Hanımdır. Üç erkek bir kız kardeş olmak üzere dört kardeşin en büyüğüdür.

 

Aras Ailesi 1934'te Reşadiye’den ayrılarak Ankara’ya taşındılar. Burhan Aras Ankara'da Atatürk İlkokulu'na kayıt oldu ve ilk üç yılını burada tamamladı. 2.dünya savaşının başlaması sebebiyle babası Mehmet Ali Aras 2. defa askere alındı.


Ailesi tekrar Kızılcaören'e dönmek durumunda kaldı. İlkokulun son iki yılını Kızılcaören ilkokulu’nda bitirdikten sonra ailesi ile birlikte tekrar Ankara’ya dönen Burhan Aras Ankara’da liseyi bitirdi.


Askerlik görevini İstanbul Kadıköy'de tamamlayan Burhan Aras eşi Meliha Hanım,kızı Semra ve oğlu Sadi ile birlikte Ankara’ya yerleşti.


1954 / 1957...