12 / 05 / 2024

Burhan Karaçam

Burhan Karaçam

15 Temmuz Şehitler Köprüsü 1974 yılında açıldı. Köprü açılmadan önce bugün Zorlu Center'in yer aldığı Karayolları arazisi, aslında Çiftçiler Holding'e aitti.

Teradata Finans Sektörü Başarı Zirvesi gerçekleşti!

Teradata Türkiye tarafından düzenlenen Finans Sektörü Başarı Zirvesi, bankacılığın önde gelen isimlerini sektör profesyonelleri ile buluşturdu. Toplantıya, Burhan Karaçam, Taylan Turan, Gamze Aydın gibi isimler katıldı.

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

As Grup Global İnşaat Dekorasyon Elektrik Plastik Ambalaj Ve Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mert Karaçam tarafından kuruldu.

Upcores Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Upcores Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Manavoğlu ve Mehmet Berk Karaçam ortaklığında kuruldu.

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Kule Yaşam Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 400 bin TL sermaye bedeli ile Alican Karaöz tarafından kuruldu.

D-100 kara yolu İstanbul istikametinde ulaşım sağlanamıyor!

Bolu Dağı'nda sabah saatlerinde başlayan kar yağışı, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kar yağışı sebebiyle D-100 kara yolunun Bolu Dağı Bakacak mevkinde bir TIR kayarak yolu kapattı.

Duayen bankacıdan bankalar için endişe veren uyarı

"Bankaların durumu pek parlak değil henüz kendileri de farkında değil" diyen eski Yapı Kredi Bankası Genel Müdürü Burhan Karaçam, şu anki ekonomi politikasının sürdürülmesi halinde çok daha ağır sonuçların olacağını söyledi.

Burhan Karaçam'da Çiftçiler Holding'e dava açmış!

15 Temmuz Şehitler Köprüsü 1974 yılında açıldı. Köprü açılmadan önce bugün Zorlu Center'in yer aldığı Karayolları arazisi, aslında Çiftçiler Holding'e aitti.

Şanlıurfa'da otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi!

Şanlıurfa-Gaziantep kara yolunun Birecik Tüneli çıkışında yolun karşısına geçerken otomobilin çarptığı inşaat işçisi yaşamını yitirdi.

Çatalca'daki Cem Kara Yaşam Vadisi'nin inşaatı hız kesmiyor!

Vatandaşların ihtiyaçları doğrultusunda ilçede hizmet seferberliği başlatan Çatalca Belediye Başkanı Mesut Üner, geçmiş dönem belediye başkanlığı görevini sürdüren Cem Kara’nın ismini verdiği Cem Kara Yaşam Vadisi’ni hızlıca inşa ettiriyor. 

Yalova'daki hasarlı binalara makyaj mı yapıldı?

Yalova Mahalle Afet Gönüllüleri Derneği (MAG-DER) Başkanı Sabri Karaçam yaptığı açıklamada 17 Ağustos depreminin üzerinden 21 yıl geçmesine rağmen, Yalova’da derslerin alınmadığını söyledi.

Şekip Mosturoğlu: Fenerbahçe gayrimenkul zenginidir!

Lig Radyo'ya konuşan Şekip Mosturoğlu, yönetici Burhan Karaçam'ın, "Fenerbahçe gayrimenkul zengini değildir" sözleri tepki gösterdi. Mosturoğlu, "Fenerbahçe en çok gayrimenkule sahip olan 2 veya 3. kulüptür. Bu konuda mütevazi olmamak gerekiyor" dedi.

Larch Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Larch Turizm Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 10 TL sermaye bedeli ile Fatih Karaçam tarafından kuruldu. 

Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek!

Bornova Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Bornova Karaçam Köyü’nde çocuk köyü hayata geçirecek. Bornova Karaçam'a çocuk köyü yapımı için ihale düzenlenecek.

Trabzon Karaçam ve Ataköy mahalleleri nazım imar planı onaylandı!

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un içerisinde Çaykara ve Dernekpazarı’nın da bulunduğu 8 ilçenin imar planını onayladı.

Burhan Karaçam Haberi

Burhan Karaçam

Köprü yapımı sırasında bu arazinin 90 dönümü kamulaştırıldı fakat  bir kısmı da firmada kaldı. Çiftçiler, 1964 yılında Türkiye'de ilk kez kamyonet montaj faaliyetlerine başlamış bir kuruluş. Uzun seneler Volkswagen kamyonet ve minibüslerinin montajını bu arazi üzerinde konumlanan tesislerinde gerçekleştirdi. Çiftçi Ailesi'ne ait bu arazi üzerinde, Türkiye'de otomotiv sanayinin geçmişine dair izler yer alıyor.

İşte, bu arazi üzerinde önce Zorlu Center yükseldi. Ardından da aile Zorlu'ya komşu araziye Çiftçi Towers adıyla bir projeye imza attı.  Müteahhitliğini de Türkerler İnşaat'a verdi. Fakat bu ortaklık daha sonra bitti. Yollar 2018 senesinde ayrıldı. Bu ayrılık haberleri Para Dergisi'nde yer almıştı. Çiftçiler Towers'ta pek çok ünlü isimin yer satın aldığını biliyor. Ünlü iş insani Doğuş Holding’in patronu Ferit Şahenk'in de yer almıştı. Hatta zamanında teslim...