17 / 05 / 2024

Burhan Karataş

Burhan Karataş

GMS Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi, Burhan Karataş tarafından 6 milyon TL'lik sermaye bedeli ile 26 Ağustos'ta Kartal Caddesi, Çavuşoğlu Ütopya B Blok'ta kuruldu

ICC Grup İnşaat'ın acı günü! İsmail Karataş vefat etti!

ICC Grup İnşaat ortaklarından Cem Karataş ve Can Karataş'ın babaları ve Gülizar Karataş'ın eşi İsmail Karataş vefat etti. 

Adana Karataş'taki bazı bölgeler kesin korunacak hassas alan ilan edildi!

Adana İli, Karataş ilçesi sınırları içerisinde yer alan bazı bölgelerin kesin korunacak hassas alan olarak ilan edilmesi hakkında karar bugünkü 31256 Sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy: Kira gelirimizi çoğaltmak istiyoruz!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy yaptığı açıklamada kurumun "akar" ve "hayrat" olmak üzere iki ayak üzerinde durduğunu dile getirerek, "Akarlarımızı artırıp kira gelirimizi çoğaltmak istiyoruz." diye konuştu.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'dan Galata Kulesi açıklaması!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Galata Kulesi'nin restorasyonu sırasında orijinal duvarlarının yıkıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Karataşlar İnşaat Plastik Metal Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gaziosmanpaşa'da 400 bin TL sermaye bedeli ile Muhammet Karataş tarafından kuruldu.

Burhan Ersoy'dan Nasrullah Cami açıklaması!

514 yıllık tarihe sahip Nasrullah Camii'nde restorasyon yerine badana yapıldığı iddialarını cevaplayan Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, "Tüm hatlar, konumları ne olursa olsun sadece temizlenmiş ve özgün haliyle bırakılmış olup mevcut hiçbir hat yazısı kaldırılmamıştır" diye konuştu.

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Filiz Karataş Gayrimenkul Danışmanlığı İnşaat Otomotiv Reklam Ve Organizasyon Ticaret Ltd.Şti. bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Filiz Karataş tarafından kuruldu.

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Burhan Felek Stadı bugün açılıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'nın bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açılması planlanıyor.

Burhan Felek Atletizm Stadı kapılarını açıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan ve yeniden Türk sporuna kazandırılan Burhan Felek Atletizm Stadı'nın açılışı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Burhan Felek Atletizm Stadı cumartesi günü açılıyor!

Gençlik ve Spor Bakanı Muharrem Kasapoğlu, Burhan Felek Atletizm Stadı’nın 7 gün 24 saat yaşayan bir spor kompleksi olacağını belirterek, cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılacağı törenle hizmete açılacağını açıkladı.

Karataş Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karataş Yatırım Gayrimenkul Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Karataş tarafından kuruldu.

Çankaya Karataş Camisi'ne tadilat!

Çankaya Belediyesi vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirmeye devam ediyor. Mahalle statüsüne geçen köylerden birisi olan Karataş’ta bir vatandaşın arazisi üzerine yapılan cami duvarını ayıran Çankaya Belediyesi hak kaybının önlenmesini sağladı.

Burhan Karataş Haberi

Burhan Karataş
GMS Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi, Burhan Karataş tarafından 6 milyon TL'lik sermaye ile 26 Ağustos'ta kuruldu. 


GMS Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi Yönetim Kurulu Üyesi Burhan Karataş olarak belirlendi. GMS Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü emlak her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar fabrikalar akaryakıt ve lpg dolum tesis fabrika ve binaları marketler depolar gibi gayrimenkulleri almak satmak satın almak kiralamak kiraya vermek ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler. 


GMS Gayrimenkul Yatırım ve Kiralama Anonim Şirketi adres: Kartal, Yakacık, Çarşı Mahallesi, Kartal Caddesi, Çavuşoğlu Ütopya B Blok No:76...