05 / 07 / 2024

Burhan Morkoç İnşaat adres 

Burhan Morkoç İnşaat adres 

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Morkoç tarafından kuruldu.

Morkoç Grup Yapı İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Morkoç Grup Yapı İnşaat Anonim Şirketi Büyükçekmece’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile İlhan Tutkun tarafından kuruldu.

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altın Yay Group İnşaat Gayrimenkul Dış Ticaret Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü’nde 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Abdul Hadı Rahmanı, Ikramuddın Nızamuddın ve Seyfeddin Burhan tarafından kuruldu.

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Morkoç tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gün Fore Kazıkları İnşaat Nakliyat Hafriyat Taşımacılık Ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Gündoğdu tarafından kuruldu. 

Burhan Yapı İnşaat Gıda Turizm Tekstil Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Yapı İnşaat Gıda Turizm Tekstil Emlak Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, İzzet Babir tarafından 100 bin TL sermaye ile 13 Mayıs'ta Kartal, Gümüşpınar Mahallesi, Yalı Sokak'ta kuruldu.

Burhan Sever Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Sever Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Burhan Sever, Kamil Semih Sever tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Pendik, Doğu Mahallesi'nde kuruldu.

Aydın Köşk İnşaat'tan 3 yeni proje!

Aydında geçtiğimiz yıl inşaat sektörüne adım atan Aydın Köşk İnşaat, Delüx Süite projesinin ardından Merkez Süite, Zafer Süite ve Burhan Süite projelerini hayata geçirerek Aydınlılara modern ve rahat yaşam alanları sunacak.

Burhan Özdemir: Konutta KDV düşürülsün!

MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, "Mevcut KDV düzenlemeleriyle ülkemizde, özellikle büyük kentlerde sosyal konut yapılması neredeyse imkansız hale gelecektir ve arsa sıkıntısı yaşanacaktır dedi.

Burhan Kızılırmak İnşaat Tekstil Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Kızılırmak İnşaat Tekstil Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhan Kızılırmak tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 4 Mart'ta Güngören, Merkez Mahallesi, Karanfil Sokak'ta kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Burhan Özdemir: Kentsel dönüşüm cumhuriyet tarihinin en önemli projesi!

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği ( MÜSİAD ) İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir, kentsel dönüşümün cumhuriyet tarihinin en önemli sosyal projesi olduğunu söyledi...

Burhan Özdemir: Yurt dışı inşaat müşavirlik algımızı değiştireceğiz!

Milli Gazete'nin bugün yayınladığı İnşaat ekine konuşan MÜSİAD İnşaat Sektör Kurulu Başkanı Burhan Özdemir; "inşaat sektörü denildiği zaman yurt dışı müteahhitlik, müşavirlik ayağı da var" dedi.

Burhan Morkoç İnşaat adres  Haberi

Burhan Morkoç İnşaat adres 

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Morkoç tarafından kuruldu.

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
İnşaat taahhüt ve müteahhitlik işleri yapmak, resmi ve özel inşaatlar yapmak. -Resmi ve özel kamu kurum ve kuruluşların inşaat işleri, tüneller, limanlar, fabrikalar, yollar, köprüler, bentler, barajlar, lojmanlar,idare binaları gibi yapılar, resmi kurum ve hizmet binaları, beton, asfalt, karayolu, liman binaları, iş hanları, ticari yapılar, atölyeler, imalathaneler ile her türlü toplu konut, kooperatif meskenleri, kara ve demir yolları, hava meydanları, istasyonlar, otogarlar, otoparklar, garajlar, çarşı mağaza, pazar işyeri, otel, motel, villa, pansiyon, hastane, cami, dispanser, sağlık merkezleri, ilk yardım tesisleri ve benzeri devlet yapıları gibi...