11 / 05 / 2024

Burhan Özbek

Burhan Özbek

Fermend İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhan Özbek 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta Kartal, Kordonboyu Mahallesi'nde kuruldu.

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şener ve Pınar Çıtırık tarafından kuruldu.

Dursun Aydın Özbek kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dursun Aydın Özbek  kimdir? Kaç yaşında? Dursun Aydın Özbek daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Dursun Aydın Özbek'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Dursun Aydın Özbek'in hayatına dair merak edilenler.

Dursun Özbek'ten Florya arazisi açıklaması: 40 dönümlük araziyi satın almak için son aşamaya geldik!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek divan kurulu toplantısında Florya'daki Emlak Konut GYO arazisi ile ilgili dikakt çeken bir açıklamada bulundu. İşte ayrıntılar...

Dursun Özbek'ten son dakika Florya Projesi açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, kulübü iyi günlere taşımak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Özbek Florya projesine ilişkinde açıklamarda bulundu.

Dursun Özbek'ten Galatasaray Adası açıklaması!

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, sarı-kırmızılı kulübün Galatasaray Lisesi'nde yapılan ve yönetim kurulu üyelerinin de hazır olduğu haziran ayı olağan divan kurulu toplantısında Galatasaray Adası'nı tekrar eski haline getirmek için çalıştıklarını söyledi.

Nihat Özbek İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Nihat Özbek İnşaat Taahhüt Ticaret Anonim Şirketi bugün Fatih'te Emine Özbek tarafından kuruldu.

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulleriyle ilgili planları belli oldu! İşte o projeler...

Eşref Hamamcıoğlu ve Dursun Özbek'in Galatasaray'ın gayrimenkulelriyle ilgili planları belli oldu. İşte Mevidiyeköy'den Riva'ya, Kemerburgaz'dan Florya'ya adayların planları...

Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı? Başkan adayı Özbek açıkladı!

Kulübün 11 Haziran'da gerçekleştirilecek olağanüstü seçimli genel kurulunda eski divan kurulu başkanı Eşref Hamamcıoğlu ile yarışacak olan Galatasaray Kulübü Başkan Adayı Dursun Özbek "Galatasaray'ın gayrimenkulleri satılacak mı" sorusuna açıklık getirdi. İşte o açıklamalar...

Galatasaray Başkan Adayı Hamamcıoğlu'ndan Dursun Özbek'in gayrimenkule yönelik projelerine eleştiri!

Galatasaray Kulübünde 11 Haziran Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan olağanüstü seçimli genel kurulda başkan adayı olan Eşref Hamamcıoğlu, rakibi Dursun Özbek'in kulübün gayrimenkullerine yönelik projelerini eleştirdi.

Urla Özbek, gayrimenkul yatırımcılarının gözdesi oldu!

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi ve deprem sebebiyle artan doğa içinde müstakil yaşam arzusu Urla Özbek'e talepleri de katladı...

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Morkoç tarafından kuruldu.

Burhan Ersoy'dan Ekrem İmamoğlu'na Gezi Parkı yanıtı!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı'na geçmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Büşra Özbek Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Büşra Özbek Mimarlık Ve Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Büşra Özbek ve Emine Özbek ortaklığında kuruldu.

Burhan Özbek Haberi

Burhan Özbek

Fermend İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Burhan Özbek 10 bin TL sermaye ile 24 Ağustos'ta  Kartal, Kordonboyu Mahallesi'nde kuruldu.


Fermend İnşaat Yapı Malzemeleri Madencilik ve Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; A İNŞAAT   YAPI MALZEMELERİ a. Her türlü inşaat taahhüt işleri;konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi vearsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.Yapılmış olan binaları kiraya vermek, kiralamak, komisyonculuğunu yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri...