04 / 05 / 2024

Burhan Sever Yapı İnşaat iletişim

Burhan Sever Yapı İnşaat iletişim

Burhan Sever Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Burhan Sever, Kamil Semih Sever tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Pendik, Doğu Mahallesi'nde kuruldu.

Bakfen Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bakfen Yapı Mühendislik Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Burhan Baltacı ve Muhammed Kadir Baltacı ortkalığında kuruldu.

Galata 34 Proje İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Galata 34 Proje İnşaat Taahhüt Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de Burhan Çetin tarafından kuruldu.

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Merter Kentsel Dönüşüm İnşaat Yapı Ve Danışmanlık Limited Şirketi Bahçelievler'de Ercüment Sever ve Veysal Çelik ortaklığında kuruldu.

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Konçoğlu Yapı İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bayrampaşa'da Emre Aydın ve Burhan Aydın ortaklığında kuruldu.

Koray Hırdavat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koray Hırdavat Metal Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Göker tarafından kuruldu.

Uzun Sever Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Uzun Sever Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Sever ve Elif Uzun ortaklığında kuruldu.

Kaide Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kaide Yapı Denetim Limited Şirketi Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Selda Sever tarafından kuruldu.

Promen B Yapı İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Promen B Yapı İzolasyon Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Güler tarafından kuruldu.

Burhan Ersoy'dan Nasrullah Cami açıklaması!

514 yıllık tarihe sahip Nasrullah Camii'nde restorasyon yerine badana yapıldığı iddialarını cevaplayan Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, "Tüm hatlar, konumları ne olursa olsun sadece temizlenmiş ve özgün haliyle bırakılmış olup mevcut hiçbir hat yazısı kaldırılmamıştır" diye konuştu.

Arkay Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Arkay Yapı İnşaat Taahhüt Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Aras ve Caner Kaya ortaklığında kuruldu.

Yılmaz Sever Yapı Mermer İnşaat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Sever Yapı Mermer İnşaat Nakliyat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Sever tarafından kuruldu. 

Burhan Felek Atletizm Stadı kapılarını açıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan ve yeniden Türk sporuna kazandırılan Burhan Felek Atletizm Stadı'nın açılışı yarın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla yapılacak.

Sevgi Nalbur Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sevgi Nalbur Yapı Malzemeleri ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Yıldız ve Aydın Tanrısever tarafından kuruldu.

Burhan Sever Yapı İnşaat iletişim Haberi

Burhan Sever Yapı İnşaat iletişim

Burhan Sever Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Burhan Sever, Kamil Semih Sever tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


Burhan Sever Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...