04 / 05 / 2024

Burhan Sever

Burhan Sever

Burhan Sever Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Burhan Sever, Kamil Semih Sever tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta Pendik, Doğu Mahallesi'nde kuruldu.

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Şener Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Şener ve Pınar Çıtırık tarafından kuruldu.

Sever 1071 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sever 1071 İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Taha Sever tarafından kuruldu.

Bosch “Tasarruf sever Bosch’u seçer” sloganıyla kış kampanyasını başlattı. İşte 27 Eylül 2022 Bosch fiyat listesi

Bosch Termoteknoloji, yüksek kaliteye ve üstün teknolojiye sahip Bosch yoğuşmalı kombileri ile hava sıcaklıklarının düşmeye başladığı bugünlerde hem evlerinizi hem de yüreklerinizi ısıtıyor. ‘Tasarruf sever Bosch’u seçer’ kampanyasıyla kışa dönük kampanyaya imza atan Bosh yoğuşmalı kombi fiyat liste

Sever Dış Ticaret İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Sever Dış Ticaret İnşaat Tekstil Sanayi Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da Habip Sever ve Hayım Kuryel ortaklığında kuruldu.

Uzun Sever Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Uzun Sever Yapı Malzemeleri Ticaret Ve Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Sever ve Elif Uzun ortaklığında kuruldu.

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Burhan Morkoç İnşaat Emlak Ve Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Morkoç tarafından kuruldu.

Burhan Ersoy'dan Ekrem İmamoğlu'na Gezi Parkı yanıtı!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Taksim Gezi Parkı'nın mülkiyetinin Sultan Beyazıt Hanı Veli Hazretleri Vakfı'na geçmesine ilişkin açıklamalarda bulundu.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy: Kira gelirimizi çoğaltmak istiyoruz!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy yaptığı açıklamada kurumun "akar" ve "hayrat" olmak üzere iki ayak üzerinde durduğunu dile getirerek, "Akarlarımızı artırıp kira gelirimizi çoğaltmak istiyoruz." diye konuştu.

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy'dan Galata Kulesi açıklaması!

Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, Galata Kulesi'nin restorasyonu sırasında orijinal duvarlarının yıkıldığı iddialarına ilişkin açıklama yaptı.

Burhan Ersoy'dan Nasrullah Cami açıklaması!

514 yıllık tarihe sahip Nasrullah Camii'nde restorasyon yerine badana yapıldığı iddialarını cevaplayan Vakıflar Genel Müdürü Burhan Ersoy, "Tüm hatlar, konumları ne olursa olsun sadece temizlenmiş ve özgün haliyle bırakılmış olup mevcut hiçbir hat yazısı kaldırılmamıştır" diye konuştu.

Yılmaz Sever Yapı Mermer İnşaat Nakliyat Limited Şirketi kuruldu!

Yılmaz Sever Yapı Mermer İnşaat Nakliyat Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Yılmaz Sever tarafından kuruldu. 

Burhan Felek Atletizm Stadı açıldı!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'ı bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açıldı…

Burhan Felek Stadı bugün açılıyor!

Yenilenme çalışmaları tamamlanan Burhan Felek Stadı'nın bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla açılması planlanıyor.

Burhan Sever Haberi

Burhan Sever

Burhan Sever Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi, Burhan Sever, Kamil Semih Sever tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 12 Mayıs'ta kuruldu. 


Burhan Sever Yapı İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından...