03 / 05 / 2024

Burhanettin Kocamaz konuşması

Burhanettin Kocamaz konuşması

Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Teyfik Sırrı Gür (TSG) Stadı'nın Mersin'in Cumhuriyet alanı olması gerektiğini belirtti. Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı 1. birleşimi gerçekleşti.

Milletvekilinden yabancıya konut satışına yeni kriter getirilsin önerisi!

İYİ Parti Mersin Milletvekili Burhanettin Kocamaz, yabancıya konut satışı ile ilgili detayları paylaştı ve bir öneride bulundu. İşte Kocamaz'ın konu ile ilgili o açıklaması...

Açıklama yapan Fed Başkanı Powell'in konuşmasında endişelendiren detay!

1994 yılından bu yana en büyük faiz artırımını gösteren Fed ile ilgili konuşan Fed Başkanı Powell'in konuşmasındaki 'işsizlik' detayı ekonomistleri endişelendirdi.

GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis panelinde neler konuşulacak?

GYODER Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kalyoncu'nun açılış konuşmasını yapacağı GYODER Çözüm Platformu: Şimdi Her Yer Ofis paneli 30 Mart'ta sektör temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirilecek. 

Burhanettin Kocamaz Mersin için vizyon projelerini anlattı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Mersin Başkanından Ne Bekliyor?’ temalı arama konferansı kapsamında, eğer seçimlerde aday olabilseydi hayata geçirmeyi planladığı vizyon projelerini anlattı

Burhanettin Kocamaz: Emekliler de konut sahibi olmalı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Mersin Şubesi tarafından düzenlenen 'Emeklilere TOKİ Projesi' tanıtım toplantısına katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TOKİ projesinin emekliler için önemine değindi.

Mersin'de dere yataklarındaki binalar yenilenecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Şubat ayı toplantısı gerçekleşti. Toplantıda konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, dere yataklarındaki binalarda kentsel dönüşümün gerçekleşebileceğini söyledi.

Burhanettin Kocamaz: Mersin'de yeni AVM yaptırmayacağız!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi.Başkan Kocamaz: "Merkezde yeni AVM yaptırmayacağız" dedi.

Burhanettin Kocamaz Mersin Kentsel Tasarım Projesi'ni tanıttı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yenişehir ile Mezitli sahilinde ve sahil çevresinde yakın zamanda gerçekleştirilmesi planlanan kentsel tasarım projesi hakkında bir sunum yaptı.

Burhanettin Kocamaz'dan Akkuyu açıklaması!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Eylül Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı. İşte toplantı kararları...

Burhanettin Kocamaz'dan Akkuyu Nükleer Santrali açıklaması!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Eylül Ayı Toplantısı’nın birinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi'nde dönüşüm konuşuldu!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Ağustos Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Burhanettin Kocamaz: Kentsel dönüşüm Mersin'i uçuracak!

Proje hakkında bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, "Mersin'in bütün değerlerine sahip çıkarak korumak, yenilemek ve geliştirmek fikrinden esinlenerek bu projeyi hayata geçiriyoruz. Proje kente çok yakışacak" ifadesini kullandı.

Körfez Belediyesi meclis toplantısında arsa ve arazi konuşuldu!

Kocaeli Körfez Belediyesi Temmuz ayı meclis toplantısında gerginlik en üst düzeye çıktı. Muhalefet, Başkan Baran’a yapılan özelleştirmeleri sordu. Fevzi Canbaz’ın konuşması Başbakan’a hakaret olarak yorumlandı, CHP’li üyeler Baran’a yargıya gideceklerini söyledi.

Burhanettin Kocamaz konuşması Haberi

Burhanettin Kocamaz konuşması


Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Teyfik Sırrı Gür (TSG) Stadı'nın Mersin'in Cumhuriyet alanı olması gerektiğini belirtti. Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi Temmuz ayı toplantısı 1. birleşimi gerçekleşti.  Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında Kongre Merkezi'nde gerçekleşen toplantıya, ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, daire başkanları ve müdürler katıldı. Toplantıda TSG Stadyumu'nun alışveriş merkezi yerine Cumhuriyet Meydanı olması için TOKİ ile Çevre ve Şehircilik Bakanlığıma teklifin gönderilmesi oy birliği ile kabul edildi. Kocamaz burada yaptığı konuşmada TSG Stadımın, alışveriş merkezi yapılmak üzere TOKİ'ye verildiği yönünde duyumlarının bulunduğunu hatırlattı. Gönlünden geçenin burasının Mersin'in Cumhuriyet Alanı olması olduğunu ifade eden Kocamaz, Burhanettin "Mevcut Cumhuriyet Alanı çok yeterli değil. 

TSG Stadı'nın olduğu bölge, güzel bir proje yarışmasıyla güzel bir meydana dönüştürülebilir. 


YENİ BÖLGE 


Ayrıca, Müftü Deresi'nin doğu tarafındaki...