24 / 05 / 2024

Burhanettin Kocamaz özgeçmiş

Burhanettin Kocamaz özgeçmiş

MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz kimdir? Burhanettin Kocamaz, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhanettin Kocamaz'ın biyografisi...

Burhanettin Kocamaz Mersin için vizyon projelerini anlattı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ‘Mersin Başkanından Ne Bekliyor?’ temalı arama konferansı kapsamında, eğer seçimlerde aday olabilseydi hayata geçirmeyi planladığı vizyon projelerini anlattı

Burhanettin Kocamaz: Emekliler de konut sahibi olmalı!

Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Mersin Şubesi tarafından düzenlenen 'Emeklilere TOKİ Projesi' tanıtım toplantısına katılan Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, TOKİ projesinin emekliler için önemine değindi.

Burhanettin Kocamaz: Mersin'de yeni AVM yaptırmayacağız!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Mersin Perakendeci İş Adamları Derneği üyeleriyle bir araya geldi.Başkan Kocamaz: "Merkezde yeni AVM yaptırmayacağız" dedi.

Mersin'de dere yatakları denize kadar açılacak!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, ilçe belediye başkanları ve kurum yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirilen 1/5000 ölçekli nazım imar planı bilgilendirme ve değerlendirme toplantısına katıldı. Toplantıda dere yataklarının denize kadar açılması kararı alındı.

Mersin'deki Kentsel Tasarım çalışmalarında sona gelindi!

Mersin Büyükşehir Belediyesi tarafından şehir merkezinde hayata geçirilen ‘Kentsel Tasarım ve Yenileme’ çalışmalarında sona gelinirken, esnaf ise cadde ve sokakları afişlerle donatarak Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a teşekkürlerini iletiyor.

Mersin Otogarı'ndaki iş yerleri kiraya verilecek!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Aralık Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı. Başkan Kocamaz, “İhale iptal edildi. Yeni bir süreç başlıyor. İş yerlerini teker, teker kiraya vereceğiz” dedi.

Hamdi Akın'a Mersin İdman Yurdu'na sahip çık çağrısı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Akfen Holding ve Mersin Uluslararası Limanı (MIP) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın’a, Mersin İdmanyurdu’na sahip çıkmaya ve isminin de ‘MIP Mersin İdmanyurdu’ olarak devam ettirme çağrısında bulundu.

Doğu Akdeniz Terminali açıldı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Doğu Akdeniz Terminali’nin açılış törenine katıldı.

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi toplandı!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Aralık Ayı Toplantısı’nın birinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Mersin Büyükşehir Meclisi'nde bütçe görüşüldü!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Kasım Ayı Toplantısı’nın üçüncü birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Burhanettin Kocamaz Mersin Kentsel Tasarım Projesi'ni tanıttı!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, Yenişehir ile Mezitli sahilinde ve sahil çevresinde yakın zamanda gerçekleştirilmesi planlanan kentsel tasarım projesi hakkında bir sunum yaptı.

Mersin Büyükşehir Meclisi'nde 2017 bütçesi görüşüldü!

Mersin Büyükşehir Belediye Meclisi 2016 Yılı Kasım Ayı Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz başkanlığında yapıldı.

Mersin Demokrasi Kavşağı Bat-Çık projesinin yüzde 60'ı tamam!

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediyenin kentte hayata geçirdiği projeleri yerinde inceledi

Burhanettin Kocamaz özgeçmiş Haberi

Burhanettin Kocamaz özgeçmiş

Burhanettin Kocamaz kimdir?

1955 yılında Tarsus'un Nacarlı Köyünde doğdu. İlk, orta ve lise tahsilini Tarsus'ta tamamladı. 1972 yılında daha sonra Gazi Üniversitesi'ne dönüştürülen A.D.M.M.A Kimya Mühendisliği bölümüne girerek 1977 yılında mezun oldu.1977–1978 yıllarında İskenderun Demir Çelik Fabrikası Kalite Kontrol Laboratuarlar Müdürlüğü'nde çalıştı.1980 öncesi Tarsus Endüstri Meslek Lisesi Kimya bölümünde, askerlik dönüşü Cengiz Topel Lisesi'nde Kimya öğretmenliği yaptı. Bu arada 1983–1985 yıllarında Ankara Hukuk Fakültesine devam etti. Ancak mazeretinden dolayı ayrıldı. 


Daha sonra özel bir dershanede ortak olarak 5 yıl öğretmenlik yaptı. Bu arada Kocamazlar Tarım Ltd. Şti'ni kurarak ticarete atıldı. 1992 yılında MHP İlçe Teşkilatına girdi ve basın sözcüsü oldu. 1994 yılında 27 Mart seçimlerinde MHP'den Belediye Başkanlığına aday oldu ve kazandı. 1999, 2004 ve 2009 seçimlerinde aynı başarıyla 4.kez kazandığı...