28 / 04 / 2024

burhaniye yol projeleri

burhaniye yol projeleri

Burhaniye merkez mahalleleri için hazırlanan projeleri hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Büyük tonajlı kamyonların bozduğu yollar için modern altyapı imkanlarının sunulduğu düzenlemeler yapıyoruz" dedi.

Burhaniye'de OSB yollarının yapımına başlandı!

BURHANİYE'de yapılacak olan ve hayata geçirildiğinde birçok istihdamı da beraberinde getirecek olan Burhaniye Zeytin İşletme İhtisas Organize Sanayi Bölgesi ( OSB ) yollarının yapımına başlandı...

İnşasına başlanmamış yol yapım çalışmaları mecliste!

Projeleri bitirildiği halde inşasına başlanmamış veya tamamlanmamış yol yapım çalışmaları TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gök, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Yol projeleri ve kaçak villalar arazi fiyatlarını uçurdu!

Emlak komisyoncusu ve mülk bilirkişisi İsa Demir, boş tarım arazilerine yapılan yatırımları kaleme aldı. Demir, İstanbul'un köylerindeki boş alanlarda fiyatların uçtuğunu kaydetti.

Zonguldak'ın yol projelerine ilişkin 11 soru mecliste!

Zonguldak ve çevresindeki yol inşaat projeleri meclis gündemine taşındı. CHP Zonguldak Milletvekili Şerafettin Turpcu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı..

Manisa Soma'da kent yatırımları sürüyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Soma’da yapımı devam eden yol projeleri Manisa Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanı Fevzi Demir tarafından yerinde incelendi.

Kuzu Grup'tan Katar'a yol ve altyapı projesi!

Türkiye ve Katar arasında işbirliği sağlayan Expo Turkey by Qatar Fuarı'na Kuzu Grup SeaPearl Ataköy projesiyle katıldı. Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Katar'da yol ve altyapı projeleri yapacaklarını söyledi.

İzmir Üçyol kat artış desteği istiyor!

İzmir'de konut yoğunluğu fazla olan bölgelerden Hatay Üçyol ve İnönü Caddesi'nde 8 ya da 10 kat imar olduğu için kentsel dönüşüm projeleri ilerlemiyor. Bölge sakinleri kat artışı istiyor.

Necdet Uysal, Balıkesir Burhaniye'deki konut projelerini anlattı!

Balıkesir'in Burhaniye ilçesinde Belediye Başkanı Necdet Uysal, belediye bünyesinde yapımı devam eden ve planlanan sosyal konut ve konut projeleri hakkında basın mensuplarına bilgi verdi.

65. Hükümet mega projeleri hızlandıracak!

65. Hükümet’in ekonomide izleyeceği yol haritası belli oldu. Kentsel Ulaştırma Ana Planlarının Hazırlanması Rehberi hazırlanacak. Mega ulaşım projeleri yaşama geçirilecek.

Balıkesir Burhaniye'de imar yolları açılıyor!

Burhaniye Belediyesi Şehir Plancıları'nın oluşturduğu imar planlarının oluşturulduğu Burhaniye’de mevcut planlarda yol olarak görünen ancak görünümde yol olmayan yerler Burhaniye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından açılıyor.

İzmir'deki tramvay projeleri hataları bürokratları görevlerinden ettirdi!

İhalesi tamamlandıktan sonra, güzergah seçimlerindeki hatalar yüzünden toplam 7 kez revizyona uğrayan tramvay projeleri, İzmir Büyükşehir'de baş döndüren bürokrat değişikliklerine de yol açtı.

Batı Mahal, yeni yol projeleriyle değerlenecek!

Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, yeni yol projeleri sayesinde bölgeden Büyükçekmece merkezine çok daha kolay ve hızlı ulaşım sağlanacağını belirtiyor.

Kayseri Kocasinan'da kentsel dönüşüm şart!

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, başkanlık makamında gerçekleşen söyleşide, Ramazan kültürü, Belediye'nin Ramazan ayında yaptığı faaliyetleri, kentsel dönüşüm çalışmaları, orta yol projeleri, Kadın ve Gençlik merkezleri hakkında bilgiler v

Üsküdar Burhaniye Mahallesi kentsel dönüşüm için müracaat etti!

Üsküdar Burhaniye Mahallesinde Boğaz Geri Görünüm Bölgesinde deprem riski taşıyan binalar yıkılıp yenileri yapılacak Başkan Hilmi Türkmen'i makamında ziyaret eden Dr. Adnan Odabaş ile Mimar Mehmet Çito, projeleri hakkında sunum yaptı.

burhaniye yol projeleri Haberi

burhaniye yol projeleri


Burhaniye Belediyesi, Büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen eski köylerle yıllardır ihmal edilen sanayi bölgelerinin yollarını yeniden düzenliyor. Burhaniye merkez mahalleleri için hazırlanan projeleri hayata geçirdiklerini belirten Belediye Başkanı Necdet Uysal, "Büyük tonajlı kamyonların bozduğu yollar için modern altyapı imkanlarının sunulduğu düzenlemeler yapıyoruz" dedi. İlk çalışma Şarköy yolu olarak bilinen Küçük Sanayi Sitesi Caddesinde başladı. Başkan Uysal'ın incelemelerinin ardından cadde için Burhaniye Belediyesi Proje Dairesi tarafından yeni bir düzenleme yapıldı. Yol projesi, Fen İşleri Dairesi'ne teslim edildi.


Uygulama çalışmaları başlıyor

Projenin uygulanmasının en kısa süre içinde başlayacağını belirten Başkan Uysal, "Bu yolla ilgili yeniden bir düzenleme çalışması yaparak Burhaniye vizyonuna uygun modern bir yol yapmayı planlıyoruz. Proje aşaması biten yolda, Fen İşleri Dairemiz uygulama çalışmalarına başlayacak. Geçtiğimiz günlerde yağmur suyu drenaj hattını yaparak...