30 / 04 / 2024

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı ve 15. İnşaat Fuarı açıldı. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'ndeki fuarların açılış töreninde, BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, konuşma yaptı.

İznik Gölü’ndeki imar planı değişikliğine mahkemeden dur kararı!

Bursa 2'nci İdare Mahkemesi, Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’nde 25 Şubat 2020 tarihinde kabul edilen İznik Gölü Nazım İmar Planı’nın yürütmesinin durdurulması kararını verdi.

Bursa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Nilüfer'de 7.2 milyon TL'ye arsa satıyor!

Bursa 2. Sulh Hukuk Mahkemesi, Bursa ili, Nilüfer ilçesi, Demirci Mahallesi, 3354 ada 7 parseldeki 4 bin 802,64 metrekare büyüklüğündeki arsayı 7 milyon 203 bin 960 TL'ye satıyor...

Aqua City Bursa'da 2 bin 400 TL taksitle!

Aqua City Bursa'da 2 bin 400 TL taksitle ödemeler yapılıyor. Bursa Demirtaş bölgesinde hayata geçirilen projede modern, 3 adet 7 katlı ve 4 adet 15 katlı bloklar olarak planlandı.

Bursa Keles 2. Etap TOKİ'de teslimler sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Bursa Keles 2. Etap'ta yer alan konutlar için son teslim tarihini bugün olarak belirledi.

Sinpaş Aqua City Bursa'da metrekaresi 2 bin 800 TL'ye! Yeni proje!

Sinpaş Aqua City Bursa projesinin Mart'ta lansmana çıkması planlanıyor. Ön tanıtımın yapıldığı projede metrekare birim fiyatları 2 bin 800 TL'den başlıyor.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap'ta teslimler başlıyor!

Bursa Keles 2. Etap projesinde yer alan konutların teslimleri 22 Ocak 2018-31 Ocak 2018 tarihleri arasında yapılacak.

Bursa Osmangazi'de 82.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, 82 milyon 978 bin 442 TL'ye 2 arsasını satıyor. İhale 19 Aralık'ta gerçekleşecek..

2.Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi 9 Aralık'ta Bursa'da!

Türkiye’nin birbirinden önemli isimlerini buluşturacak olan 2.Emlak ve Gayrimenkul Zirvesi Bursa'da gerçekleşecek. 

Bursa'da 18.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi tarafından Gürsu ve Nilüfer'deki 2 arsa ihale usulü ile satışa sunuluyor..

Bursa'da 6.9 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Bursa Defterdarlığı Milli Emlak Dairesi Başkanlığı Uludağ ve Ertuğrulgazi Emlak Müdürlükleri, Osmangazi ve Nilüfer İlçesi'ndeki 2 arsayı satıyor. Arsaların satış bedeli 6 milyon 950 bin TL olarak belirlendi.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap sözleşme dönemi!

TOKİ Bursa Keles 2. Etap sözleşme dönemi bugün sona eriyor. Projede kura çekilişi 12 Temmuz Çarşamba Keles Belediye Kapalı Spor Salonu'nda yapılmıştı.

Bursa Gemlik'te 2 okulun temeli atıldı!

Bursa’nın Gemlik ilçesinde yıkılan eski Marmarabirlik depolarının bulunduğu alana 2 yeni okulun temeli atıldı. Okulların inşaatının 400 gün sürmesi planlanıyor.

TOKİ Bursa Keles 2. Etap sözleşme işlemleri!

Kura çekimi 12 Temmuz Çarşamba günü çekilen projede sözleşme dönemi bugün başlıyor. İşte TOKİ Bursa Keles 2. Etap sözleşme işlemleri detayları...

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı Haberi

Bursa 2. Rising City Gayrimenkul Fuarı

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ile TÜYAP Bursa Fuarcılık A.Ş tarafından, İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) iş birliğiyle düzenlenen, "2. Rising City Gayrimenkul Fuarı" ve "15. İnşaat Fuarı", açıldı.


TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi'nde, prestijli gayrimenkul yatırımlarının görücüye çıkacağı fuarlar için 300'e yakın yabancı yatırımcı Bursa'ya geldi.


İş profesyonellerini buluşturan fuarlar, 23 Nisan'a kadar açık olacak.


"Türkiye, inşaat alanında Çin'den sonra 2. ülke"

BTSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Burkay, fuarların açılış töreninde yaptığı konuşmada, 16 Nisan'daki referandum ile belirsizliğin sona erdiğini, yatırım, üretim, istihdam ve ihracata odaklanılacak yeni bir başlangıç döneminin yaşandığını ifade etti.


İstikrarın güvenin, güvenin de yeni başarı hikayelerinin yolunu açtığını anlatan Burkay, "Karar mekanizmalarının daha hızlı işleyeceği bu yeni dönemde, Bursa olarak bugüne kadar olduğu gibi...