16 / 05 / 2024

Bursa 210 milyonluk 28 tesis

Bursa 210 milyonluk 28 tesis

Orman ve Su İşleri Bakanlığı, 28 adet tesis ile Bursa’ya 210 milyonluk yatırım yaptı.Türkiye’nin en büyük yatırımcı kamu kuruluşlarından olan DSİ Genel Müdürlüğü’ne ait 16 tesisin temeli atılırken, 12 tesis ise hizmete açıldı. gerçekleştirildi.

Bursa Nilüfer'e 400 milyonluk dev proje! Double Tree By Hılton için ilk adım atıldı!

Yafa Otelcilik Gıda San. Ve Ttic. A.ş'nin Bursa-Nilüfer'de gerçekleştirilmeyi planladığı "Double Tree By Hılton" projesi ÇED onayı oldu. Proje resmen hayata geçiyor. İşte projeye ilişkin detaylar..

TOKİ Bursa 210 konut ihalesi bugün!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi bugün yapılıyor.

Bursa Yenişehir 210 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bursa Yenişehir 210 konut ihalesi 4 Şubat'ta!

Bursa İli Yenişehir İlçesi Subaşı Mahallesi 210 Konut İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E- İhale) ihalesi 4 Şubat 2021 tarihinde saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ'den Bursa Yenişehir'e 210 yeni konut!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa'nın Yenişehir ilçesinde 210 yeni konut inşa edecek.

Bursa'da 50 milyonluk arsa vurgunu!

Bursa'da dolandırıcılar, kimliğini ele geçirdikleri Mehmet Ali Cengiz'den (75) 50 milyon lira değerine sahip 4 ayrı arazi dolandırarak aldılar.

Bursa Beşyol Kavşağı'nın temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan, kamulaştırma ve yol imalatları ile 210 milyon TL’yi bulan Çelebi Mehmet Bulvarı ile Hüdavendigar Bulvarını birbirine bağlayacak olan 25 milyon TL’lik Beşyol Kavşağı’nın temeli törenle atıldı.

Bursa Büyükşehir'den 6 milyonluk yol!

Bursa Büyükşehir’in ‘Bütünşehir’ uygulamaları kapsamında İnegöl’de hizmete alınan 18 kilometrelik Boğazköy Yolu, ilçenin Kestel ve Yenişehir’le bağlantısını sağlamış oldu.

Bakyapı'dan Bursa'ya 300 milyonluk yeni proje!

Bakyapı, kurulduğu 1991 yılından bu yana 44 projede 10.000 ‘e yakın konut üreterek, “Prestij” markasıyla ürettiği projeler ile yer aldığı bölgelere değer kazandırmayı sürdürüyor. 300 milyonluk bir yatırımla Bursa’da yeni projeye imza atmak için gün sayıyor.

Bursa'ya 80 milyonluk fabrika!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ’dan gelen pınar sularının kent ekonomisine kazandırılması hedefiyle Kestel’de Uludağ yamaçlarına Su Şişeleme Fabrikası kuruyor.

Bursa Mihraplı'da trafiğe 25 milyonluk neşter!

Raylı sistem, yol genişletme ve yeni yol açma, köprü ve kavşak imalatları ile trafiği sorun olmaktan çıkarmayı amaçlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi, Hüdavendigar Kent Parkı’nın kuzeyinde 3 ana aksın kesiştiği noktaya köprülü kavşak kazandırıyor

Bursa Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi'nde sona gelindi!

120 milyonluk yatırımla Bursa’da kurulacak olan Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi (GUHEM) projesinde sona gelindi. BTSO öncülüğünde hazırlanan projeyle Türkiye’nin ilk astronotlarının yetiştirilmesi hedefleniyor...

Bursa Orhangazi'ye 51 milyonluk yatırım!

Bursa Büyükşehir Belediyesi merkeze yeni bağlanan ilçelerdeki hizmet kervanına Orhangazi ilçesinde de ileri biyolojik atıksu arıtma tesisi, futbol sahası ve hanımlar lokalini ekledi.

Bursa 210 milyonluk 28 tesis Haberi

Bursa 210 milyonluk 28 tesis

Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından gerçekleştirilen yatırmalar hakkında bilgi veren Bursa Valisi Münir Karaloğlu, "Temeli atılacak ve açılışı yapılacak 28 adet tesisin arasında 1 adedi baraj, 2 adedi içme suyu tesisi, 7 adedi gölet, 2 adedi gölet ve sulaması, 9 adedi sulama, 1 adedi ulaşım yolu ve drenaj, 6 adedi taşkın koruma tesisi bulunmaktadır. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nce inşa edilecek ve açılışı yapılacak yaklaşık 210 Milyon liraya mal olacak 28 adet tesis ile 149 Bin 210 dekar zirai arazi sulanacak, 413 dekar ve 5 mahalle taşkınlardan korunacak. gemlik İlçesi ve sahil şeridindeki yerleşim yerlerine yılda 19 milyon metreküp içme ve kullanma suyu sağlanacak. Gemlik İçmesuyu İsale Hattı ve Arıtma Tesisi ile Gemlik İlçe merkezi ile Küçükkumla, Büyükkumla,...