02 / 05 / 2024

bursa ab ofisi

bursa ab ofisi

Bursa Valiliği’yle imzalanan protokol gereği Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Maksem’deki tarihi bir bina, Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi’ne tahsis edilerek hizmete açıldı.

AB'de inşaat üretimi yüzde 1 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi (Eurostat), Avrupa Birliği (AB) ve Avro Bölgesi'nin kasım ayına yönelik mevsimsellikten arındırılmış inşaat üretim verileri belli oldu. 

AB'de inşaat üretimi temmuzda yüzde 0,1 düştü!

Avrupa İstatistik Ofisi tarafından AB ve Avro Bölgesi'nin temmuz ayı mevsimsellikten arındırılan inşaat üretimi verileri yüzde 0,1 düşüş gösterdi.

Türkiye 2019'da AB ile ticaret fazlası verdi!

Avrupa İstatistik Ofisi, 27 üyeli AB ve 19 üyeli Avro Bölgesi'nin 2019 yılı aralık ayı uluslararası ticaret verilerini yayımladı. Rapora göre, Türkiye, 2019 yılında Avrupa Birliği (AB) ile ticarette 1,5 milyar avro fazla verdi.

AB'den Irak'a 72,5 milyon avroluk yeniden imar desteği!

Irak Maliye Bakanı Fuad Hüseyin ile AB Asya ve Orta Doğu Geliştirme ve Dayanışma Ofisi Direktörü Pierre Amilhat arasında AB'nin Irak'a yeniden imar için 72,5 milyon avro bağışta bulunmasını öngören anlaşma imzalandı.

Bursa'daki dev kentsel dönüşüm için önemli adım!

Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi kararı ile kentsel dönüşüm kapsamında çalışmalar hızla devam ediyor. Bursa Akpınar'da Kentsel Dönüşüm Ofisi açıldı.

Bursa Akpınar Kentsel Dönüşüm Ofisi'nin ruhsatı verildi!

Bursa Akpınar Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi Bilgilendirme ofisinin ruhsatı Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından verildi.

Bursa Büyükşehir'den AB ofisine yeni bina!

Bursa Valiliği’yle imzalanan protokol gereği Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Maksem’deki tarihi bir bina, Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi’ne tahsis edilerek hizmete açıldı.

OMV Petrol Ofisi'nden 6 ilde satılık 8 gayrimenkul!

OMV Petrol Ofisi İstanbul, Rize, Çanakkale, Bursa, Eskişehir ve Konya'da bulunan 8 gayrimenkulü satışa çıkardı. Toplam 6 ilde satışa çıkan gayrimenkullerin satışı kapalı zarf ve pazarlık usulüyle gerçekleşecek.

Nilüfer Orange City Evleri satış ofisi!

Nilüfer Orange City Evleri satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Özdilek Holding'in projesi Orange City Bursa'da ev fiyatları 437 bin liradan başlıyor...

Bursa Burgazpark Evleri 3 satış ofisi!

Bursa İl'i Mudanya İlçe'si Güzelyalı bölgesinde yükselen proje toplam 13 bin 356 metrekarelik alana yayılıyor. Bursa Burgazpark Evleri 3 satış ofisi telefon numarası 0224 554 90 72 olarak belirlendi.

Bursa Meteor Dikencik satış ofisi!

Meteor İnşaat tarafından inşa edilen proje Bursa İl'i Niüfer İlçe'si Balat'ta yer alıyor. Bursa Meteor Dikencik satış ofisi telefon numarası 444 8 391 olarak belirlendi.

Mudanya Sea Marine satış ofisi!

Bursa İl'i Mudanya İlçe'sinde yükselen projede evler denize sıfır konumda yükseliyor. Mudanya Sea Marine satış ofisi telefon numarası 0224 544 16 16 olarak belirlendi.

Konica Minolta Bursa ve Ankara'ya 2 yeni satış ofisi açılıyor!

Japon şirket yatırımda yeni adresi Türkiye'yi Orta Asya, Ortadoğu ve Afrika'nın satış merkezi yaptı. Bursa ve Ankara'ya iki yeni satış ofisi açılıyor. Konica Minolta, Türkiye'de fabrika da kurmak istiyor

bursa ab ofisi Haberi

bursa ab ofisi


Bursa Valiliği’yle imzalanan protokol gereği Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Maksem’deki tarihi bir bina, Avrupa Birliği (AB) Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi’ne tahsis edilerek hizmete açıldı. Merkezin açılışını Bursa Valisi Münir Karaloğlu ile birlikte gerçekleştiren Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yeni mekan ve yapılanmayla birlikte ofisin belediyeler başta olmak üzere tüm kamu kurumlarına, STK’lara ve kuruluşlara AB fonlarından yararlanmas konusunda danışmanlık desteği vereceğini söyledi.


Bursa Valiliği AB Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi yeni yerine kavuştu. Maksem İbrahim Paşa Mahallesi’nde mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan 2 katlı tarihi bir bina, yine Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilerek AB ofisinin hizmetine sunuldu. Merkezin açılışı, Vali Münir Karaloğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ve davetlilerin katılımıyla yapıldı.


Büyükşehir Belediye Başkanı Recep...