15 / 05 / 2024

bursa akasya fidanı

bursa akasya fidanı

Kestel Süs Bitkileri ve Meyve Fidancılığı Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ile Orman ve Su işleri Bakanlığı ve Bursa Orman İşletme Müdürlüğü arasında 750 bin lira tutarındaki 45 bin adet akasya fidanı alım anlaşması yapıldı.

Osmangazi'deki İç Fidan Han gün yüzüne çıkıyor!

Tarihi ve kültürel mirasın korunup yaşatılması adına çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Bursa’nın en önemli tarihi miraslarından biri olan İç Fidan Han’ı yeniden ayağa kaldırıyor.

Bursa'daki Fidan Han yenileniyor!

Tarihi mirasın ayağa kaldırılması yönünde yürüttüğü çalışmaları kesintisiz bir şekilde sürdüren Osmangazi Belediyesi, Fidan Han’ın zamana yenik düşerek çöküntü haline gelen kısımlarının yeniden ayağa kaldırılması için çalışmalara başladı.

Kestel Kooperatifi'nden 45 bin akasya fidanı!

Kestel Süs Bitkileri ve Meyve Fidancılığı Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ile Orman ve Su işleri Bakanlığı ve Bursa Orman İşletme Müdürlüğü arasında 750 bin lira tutarındaki 45 bin adet akasya fidanı alım anlaşması yapıldı.

Silifke'den Kıbrıs'a 30 bin fidan gönderildi!

Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile KKTC Orman Bakanlığı arasında imzalanan protokol kapsamında ceviz, mavi servi, kara çam, akasya, palmiye, karabiber, okaliptustan oluşan 30 bin fidan, tırlara yüklenerek yavru vatana gönderildi.

Aker, Canpark AVM ve Acıbadem Akasya AVM'de mağaza açtı!

İstanbul, Bursa, Kayseri ve Konya şehirlerindeki mağazalarının ardından Aker, İstanbul Ümraniye Canpark AVM'deki yeni mağazasını açtı. Marka, aynı hafta ikinci mağazasını da Acıbadem Akasya AVM'de müşterilerinin beğenisine sundu

Bursa'ya 800 çınar fidanı ekilecek!

Bursa'daki asırlık çınarlardan elde edilecek 800 adet çınar fidanı şehrin farklı noktalarına ekilecek...

Bursa Umurbey Hamamı galeriye dönüştürüldü!

Koç Vakfı'nın desteğiyle restore edilen Bursa Umurbey Hamamı galeriye dönüştürüldü

Akasya Acıbadem Göl'de son penthouse 3 milyon 296 bin TL'ye!

Akasya Acıbadem projesinin Göl etabında 458 konutun 300 tanesi satıldı

Bursa'nın As Merkez'i outlet'e dönüştü!

Bursa'da bulunan As Merkez Alışveriş Merkezi, 7 Kasım'dan itibaren outlet(seri sonu) konseptiyle hizmet vermeye başlayacak

Çelik şirketi Posco Bursa'da temeli attı

Dünyanın dördüncü büyük çelik şirketi Posco'nun tesisinin Bursa Hasanağa'da temeli atıldı

Bursa'daki çimento fabrikası çin yürütmeyi durdurma kararı!

Bursa 1. İdare Mahkemesi, Bursa'nın Yenişehir ilçesine bağlı Burcun köyünde kurulacak çimento fabrikası için İl Özel İdaresinin yaptığı imar planı değişikliğine ilişkin yürütmeyi durdurma kararı verdi

Bursa Modern'de 1.260 TL peşinatla! 720 TL taksitle!

Bursa Modern projesinde yüzde 1 peşinatla vade kampanyası başlatıldı

Bursa'daki Yeşil Cami restorasyona alınıyor

Bursa'da Osmanlı Sultanı Çelebi Mehmet tarafından Yeşil Cami, restorasyona alınıyor

bursa akasya fidanı Haberi

bursa akasya fidanı

Kestel Süs Bitkileri ve Meyve Fidancılığı Üretim ve Pazarlama Kooperatifi ile Orman ve Su işleri Bakanlığı ve Bursa Orman İşletme Müdürlüğü arasında 750 bin lira tutarındaki 45 bin adet akasya fidanı alım anlaşması yapıldı. Anlaşmaya göre 45 bin adet akasya fidanının 750 bin lira bedelle kooperatif tarafından satışı yapıldı. Fidanların mart ayı sonuna kadar Bursa Orman İşletme Müdürlüğüne teslim edileceği bildirildi. Kooperatif Başkanı İbrahim Özcan, kooperatif üyesi Kestelli fidancılar için iyi bir anlaşma yaptıklarını dile getirdi. 


Olay...