17 / 07 / 2024

bursa Altıntaş Hizmet Binası

bursa Altıntaş Hizmet Binası

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, BUSKİ Mudanya Şube Müdürlüğü, 112 Acil Servis İstasyonu ve Altıntaş futbol sahasının açılışlarını gerçekleştirdi, Altıntaş Hizmet Binası’nın temeline de ilk harcı attı.

Çanakkale'de konut fiyatları İstanbul'la yarışıyor! Fiyatlar 3 milyon TL'ye kadar yükseldi!

EVA Gayrimenkul Değerleme Uzmanları Efe Can Altıntaş ve Olcay Aygün Çanakkale’deki konut fiyatlarının İstanbul'la yarıştığını söyleyerek konut fiyatlarını mercek altına aldı.

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meriç Uluslararası İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Yunus Emre Altıntaş tarafından kuruldu.

Antalya Büyükşehir, 8 adet arsayı satıyor! Fiyatlar dudak uçuklattı! 

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Antalya ili, Aksu ilçesi, Altıntaş ve Güzelyurt mahallelerinde yer alan 8 adet arsayı satıyor. Peki Antalya Aksu'da yer alan arsaların fiyatları kaç TL? İşte ayrıntılar...

Cazz İnşaat Nakliyat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cazz İnşaat Nakliyat Lojistik Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmet Altıntaş tarafından kuruldu.

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Çanakkale 1915 Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi bugün Sancaktepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Kandemir ve Ali Alparslan Altıntaş ortaklığında kuruldu. 

Asma Konut Geliştirme Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asma Konut Geliştirme Yapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 5 milyon TL sermaye bedeli ile Adem Altıntaş ve Kerim Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi kuruldu!

Üy Atölye Mühendislik İnşaat Elektrik Ve Mekanik Limited Şirketi Eyüpsultan'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ümit Özdemir ve Yusuf Altıntaş ortaklığında kuruldu.

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Pay Yaşam Alanları Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Coşkun Alay, Kerim Altıntaş ve Yunus Emrah Eren ortaklığında kuruldu.

Milli Emlak o ildeki 9 arsayı 11 bin TL'den başlayan fiyatlarla satıyor! Arsa alacaklara fırsat! 

Kütahya ili, Altıntaş Milli Emlak Şefliği, Kütahya ilinde yer alan 9 adet arsayı satıyor. Arsa alacaklara fırsat!  İşte ayrıntılar...

Backyard Tersanecilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Backyard Tersanecilik Gemi İnşa Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Tuzla'da 100 milyon TL sermaye bedeli ile Sebahattin Altıntaş ve Yusuf Kanıcı ortaklığında kuruldu.

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altıntaş Group İnşaat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ferit Altıntaş tarafından kuruldu.

TOKİ Kütahya Altıntaş projesi 10 soruda tüm detaylarıyla!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Kütahya Altıntaş projelerinin detayları netleşmeye başladı. Peki TOKİ Kütahya Altıntaş projesinde kaç adet konut inşa edilecek? Altıntaş TOKİ'ye nasıl başvurulur? İşte 10 soruda TOKİ Kütahya Altıntaş 2022 ucuz konut projesi...

Doyou Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Doyou Gayrimenkul İnşaat Ve Danışmanlık Anonim Şirketi Bahçelievler'de ÖZkan Beyoğlu, Fatih Ergün ve ibrahim Altıntaş ortaklığında kuruldu.

bursa Altıntaş Hizmet Binası Haberi

bursa Altıntaş Hizmet Binası


Bursa Büyükşehir Belediyesi, Bursa’yı daha yaşanabilir ve daha sağlıklı hale getirmek amacıyla sürdürülen çalışmalar kapsamında ilçelerdeki hizmetlerine aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa’nın incisi Mudanya’ya kazandırılan BUSKİ Mudanya Şube Müdürlüğü, 112 Acil Servis İstasyonu ve Altıntaş futbol sahasının açılışları ile Altıntaş Hizmet Binası’nın temel atma töreni de Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin katılımıyla gerçekleştirildi.


Büyükşehir’in hizmetleri tüm ilçelerde

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, törenlerde yaptığı açıklamalarda, Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleriyle Bursa’nın tüm ilçelerini buluşturduğunu vurguladı. Bursa’ya hizmetin kendisi için bir onur olduğunu ifade eden Başkan Altepe, “Türkiye, hızla gelişiyor ve kalkınıyor. Vatandaşlarımızın güvene ve istikrara değer verdiğini biliyoruz. Bursa’da Büyükşehir Belediyesi olarak halkımızın ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Gelişim ve kalkınma devam edecek, bu ülkede Türk Bayrağı dalgalanmaya devam edecek. Dünyanın en...