18 / 05 / 2024

Bursa Altıparmak Camisi

Bursa Altıparmak Camisi

Altıparmak Camisi çevre düzenlemesi açılış töreni yapıldı. Müezzinoğlu,törende yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerini sorunsuz şekilde tamamladıklarını anımsatarak, kendilerine destek veren vatandaşlara ve Bursalılara teşekkür etti.

Esila Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Esila Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Sinan Altıparmak tarafından kuruldu.

Kira sözleşmeleri döviz kurundaki artıştan nasıl etkilendi?

Hukukçu Cüneyd Altıparmak, Açık Görüş'te döviz kurlarının kira sözleşmelerine etkisini anlattığı bir yazı kaleme aldı. İşte Cüneyd Altıparmak'ın 'Döviz üzerinden yapılan sözleşmelerin akıbeti' başlıklı yazısı...

Yaşar Altıparmak vefat etti!

Yeşil GYO Genel Müdürü Yaşar Altıparmak hayatını kaybetti.

Kurtuluş Akyüz, Yeşil GYO Genel Müdürü oldu!

Yeşil GYO Şirket Genel Müdürü Yaşar Altıparmak'ın vefatı nedeniyle yerine Genel Müdür olarak Kurtuluş Akyüz'ün atanmasına karar verildi.

Ca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ca Gayrimenkul Danışmanlık Ve Pazarlama Limited Şirketi  Beşiktaş’ta  100  bin TL sermaye bedeli  ile Fatma Nilgün  Altıparmak tarafından kuruldu.

Bursa Mudanya'daki evler tehlike altında!

Bursa'nın Mudanya ilçesine bağlı Şehit Mehmet Caddesinde yer alan evler toprak kayması nedeniyle tehlike altında. Bölgede yaşayan vatandaşlar evlerin yıkılmasından korkuyor. 

Bursa'da heyelan nedeniyle 7 binadaki 60'a yakın daire boşaltıldı!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde meydana gelen heyelan sebebiyle 7 binadaki 60'a yakın daire boşaltıldı.

Yaşar Altıparmak kimdir?

Yeşil GYO Yönetim Kurulu Başkanı Yaşar Altıparmak kimdir? Yaşar Altıparmak daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Yaşar Altıparmak'ın biyografisi...

Bursa Orhangazi alt gelir son başvuru tarihi!

Bursa Orhangazi alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Bursa Orhangazi alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları...

Ata Demirer: Bursa Altıntaş inşaat baskıyla yıkılmış!

Bir süredir Bozcaada'da yaşayan ve deniz tutkusuyla bilinen komedyen Ata Demirer, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi. Demirer, hayatının en önemli yerlerinden biri olan eski evini sosyal medyadan yayınladı. 

İstanbul Renovasyon Mimarlık Merkezi Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Renovasyon Mimarlık Merkezi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Cenap Altıparmak tarafından kuruldu.

Bursa'da dönüşümün ilk adres: Altıparmak ve Merinos!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Elazığ depreminin ders olarak alınması gerektiğini anlatarak, artık bu konunun üzerinde daha fazla durulmasının önemli olduğunu kaydetti. 

Bursa Orhaneli alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Orhaneli alt gelir grubu projesindeki 52 adet konut için başvuru dönemi başladı.

Bursa Altıparmak Camisi Haberi

Bursa Altıparmak Camisi

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ve İçişleri Bakanı Efkan Ala, 550 yıllık Altıparmak Camisi'nin çevre düzenlemesi açılış törenine katıldı. 


Müezzinoğlu, İçişleri Bakanı Ala'nın ile katıldığı Osmangazi ilçesi Yahşibey Mahallesi'ndeki törende yaptığı konuşmada, 1 Kasım seçimlerini sorunsuz şekilde tamamladıklarını anımsatarak, kendilerine destek veren vatandaşlara ve Bursalılara teşekkür etti.


Bakan Müezzinoğlu, "Bursa milletvekilimiz Efkan Ala İçişleri Bakanı, şahsım da Sağlık Bakanı olarak huzurlarınıza geldik. Sizlerin dualarınızı bekliyoruz. Rabbim mahcup etmesin. 80 milyon ülke vatandaşı adına üstlendiğimiz sorumlulukların hakkını ve hesabını verebilmeyi Rabbim bize nasip etsin" diye konuştu.  


Müezzinoğlu, hayırlı bir günde ve hayırlı hizmetin açılışında bir araya geldiklerini belirterek, 550 yıllık Altıparmak Camisi'nin etrafının düzenlenmesi ve bu eserlerin geleceğe taşınmasında gösterdiği duyarlılık dolayısıyla Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'ye teşekkürlerini iletti. 


Konuşmaların ardından, İl Müftüsü Mehmet...