03 / 05 / 2024

bursa altyapı yenileme çalışmaları

bursa altyapı yenileme çalışmaları

Gürsu TOKİ 'nin kanalizasyon atıklarını Doğu Atıksu Arıtma Tesisi'ne ulaştıracak altyapı projesi, BUSKİ Genel Müdürlüğü'nde imzalandı. Proje, tam kapasiteyle 2 yıl sonra hizmet vermeye başlayacak

Bursa Büyükşehir Belediyesi ulaşımdan altyapıya her alanda yatırımlarına son gaz devam ediyor!

Bursa Büyükşehir Beldiyesi, Bursa'nın 17 ilçesi ile daha yaşanabilir bir kent haline gelmesi için ilçelerde de ulaşımdan altyapıya, çevreden sosyal tesislere kadar her alanda yatırımlarına devam ediyor.

TOKİ Bursa Gürsu 413 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut, 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi yapım işi yarın saat 14:30'da yapılacak.

Bursa Emek - Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı ihaleye hazır!

Bursa Şehir Hastanesi'ne kesintisiz ulaşımın sağlanabilmesi amacıyla projelendirilen ve Mayıs ayında yapılan protokolle yapımı üstlenen Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'na devredilen Emek - Şehir Hastanesi Raylı Sistem Hattı ihaleye hazır...

TOKİ'den Bursa Gürsu'ya 413 konut ve 8 dükkan!

Bursa İli Gürsu İlçesi 413 Konut 8 Adet Dükkan İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 3 Eylül 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

TOKİ Yozgat Cephe Yenileme İnşaatı ihalesi yarın!

Yozgat İli, Merkez İlçesi, Büyük Cami Etrafı Kentsel Tasarım İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi işi ve Sarraflar Caddesi Cephe Yenileme İnşaatı İşi (E- İhale) ihalesi yarın saat 14:00'te yapılacak.

TOKİ Bursa Yıldırım 236 konut ihalesi yarın!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi yarın saat 14:00'de yapılacak.

TOKİ'den Bursa Yıldırım'a 236 yeni konut!

Bursa İli Yıldırım İlçesi İsabey Mahallesi 236 Adet Konut , 6 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi (E-İHALE) ihalesi 21 Temmuz 2020 tarihinde saat 14:00'de yapılacak.

Bursa şantiye alanına döndü!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadelede hafta sonları uygulanan sokağa çıkma yasaklarında Bursa’nın ana arterlerinde asfalt yenileme çalışmalarına hızla devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, diğer taraftan mahallelerde yıllar boyunca beklenen hizmetler yerine getiriliyor.

Bursa Nilüfer Rehabilitasyon Merkezi ihalesi yarın!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi yarın saat 14:30'da gerçekleştirilecek.

TOKİ Bursa Nilüfer rehabilitasyon merkezi ihalesi 25 Mart'ta!

Bursa Nilüfer Kurtuluş Mahallesi 5750 Ada 1 Parselde 40 Yatak Kapasiteli Rehabilitasyon Merkezi Binası İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 25 Mart 2020 tarihinde saat 14:30'da yapılacak.

Uzatma metro projesiyle Bursa Şehir Hastanesi'ne ulaşım kolaylaşacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından hayata geçirilecek Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına ait "Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı Projesi" kapsamında yaklaşık 6 kilometre uzunluğundaki hatta 4 istasyon yapılacak.

Bursa Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı'nı Ulaştırma Bakanlığı yapacak!

31050 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan karara göre, Bursa'daki "Emek-YHT-Şehir Hastanesi Uzatma Hattı"nı Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapacak.

TOKİ Bursa Nilüfer 246 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Bursa İli Nilüfer İlçesi İrfaniye Mahallesi 246 Adet Konut ve 24 Adet Dükkan İnşaatları ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesini yarın gerçekleştirecek.

bursa altyapı yenileme çalışmaları Haberi

bursa altyapı yenileme çalışmaları


Büyükşehir Belediyesi'nin 'Yaşanabilir Bursa' hedefi kapsamında altyapı çalışmalarına hız veren Büyükşehir Belediyesi BUSKİ Genel Müdürlüğü, dev bir projenin daha startını verdi. 


Bağlarbaşı'nın bir bölümü, Yunuseli, Güneştepe, Yeniceabat, Çeltik, Armutköy, Panayır, Doğanevler, İsmetiye, Yalova Yolu Özdilek arkasındaki Panayır Köprüsü ile Küçükbalıklı Köprüsü arasında kalan bölge, Serme, Barakfakih Sanayi Bölgesi'nin bir kısmı ve Gürsu TOKİ'nin kanalizasyon atıklarını Doğu Atıksu Arıtma Tesisi'ne ulaştıracak altyapı projesi, BUSKİ Genel Müdürlüğü'nde imzalandı. Tekno Kanal-Yuner İnşaat ortaklığında gerçekleştirilecek proje, tam kapasiteyle 2 yıl sonra hizmet vermeye...