09 / 05 / 2024

bursa Bakgör Yaşam Evleri 6

bursa Bakgör Yaşam Evleri 6

Bursa Bakgör Yaşam Evleri 6 'da fiyatlar 239 bin liradan başlıyor. Proje kapsamında rekreasyon alanı, otopark, adsl alt yapısı ve çocuk oyun parkı gibi alanlar bulunuyor...

Bakgör Yaşam Evleri 6 'da 239 bin liraya 3+1! Yeni proje!

Bakgör Yaşam Evleri 6 'da fiyatlar 239 bin liradan başlıyor, 3 oda 1 salon konut tiplerinin yer aldığı projeden konut sahibi olmak isteyenler banka kredisi imkanından yararlanabiliyor...

Bursa Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi 10 yıllığına kiraya veriliyor!

Bursa İli Mudanya Belediye Başkanlığı, Yıldıztepe Kültür ve Sosyal Yaşam Merkezi için kiralama ihalesi düzenliyor. İşte Resmi Gazete'de yayımlanan o ihale ilanı ile ilgili detaylar...

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.

Bursa Yıldırım'a 600 dönümlük yeni yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, yeşil alan sayısının en az ilçelerden biri olan Yıldırım'da dev projeye başlamaya hazırlanıyor. Yaklaşık 600 dönümlük orman arazisi yeni yaşam alanına dönüşecek.

Bursa Yenişehir modern yaşam alanına kavuşuyor!

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nce yaptırılacak olan ve bünyesinde 154 araçlık otopark, düğün salonu, bebek bakım odası, fuaye alanı ve bir de dükkan yer alan Yenişehir Pazar Yeri, Otopark ve Sosyal Yaşam Alanı projesinin inşaatına başlandı.

Bursa Mustafakemalpaşa'ya yeni yaşam merkezi!

Bursa'da Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar, uzun zamandır sadece söz verilen ve kağıt üzerinde kalan tarihi bir projenin daha startını verdi. Başkan Kanar, ilçenin yaşam merkezi haline geleceğini söyledi.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa Mustafakemalpaşa ilçesi Etibank'ın karşısındaki yaklaşık 37 dönümlük alan ilçeye kazandırılacak dev yaşam merkezinde ikinci etap çalışmaları başlıyor.

Bursa Mustafakemalpaşa yaşam merkezine kavuşuyor!

Bursa'nın Mustafakemalpaşa ilçesinde yıllardır yapılması beklenen Gençlik Merkezi Sosyal Yaşam ve Spor Tesisleri'nin bir an önce ilçeye kazandırılması için çalışmalara başlandı.

Bursa Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor!

Bursa'nın Demirtaş ilçesinde inşaat çalışmalarına hızla devam ediliyor. Bölgede yapımı süren Demirtaş Kaliteli Yaşam Merkezi'nin inşaatı yükseliyor.

Bursa Engelsiz Yaşam Merkezi açıldı!

 Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından engelli vatandaşlara yönelik projeler kapsamında hayata geçirilen ‘Engelsiz Yaşam Merkezi’ni hizmete açtı.

Bursa Yaşam Kültürü Müzesi açıldı!

Müzeleriyle dikkat çeken kent Bursa, yeni bir müzeye daha kavuştu. Bursa’nın kültürel zenginliklerini orijinal kimliğiyle geleceğe taşıyacak olan ‘Bursa Yaşam Kültürü Müzesi’nin açılışı yapıldı.

Bursa Yaşam Kültürü Müzesi açılıyor!

Bursa Yaşam Kültürü Müzesi’nde incelemeler yapan Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, müzenin kısa süre sonra ziyarete açılacağını söyledi.

Bursa Yıldırım'a engelsiz yaşam merkezi inşa edilecek!

Yıldırım Belediyesi, Arabayatağı Mahallesi’nde Yakın Çevre Yolu’na cepheli alana engelsiz yaşam merkezi inşa edilecek.

Bursa Cerrah'a yeni sosyal yaşam alanı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi yatırımlarına son sürat devam ediyor, büyükşehir bu kapsamda İnegöl Cerrah'a yeni bir sosyal yaşam alanı inşa ediyor.

bursa Bakgör Yaşam Evleri 6 Haberi

bursa Bakgör Yaşam Evleri 6


Bursa Bakgör Yaşam Evleri 6 projesi 4 blok halinde inşa ediliyor. Proje 206 adet konuttan meydana geliyor.


Bakgör Yaşam Evleri 6 projesi  Bakgör İnşaat imzası taşıyor. Projede 152 metrekare alana sahip 3 oda 1 salon konutlar bulunuyor.


Fiyatların 239 bin liradan başladığı Bakgör Yaşam Evleri 6 'dan banka kredisi imkanı ile konut sahibi olunabiliyor.


Bursa Ertuğrulkent 'te yer alan Bursa Bakgör Yaşam Evleri 6 'nın 18 ay sonra teslim edilmesi planlanıyor.


Bakgör Yaşam Evleri 6 'da; rekreasyon alanı, otopark, adsl alt yapısı ve çocuk oyun parkı bulunuyor.


Telefon:  444 6 116

Fax : +90 (224) 451 42 16

Web adresi: http://www.bakgorinsaat.com.tr/

Ceren...