28 / 04 / 2024

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. Boysanoğlu, “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor" dedi.



“Türkiye’de konut geliştirici” olarak 52. yılını kutlayan sayılı markalardan biri olan MESA Mesken Sanayii A.Ş.’nin Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu, EMEA bölgesindeki en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul’da “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde Fütürist Ufuk Tarhan ile buluştu. 

52 senedir hayata geçirdiği pek çok ilk ve sunduğu yüksek standartlar ile Türkiye inşaat sektörünün öncülerinden olan ve referans çizgisi oluşturan MESA, EMEA bölgesinin en büyük marka ve iş dünyası festivali Brand Week İstanbul 2021’de sektörünün lider markalarından biri olarak bulundu. 

İnşaat sektörü yaşamımızdaki değişikliklerden etkileniyor!

MESA Mesken Sanayii A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Mert Boysanoğlu ile Fütürist Ufuk Tarhan, Brand Week İstanbul 2021 çerçesinde gerçekleştirilen “21. Yüzyılda Evimiz Neresi?” başlıklı panelde bir araya geldi. Panelde, geçmişten bugüne değişen insan, ihtiyaçlar ve konut anlayışı değerlendirildi; yapılan araştırma verileri aktarıldı. 

İnsanın esas evinin yerküre olduğuna dikakt çeken Fütürist Ufuk Tarhan “Barındığımız yerler çağlar boyunca değişen demografik yapımız ve ihtiyaçlarımızla birlikte şekilleniyor. Bundan sonra da değişimi etkileyecek unsurlar bunlar olacak. Artık sürdürülebilir evler isteyeceğiz. Evimiz ve hayatımızda bize yardımcı olmasını ilettiğimiz insansılarla beraber yaşayacağız. 21. yüzyılda evimiz genel olarak eklektik ve oksimoron barınma alanları olacak.” diye konuştu. 

20’nci yüzyıl mimarlık tarihinden notlara değinen Mert Boysanoğlu, MESA’nın ve sektörün geçmişten bugüne tasarım, üretim, pazarlama ve kullanım alanlarındaki dönüşümüne ilişkin konuştu. Mert Boysanoğlu “İnşaat sektörü de yaşamımızdaki değişikliklerden nasibini alıyor. Ancak ev ile ilgili en önemli şey hala aidiyet hissi. Özetle diyebiliriz ki yeni dönemde insanların mutlu olabilmesi için evimiz kendimizi ait hissettiğimiz, barınabildiğimiz, elektriği ve interneti olan herhangi bir yer olabilir” açıklamasında bulundu.

Ev sahibi olmak için doğru zaman!

Mesa Mesken yeni konut projeleri için düğmeye bastı!


Geri Dön