28 / 04 / 2024

FLO, inşaat sektörüne adım atıyor!

FLO, inşaat sektörüne adım atıyor!

1960 yılında Ahmet Ziylan tarafından küçük bir atölyede temelleri atılan FLO Mağazacılık bugün, inşaat sektörüne adım atıyor. İşte yeni şirketin detayları...



1960 yılında Ahmet Ziylan tarafından küçük bir atölyede temelleri atılan FLO Mağazacılık, dünya genelinde mağaza sayısını 500'e çıkardı. Birçok kitleye hitap eden FLO Mağazacılık, bugün inşaat sektörüne adım attı.  Daha önceden de " Ziylan Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim A.Ş. " adlı şirketle gayrimenkul sektöründe boy gösteren firma bugün Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirketi'ni kurdu.

 

50 bin TL sermaye bedeline sahip Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirketi, FLO Mağazacılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ziylan, FLO Mağazacılık Yönetim Üyesi Mehmet Büyükekşi, FLO Mağazacılık ortaklarından Mahmut Uğur Ziylan ve Gökhan Utku tarafından kuruldu.  Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirketi'nin temel amacı " Yurt içinde ve yurt dışında her türlü amaca yönelik taşınmazlar inşa etmek veya ettirmek, ihalelerine katılmak, ihalesini yapmak, bunların yönetim işlerini yapmak" olarak belirtiliyor.

 

Ziylan Gayrimenkul Yatırım ve Yönetim A.Ş'nin şimdiye WaterGarden İstanbul, Atlas Park ve  Sahilyolu projelerini hayata geçirdi.

 

İşte Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirketi'nin detaylı bilgisi!

 

Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirket Mehmet Ziylan, Mahmut Uğur Ziylan, Ali Fuat Akça, Mehmet Büyükekşi ve Gökhan Utku ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

 

Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirketi iş konusu; a. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü amaca yönelik taşınmazlar inşa etmek veya ettirmek, ihalelerine katılmak, ihalesini yapmak, bunların yönetim işlerini yapmak; b. Her türlü gayrimenkul projeleri hazırlamak, uygulamak, kontrollük ve danışmanlık hizmetleri yapmak; c. Konusu ile ilgili sıhhi, elektrik, ısıtma, klima, mekanik ve benzeri tesisatların yapımı, montajı, yaptırılması, hafriyat ve nakliyat işlemlerini gerçekleştirmek; d. Toplu konut veya işyeri ihtiyaçlarını organize etmek, inşaatlarını yapmak; e. Konusu ile ilgili teknik bürolar kurmak, inşaatla ilgili projeleri çizmek veya çizdirmek, etütler yapmak, danışmanlık yapmak, yarışmalar tertip etmek veya yarışmalara katılmak; f. Yapımını taahhüt ettiği işleri kısmen veya tamamen taşeronve müteahhitlere vermek, ihalelere katılmak; g. Alışveriş merkezleri, iş merkezleri, katlı mağazalar ve süper marketler, konaklama tesisleri, rekreasyon ve eğlence merkezleri, park, otopark, sinema, tiyatro, kültür merkezleri, site, toplu yapı ve benzeri yerleri tesis etmek, bizzat veya işbirliği yoluyla işletmek ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.

 

Ziylan Proje Geliştirme Anonim Şirketi  adres; MAHMUTBEY MH.TAŞOCAĞI YOLU CAD. NO:24/41 BAĞCILAR

 

Pınar DOĞAN ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön