27 / 04 / 2024

Nazer Otomotiv inşaat sektörüne girecek!

Nazer Otomotiv inşaat sektörüne girecek!

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Ford bayisi olarak hizmet veren Nazer Otomotiv, KIA markasını da bünyesine ekledi. Nazer Otomotiv Yöntim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ inşaat sektörüne adım atacaklarını açıkladı.



Nazer Otomotiv KIA satış showroomu ve KIA yetkili servis noktasının açılış törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,CHP Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar, AKP Kocaeli Milletvekilli İlyas Şeker, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ile Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler katıldı. Törende konuşan Nazer Otomotiv Yöntim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ, "Gebze'ye büyük önem veriyoruz. Yıllardır Ford markası ile hizmet verdiğimiz Gebze'de KIA satış shovvroomu ve KIA yetküi servis noktamızı açıyoruz. KIA markası ile Ford Nazer Otomotiv'in yanma yapılan binada hizmet vereceğiz. Kısa süre sonra inşaat sektörüne de adım atmayı planlıyoruz" dedi. 



Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise "Korkmayın yolu da yapacağız, otoparkı da. Artık araba alıp satılırken yanında otoparkı da olma şartını getireceğiz" diye konuştu. 



Dünya



Geri Dön