08 / 05 / 2024

Bahattin Ertuğ

Bahattin Ertuğ

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde Ford bayisi olarak hizmet veren Nazer Otomotiv, KIA markasını da bünyesine ekledi. Nazer Otomotiv Yöntim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ inşaat sektörüne adım atacaklarını açıkladı.

Mehmet Ertuğrul Hatay, Betüla Peyzaj'a dava açtı!

HATKO AŞ'nin yönetim kurulu başkanı, eski FB'li yönetici Mehmet Ertuğrul Hataylı, Sarıyer Reşitpaşa'daki evinin bahçesinin peyzaj işlerini istediği gibi yapmayan şirkete dava açtı.

Ertuğrul Gazi Türbesi yeniden restore edilecek!

Osmanlı’nın kurucusu Osman Bey’in babası Ertuğrul Gazi’nin Söğüt’teki türbesi dökülüyor. 1 yılda iki defa restore edilen tarihi türbe drenaj sistemindeki hatadan dolayı alttan nem alıyor. Duvarlar şişmeye başladı.

Bilecik Söğüt Ertuğrul Gazi Türbesi onarılmayı bekliyor!

Son 21 ay içince 2 kere tadilat gören Bilecik’in Söğüt ilçesinde bulunan Ertuğrul Gazi Türbesi'nin içindeki çatlaklar ve duvarlardaki şişmelerin önüne geçilemezken, gelen ziyaretleri hoş olmayan görüntülerle karşılaşıyor.

Ertuğrul Mahallesi okul projesi için karar çıktı!

Ertuğrul Mahalle Komitesi ve mahalle sakinlerinin ‘İlkokul istiyoruz’ çağrısı sonuç buldu. Nilüfer Belediye Meclisi’nde, bölgede bulunan okul arazisinde imar planı değişikliği öngören rapor oybirliği ile kabul edildi.

Recep Altepe Ertuğrulgazi'deki dönüşümü inceledi!

Ertuğrulgazi Mahallesi’ndeki yenilenen bloklarda incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Bursa’nın sağlam ve modern, örnek yeni bir yaşam alanına daha kavuştuğunu söyledi.

Bursa Ertuğrul mahallesi ilkokul istiyor!

Ertuğrul Mahallesi sakinleri, Mahalle Komitesi ile birlikte, ilkokul ihtiyacına dikkat çekmek için iki yıldır seslerini duyurmaya çalışıyor. Ertuğrul Mahalle Komitesi’nin, düzenlediği basın açıklamasında bir kez daha yetkililere çağrıda bulunuldu

Ertuğrul Gazi Bulvarı açılış için gün sayıyor!

Yapımına Adana Büyükşehir Belediyesi ekiplerince devam edilen ve Ertuğrul Gazi Bulvarı adı verilen bulvarın çalışmaları sırasında açıklama yapan İmamoğlu Belediye Başkanı Gazi Adamhasan, “İmamoğlu ilk defa 20 metrelik bir bulvara kavuşuyor” dedi.

Bahattin Akyüz: İmar hayata geçerse Manisa nefes alacak!

Manisa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Bahattin Akyüz, imar planının bir türlü hayata geçmeyişinin Manisa’nın gelişimine olumsuz etki yaptığını kaydetti. Akyüz, “İmar olursa Manisa nefes alacak” dedi.

Bursa Ertuğrul Toplu Konut Uygulama sürecinde son durum!

Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Maliye Hazinesi'yle uyumsuzluk yaşanan Ertuğrul Toplu Konut Uygulama süreciyle ilgili vatandaşların ve Hazine'nin zarara uğratılmaması için 1 Kasım'a kadar süre verdi.

Kütahya Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu açıldı!

Milli Eğitim Bakanlığı’nın 12 derslikli TİP projesi olan Ertuğrul Gazi İmam Hatip Ortaokulu’nun yeni hizmet binası, törenle eğitim-öğretime açıldı.

Bilecik Ertuğrulgazi Konutları'nın temeli atıldı!

Bilecik'te ERB Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Şerketi tarafından Ertuğrulgazi Mahallesinde 6 bloktan oluşan 70 dairelik projenin 1'inci etap temel atma töreni gerçekleştirildi.

Ertuğrul Şen: Su yalıtımı binaları depreme karşı koruyor!

İzoder Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ertuğrul Şen, "Depremlerin yol açtığı büyük yıkımların en önemli nedenlerinden biri korozyon. Herhangi bir yoldan binaya sızan suyun yol açtığı korozyonu önlemek ancak su yalıtımıyla mümkün" dedi.

Bahattin Akyüz: Suriyeli mülteciler ev kiralarını yükseltiyor!

Manisa Emlakçılar Derneği Başkanı Bahattin Akyüz, Suriyeli sığınmacılar nedeniyle ev kiralarında yükselme görüldüğünü açıkladı. Akyüz, kiraların 650-1200 TL arasında değiştiğini söyledi.

Bahattin Ertuğ Haberi

Bahattin Ertuğ

Nazer Otomotiv KIA satış showroomu ve KIA yetkili servis noktasının açılış törenine Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker,CHP Kocaeli Milletvekilleri Mehmet Hilal Kaplan ve Haydar Akar, AKP Kocaeli Milletvekilli İlyas Şeker, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Murat Özdağ ile Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler katıldı. Törende konuşan Nazer Otomotiv Yöntim Kurulu Başkanı Bahattin Ertuğ, "Gebze'ye büyük önem veriyoruz. Yıllardır Ford markası ile hizmet verdiğimiz Gebze'de KIA satış shovvroomu ve KIA yetküi servis noktamızı açıyoruz. KIA markası ile Ford Nazer Otomotiv'in yanma yapılan binada hizmet vereceğiz. Kısa süre sonra inşaat sektörüne de adım atmayı planlıyoruz" dedi. 



Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise "Korkmayın yolu da yapacağız, otoparkı da. Artık araba alıp satılırken yanında otoparkı da...