05 / 05 / 2024

Bursa Belediye Hizmet Binası inşaatı

Bursa Belediye Hizmet Binası inşaatı

Bursa'nın İnegöl ilçesinde inşa edilen Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası'nın çalışmaları ihaleyi kazanan firma tarafından durduruldu. 

Buca’daki gecekondu önleme bölgesi planları yeniden askıda! Belediye hizmet alanı gitti, konut alanı geldi! 

Danıştay tarafından iptal edilmiş olan Buca’daki gecekondu önleme bölgesi alanlarının imar planı revize edilerek TOKİ tarafından bir defa daha askıya çıkarıldı. Söz konusu planlarla beraber bir defa daha belediye hizmet alanına konut imarı getirildi.

Malatya Yeşilyurt'ta belediye hizmet binası inşa ediliyor! 

Malatya Yeşilyurt Belediyesi, kente yeni hizmet binası kazandırmak için çalışmalara başladı. Hizmet binasının kısa sürede tamamlanması bekleniyor. 

Bursa'da hangi ilçeler dönüşecek?

Bursa'nın önemli sorunlarından biri olan kentsel dönüşüm ile ilgili Bursa Belediye Başkanı Alinur Aktaş'tan müjdeli haber geldi. Aktaş il genelinde 6 ilçeye kentsel dönüşüm yapılacağını müjdeledi.

Aliağa Belediyesi eski hizmet binası sağlık ocağı olacak!

Aliağa Belediyesi, Helvacı Eski Belediye Hizmet Binası'nı sağlık ocağına dönüştürme kararı aldı. 

Gaziantep Şehitkamil'deki hizmet alanı ticaret konut alanı oldu!

Belediye Hizmet Alanı olarak belirlenen vatandaşa ait arazi, özel bir firmaya satılmasından 40 gün sonra Gaziantep Büyükşehir Belediye Meclisi'nin gündemine '15 katlı ticaret konut alanı' imar değişikliği için getirildi.

Nuh'un Gemisi görünümlü Şırnak Belediye hizmet binası hizmete açıldı!

Şırnak'ta Nuh'un Gemisi şeklinde hayata geçirilen 6 katlı yeni belediye binası, hizmete açıldı.

Sivrihisar'ın eski belediye binası müze oldu!

Eskişehir'in Sivrihisar ilçesinde uzun zaman belediye hizmet binası olarak kullanılan 60 senelik iki katlı yapı, iki yıl süren çalışmayla yenilendi ve müzeye dönüştürüldü.

Bursa Hamitler Hizmet Binası törenle açıldı!

Bursa’da modern ve planlı şehirleşmenin yükseldiği Hamitler Mahallesi’nde Osmangazi Belediyesi tarafından yeniden inşa edilen hizmet binası ve cami çevre düzenlemesi gerçekleşen törenle hizmete açıldı.

Çeşme’ye yeni hizmet binası hamlesi!

Çakabey Kültür Merkezi’nin yer aldığı binanın Çeşme Belediye Hizmet Binası’na dönüştürülmesi için verilen önerge oybirliğiyle İmar ve Bütçe Komisyonu’na gönderildi.

Tosya Belediye Meclisi Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Tosya Belediye Meclisi Haziran ayı meclis toplantısını belediye hizmet binasında gerçekleştirildi.

Bursa Büyükşehir’in 2018 yılı faaliyet raporuna onay!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş başkanlığında toplanan Bursa Belediye Meclisi, 2018 mali yılı faaliyet raporunu onayladı.

Kandıra’nın yeni hizmet binasında çalışmalar hızlandı!

Büyükşehir mülkiyetindeki alan üzerine inşa edilen Kandıra’nın yeni belediye hizmet binası inşaat çalışmaları hız kesmeden devam ediyor...

Didim Belediye binası icradan satışa çıkarıldı!

Önce ruhsat verip ardından ruhsatı iptal ederek mağdur edilen Nehirsan İnşaat’a zararlarının tazmini için ödemesi gereken 1 milyon 405 bin lirayı ödemeyen CHP’li belediyenin belediye hizmet binası icradan satılığa sunuldu. 

Bursa Belediye Hizmet Binası inşaatı Haberi

Bursa Belediye Hizmet Binası inşaatı

Bursa İnegöl'de geçtiğimiz yıl gerçekleşen ve temeli Şubat ayında atılan Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası'nın inşaatı durduruldu. İhaleyi kazanan firmanın yaşadığı parasal sıkıntılar nedeniyle inşaatın durdurulduğu açıklandı.

Hürriyet'te yer alan habere göre, İnegöl Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası İnşaatı, İnegöl'ün en büyük projesi olarak biliniyordu. Toplam 50 bin metrekare alanda hayata geçirilecek projenin 49 milyon 490 bin liraya mal olması bekleniyordu. 

Kent Meydanı ve Belediye Hizmet Binası'nda, nikah sarayı, çok amaçlı salonlar, kafeteryalar, restoranlar, sergi salonları ve meclis toplantılarının yapılacağı bölümler...