26 / 05 / 2024

bursa Beşevler Bölge Parkı

bursa Beşevler Bölge Parkı

ı 2 milyon metrekarelik yeşil alan projeleri arasında yer alan 41 bin metrekarelik Beşevler Bölge Parkı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katıldığı törenle hizmete açıldı.

Vakıflar Bölge Müdürlüğü İzmir'in göbeğindeki gayrimenkulü 35 yıllığına kiraya verecek!

İzmir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, İzmir Konak, Ahmetağa Mahallesinde yer alan gayrimenkulü restorasyon veya onarım karşılığı kiraya verecek. Söz konusu ihale 15 Eylül 2022 tarihinde gerçekleştirilecek.

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü'nden kiralık 30 adet gayrimenkul!

Vakıflar 1. Bölge Müdürlüğü tarafından Beyoğlu, Beşiktaş, Sarıyer, Şişli, Başakşehir ve Fatih'te bulunan 30 gayrimenkul açık teklif usulü ile kiraya çıkıyor.

TOKİ Trabzon Beşikdüzü 1. Etap 2. Bölge başvuruları yarın!

TOKİ Trabzon Beşikdüzü Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap 2. Bölge 142 konut başvuruları yarın itibariyle başlıyor...

Bursa Osmangazi 4. Bölge TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi 4. Bölge projesi için başvurular başladı.

TOKİ Bursa Osmangazi 4. Bölge başvuruları yarın başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi 4. Bölge projesinde yer alan 15 adet konut için başvuru dönemi yarın başlıyor.

Güvenli Bölge'deki konutlar dünyaya örnek olacak!

Türkiye'nin sınırı Suriye'nin kuzeyinde 'Güvenli Bölge'de meydana getirilecek yerleşim yerine yapılacak projeleri Katar Emiri Tamim'in de beğendiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan "Bu konutları yaparsak dünyaya örnek teşkil edecektir" diye konuştu.

TOKİ Bursa Osmangazi 4. Bölge başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Bursa Osmangazi 4. Bölge projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığı iddiası! 

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Orhan Sarıbal, Bursa Bölge Adliye Mahkeme binasının inşaatı bitmeden açıldığını iddia etti. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Güvenli Bölge'de Suriyelilere bahçeli evler yapalım!

Ankara'da il başkanları toplantısında konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Güvenli Bölge'de Suriyeliler için bahçeli ev yapılmasını önerdi.

İnegöl Diş Hastanesi bölge hastanesi oluyor!

Bursa’nın İnegöl İlçesi’nde, geçen yıl Haziran ayında hizmete giren Diş Hastanesi, Yenişehir'de önümüzdeki günlerde açılacak 10 ünitlik Semt Polikliniği ile Bölge Hastanesi'ne dönüştürülecek.

Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’na yeni park!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Manavgat Beşkonak Yatılı Bölge Ortaokulu’ndaki çocuklar için oyun parkı kurdu. Öğrencileri, tatil dönüşü oyun parkı sürprizi karşılayacak.

Bursa Beşevler Hafize Hatun Camii yenilendi!

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından avlu zemini yenilenen, çevre düzenlemesi yapılan Beşevler Hafize Hatun Camii, yeni bir yaşam alanına dönüştü.

Bursa Beşevler Küçük Sanayi Sitesi Camii yenileniyor!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, esnafın talepleri doğrultusunda tüm eksiklikleri giderilen ve daha önce açık olan orta avlusunun üzeri tamamen kapatılan Beşevler Küçük Sanayi Sitesi Camii’nde incelemelerde bulundu.

bursa Beşevler Bölge Parkı Haberi

bursa Beşevler Bölge Parkı


Büyükşehir Belediyesi’nin bu dönem Bursa’ya kazandırdığı 2 milyon metrekarelik yeşil alan projeleri arasında yer alan 41 bin metrekarelik Beşevler Bölge Parkı, Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç’ın da katıldığı törenle hizmete açıldı. Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 41 dönüm alan üzerine yapılan park için ‘41 kere maşallah’ diyerek başladığı konuşmasında Nilüferlilere seslendi ve “Bu güzel parkın tadını çıkarın, Recep Altepe’yi de unutmayın” dedi.


Bursa’nın yaşanabilir, sağlıklı bir kent olması ve ‘Yeşil Bursa’ adını tekrar kazanması amacıyla yerleşimin yoğun olduğu bölgelerdeki BUSKİ’ye ait su depolarının bulunduğu alanları yeniden düzenleyerek yeşil alan olarak halkın kullanımına açan Büyükşehir Belediyesi, Beşevler Su Deposu’nun bulunduğu 41 bin metrekarelik alanı da ayrıcalıklı bir park haline getirdi. Kısa bir süre öncesine kadar su deposu alanı olarak etrafı duvarlarla çevrili olan...