06 / 05 / 2024

Bursa Beton sanayi kuruluşu

Bursa Beton sanayi kuruluşu

Bursa Beton, Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde 49 basamak yükseldi. Firma, 437. sırada yerini aldı.

Boğaziçi Beton'dan 250 milyon liralık sözleşme! Dünyanın en büyük beş tesisinden biri olacak!

Boğaziçi Beton Sanayi ve Ticaret A.Ş., Kalyon İnşaat San. ve Tic. A.Ş. ile Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. İstanbul Havalimanı MRO Tesisleri (Faz 2) İnşaat Yapımı için 250 milyon liralık hazır beton sözleşmesi imzaladı. 

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeditepe Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Meryem Şimşek ve Ramazan Kabakılıç ortaklığında kuruldu.

Nilüfer Belediyesi Bursa'da sanayi imarlı arsa satacak! 

Bursa İli Nilüfer Belediye Başkanlığı, Bursa Nilüfer'de yer alan küçük sanayi alanı imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 3 bin 17 metrekare alana sahip.

Massey İnşaat Hafriyat Nakliyat Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Massey İnşaat Hafriyat Nakliyat Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Rabia Güneyse tarafından kuruldu.

Yarçim Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yarçim Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Resul Yardımcı tarafından kuruldu.

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ak Kar Yapı Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 30 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Altun, Rahmi Bozyel ve Sinan Teksarı tarafından kuruldu.

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Efe Ege Hazır Beton Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da Ersin Işık tarafından kuruldu.

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Göçmen Yapı İnşaat Turizm Ve Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 200 bin TL sermaye bedeli ile Ersin Türksel, Hasan Bahar ve Hasan Türksel ortaklığında kuruldu.

Bursa’da yapı stokunun beton ve demir kalitesi düşük!

Bursa ve çevresinde kamu ve özel sektör yatırımlarında hızlanma gözlemlediklerine vurgu yapan Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay, Bursa’da kentsel dönüşüm kapsamındaki alanlarda yapı stokunun beton ve demir kalitesinin en düşük seviyede olduğunu belirtti.

Bc Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bc Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ramazan Can Çağlar ve Barış Kuş ortaklığında kuruldu.

Sağlıklı yapılar için beton takip sisteminde yeni dönem!

Bursa Beton Genel Müdürü Barbaros Onulay 30 Kasım itibariyle yürürlüğe giren beton takip sistemindeki yeniliklerle ilgili açıklamalar yaptı.

ÇİMKO'nun yeni hazır beton tesisi Gaziantep’te açıldı!

Türkiye'nin önde gelen çimento ve yapı malzemeleri kuruluşları arasında yer alan Çimko Çimento ve Beton Sanayi Ticaret A.Ş.'nin 25’inci hazır beton tesisi Gaziantep’in Taşlıca bölgesinde hizmete açıldı. 

Cg Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cg Beton Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Cüneyt Göz tarafından kuruldu.

Bursa Beton sanayi kuruluşu Haberi

Bursa Beton sanayi kuruluşu

Güney Marmara’nın beton ihtiyacının yaklaşık yüzde 50’sini karşılayan Bursa Beton, Türkiye'nin En Büyük 500 Sanayi Kuruluşu listesinde 49 basamak yükselerek 437. sırada yerini aldı.

2016 verilerine göre İstanbul Sanayi Odası tarafından Türkiye’nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu sıralaması açıklandı. Bursa Beton, İstanbul Sanayi Odası tarafından açıklanan Türkiye’nin en büyük 500 Sanayi Kuruluşu sıralamasında, 2016 verilerine göre, net 274.039.314’lik üretimden satışlarda 49 basamak daha yükselerek 437. sıraya çıktı. Bursa Beton’un özel sektör sıralamasında ise 427’inci sırada yer aldığı açıklandı.

Güney Marmara’nın beton ihtiyacının yaklaşık yüzde 50’sini karşılayan Bursa Beton, 30’uncu yılı geride bırakırken, tecrübesi, yeni yatırımları ve yenilikçi yaklaşımıyla büyümeye devam ediyor. Bursa, Yalova, Kütahya, Edremit ve Bandırma'da toplam 22 santralde günlük 22 bin metreküp beton üretim kapasitesiyle faaliyet gösteren Bursa Beton, 700’e...