29 / 04 / 2024

bursa davutpaşa camii

bursa davutpaşa camii

Bursa’da yer alan ve geçmişi 5 asır öncesine dayanan tarihi Davutpaşa Camii restore edildi. Çalışmalar kapsamında cami duvarının bir bölümü, minare, çatı, iç ve dış tefrişi yeniden yapıldı.

Kayhan'daki Davutpaşa Camii restore edildi!

Kentin tarihi değerlerini bir bir ayağa kaldıran Büyükşehir Belediyesi, Davutpaşa Camii'ni de restore etti. Davutpaşa Camii, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı.

Bursa Timurtaş Paşa Camii'nin minaresi restore edilecek!

Bursa’daki ilginç mimarisi ile dikkat çeken 618 yıllık Timurtaş Paşa Camii ile minaresi arasından yol geçiyor. Demirtaşpaşa Mahallesi Muhtarı İhsan Tozaklı, yazışmalar sonucunda cami minaresinin restore edileceğini belirtiyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satış ofisi telefon!

Inİstanbul Lokal Davutpaşa satış ofisi telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi. Teslimlerin Mart 2018'de yapılması planlanan proje Nef ve İş GYO tarafından hayata geçiriliyor.

The Plaza Hotel Bursa’da açılıyor!

Yasemin Turizm, İstanbul’da renovasyon çalışmalarının devam ettiği The Plaza Hotel’in 2’ncisini Bursa’da açacak. Uluslararası bir marka ile görüşen şirket, franchise düşünüyor.

Davutpaşa Inİstanbul Lokal fiyatlar!

Davutpaşa Inİstanbul Lokal fiyatlar dairelerin konum ve planlarına bağlı olarak değişiyor. Eski Topkapı Şişecam Fabrikası arsa alanı üzerinde yükselen proje TEM Otoyolu'na 7 kilometre mesafede bulunuyor.

Davutpaşa İnİstanbul Lokal Residence iletişim!

Davutpaşa İnİstanbul Lokal Residence iletişim için 444 72 21 telefon numarasından satış ofisi ile görüşebilmek mümkün. Yüzde 1 peşinat avantajı sunan proje metrobüs durağına 1 kilometre mesafede bulunuyor.

İnİstanbul Lokal Davutpaşa satış ofisi iletişim!

İnİstanbul Lokal Davutpaşa satış ofisi iletişim için 444 72 21 numaralı telefonu arayabilirisiniz. Atatürk Havalimanı’na 10 kilometre mesafede inşa edilen projede yüzde 1 peşinatla daire sahibi olunabiliyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans iletişim!

Yenikapı sahil yoluna 4 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede daireler 348 bin TL'den başlıyor. Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 72 21 olarak belirlendi.

Aliağa Camii restorasyonu ne zaman tamamlanacak?

1672 yılında yapılan ve İzmir'in tek ahşap camisi olan Aliağa Camii, İzmir Valiliği ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü tarafından restore ediliyor. Restorasyonunun 2016 yılında tamamlanması planlanıyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans!

Konum bilgisine göre TEM karayoluna 7 kilometre kadar uzaklıkta bulunan projede teslimler 2017 yılı sonunda yapılması planlanıyor. Inİstanbul Lokal Davutpaşa Rezidans projesinde fiyatlar 348 bin TL'den başlıyor.

İzmir Aliağa Camii'nin restorasyonu 2016'da tamamlanacak!

Tarihi Aliağa Camii’nin yıkılmak üzere olan halinin gündeme gelmesiyle İzmir Valiliği ve Vakıflar Bölge Müdürlüğü restorasyon sürecini başlattı. Cami, 2016 yılının sonunda tamamlanacak.

Kılıç Ali Paşa Camii için belgesel yapıldı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş., büyük Türk denizcisi Kılıç Ali Paşa tarafından İstanbul Tophane’de yaptırılan ve inşasında Don Kişot’un yazarı Cervantes’in amelelik yaptığı 435 yıllık Kılıç Ali Paşa Camii’nin belgeselini yayınlandı.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme koşulları!

Eski Şişecam arazisi üzerinde hayata geçirilen proje Zincirlikuyu ’ya 8 kilometre kadar uzaklıkta yer alıyor. Inİstanbul Lokal Davutpaşa ödeme koşulları kapsamında yüzde 10 indirim sağlanıyor.

Inİstanbul Lokal Davutpaşa fiyatları!

Toplam 17 bin 944 üzerinde hayata geçirilen proje ulaşım bilgisine göre Cevizlibağ Metrobüs durağına 1 kilometre kadar uzaklıkta bulunuyor. Inİstanbul Lokal Davutpaşa fiyatları 345 bin TL'den başlıyor.

bursa davutpaşa camii Haberi

bursa davutpaşa camii

Büyükşehir Belediyesi, kent merkezinde yer alan Hanlar Bölgesi’nin bir değerini daha gün yüzüne çıkardı. Restorasyonu tamamlanan Davutpaşa Camii ve çevre düzenlemesi, Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe tarafından hizmete açıldı. Başkan Altepe, yeni yüzüyle Kayhan Bölgesi’ne değer katacak olan Davutpaşa Camii ve çevre düzenlemesi projesinin bölgeyi daha da kalkındıracağına işaret etti.


Evliyalar şehri, tarih başkenti Bursa’da ecdat yadigarı eserlerin bir bir ayağa kaldırıldığını vurgulayan Başkan Altepe, “Bursa, sahip olduğu güzellikleri ve günden güne artan değerleriyle dünyaya örnek oluyor. Bursa’nın merkezi, çarşı ve hanlar bölgesidir. Çarşı canlanırsa Bursa da canlanır” dedi.


Çarşıyı yıllardır güçlendirdiklerini ve çalışmalarının devam ettiğini kaydeden Başkan Altepe, “Çarşı, Bursa’nın kalbi, nabzının attığı yer. Büyükşehir Belediyesi olarak çarşıya yatırımlarımız devam edecek. Bursa’da bir tarihi eser daha ayağa kalktı. Davutpaşa Camii...