07 / 05 / 2024

Bursa Değirmenönü - Karapınar Köprüsü’nün temeli atıldı

Bursa Değirmenönü - Karapınar Köprüsü’nün temeli atıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Değirmenönü ile Karapınar mahallelerinin birbirine bağlanması için Deliçay üzerine yapılan köprünün temeli Efkan Ala’nın katıldığı törenle atıldı. İşte ayrıntılar...

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Değirmen Peyzaj İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Volkan Tank tarafından kuruldu.

Bu illerde yaşayanlar aman dikkat! Sizin de hesabınıza 4 bin 336 TL yatırılmış olabilir! Bu parayı mutlaka alın!

Bu illerde yaşayanlar aman dikkat... Sizin de hesabınıza tam tamına 4 bin 336 TL yatırılmış olabilir... Bu parayı mutlaka alın...

A101'de çılgın indirim! Palette saç boyası 29 TL, Elseve Şampuan 29 TL'ye düştü! 

A101'in indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. A101'de çılgın indirim! Palette saç boyası 29 TL, Elseve Şampuan 29 TL'ye düştü. A101 yeni kataloğu 29 Mart 2023 fiyat listesi...

Paralar hesaplara il il yatırılıyor! Sizin de hesabınıza 4 bin 336 TL yatırılmış olabilir! Mutlaka alın! 

Pek çok kişinin arama motorlarında sık sık araştırdığı evde bakım paraları hesaplara il il yatırılıyor. Sizin de hesabınıza 4 bin 336 TL yatırılmış olabilir! Mutlaka alın...

e-Devlet'ten başvuran PTT'den o anda alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca sosyal desteklere geçtiğimiz aylarda 'Çocuk Destek Bileşeni' dahil edilmişti. e-Devlet'ten başvuran PTT'den o anda alıyor! Çocuk destek parasına Mart zammı geldi mi? Şimdi siz de bakın!

EYT'lilerin maaş hesabı rakam rakam açıklandı! EYT'liler kaç lira maaş alacak? Hemen siz de bakın!

EYT'liler maaşların nasıl hesaplanacağını ve kaç lira maaş alacaklarını merakla araştırmaya başladı. EYT'lilerin maaş hesabı rakam rakam açıklandı! EYT'liler kaç lira maaş alacak? Hemen siz de bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

Geçen ay Bakanlık tarafından deprem illerinde üretim yapan çiftçilere mazot ve gübre desteğinin nakit ödeneceği belirtildi. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteği bir bir yattı! 2023 mazot gübre desteği kaç TL? Şimdi siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden dar gelirli binlerce vatandaş faydalanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük sürpriz! Yeni zam buz kestirdi! Hemen siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

Devlet tarafından sağlanan sosyal destek ödemelerinden binlerce vatandaş yararlanıyor. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında büyük şok! 2023 zammı buz kestirdi! Şimdi siz de bakın!

Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde son dakika! 2023 mazot gübre ödemesi il il yattı mı? Hemen siz de bakın!

Geçtiğimiz günlerde deprem bölgesindeki çiftçiler için mazot gübre desteğinin nakit olarak ödeneceği duyuruldu. Çiftçiler dikkat! Mazot gübre desteğinde son dakika! 2023 mazot gübre ödemesi il il yattı mı? Hemen siz de bakın!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı zamları buz kestirdi! Maaşlar peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

Binlerce kişinin yararlandığı sosyal destek ödemesi zamları merakla bekleniyordu. 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım maaşı zamları buz kestirdi! Maaşlar peş peşe açıklandı! Şimdi siz de bakın!

e-Devlet'e başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli ve ihtiyaç sahibi aileler için çocuk başına sosyal yardım ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvurana PTT'den anında veriliyor! Çocuk yardımına Şubat zammı geldi mi? Hemen siz de bakın!

e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

Aile Bakanlığı dar gelirli haneler için çocuk başına destek ödemesi yapıyor. e-Devlet'te başvuran PTT'den hemen alıyor! Çocuk destek parasına Şubat zammı yapıldı mı? Şimdi siz de bakın!

Bursa Değirmenönü - Karapınar Köprüsü’nün temeli atıldı Haberi

Bursa Değirmenönü - Karapınar Köprüsü’nün temeli atıldı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından yaptırılan ve Değirmenönü ile Karapınar mahallelerinin birbirine bağlanması için Deliçay üzerine yapılan köprünün temeli İçişleri eski Bakanı Efkan Ala’nın da katıldığı törenle atıldı.


Büyükşehir Belediyesi, Uludağ’dan gelen Deliçay’ın ayırdığı Değirmenönü ve Karapınar mahallelerini de köprü ile birbirine bağlıyor. İki mahallenin birbirine bağlanmasının yanında Erikli’deki 2. Cadde’den Kaplıkaya’ya, Otosansit üzerinden de Kestel’e bağlanarak Ankara yolu için önemli bir alternatif güzergah olacak köprünün temeli törenle atıldı. Törene Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe’nin yanı sıra İçişleri eski Bakanı Efkan Ala, Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, Yıldırım Kaymakamı Mehmet Aydın, Bursa Milletvekilleri İsmet Su ve Cemalettin Kani Torun, AK Parti İl Başkanı Cemalettin Torun ile çok sayıda davetli katıldı.


Değirmenönü - Karapınar mahallelerinin birbirine bağlanması için köprü yapılmasının yıllardır konuşulduğunu,...