10 / 05 / 2024

Bursa Demirtaşpaşa yeni projeleri

Bursa Demirtaşpaşa yeni projeleri

Sosyal yaşam alanlarının neredeyse hiç bulunmadığı mahallelerde, kamulaştırmalar sonucu elde edilen alanlara park ve meydan yapma çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Demirtaşpaşa Mahallesi'ne de yepyeni bir park ve meydan kazandırıyor.

Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı'ndan Bursa ve Samsun’a iki yeni şube!

Sinpaş’ın tasarrufa dayalı faizsiz finans desteği modeli ile her gelir grubuna uygun tasarruf imkanı sağlayan şirketi “Sinpaş Yapı Tasarruf Sandığı” Bursa ve Samsun’daki yeni şubeleriyle büyümeyi sürdürüyor.

Paşa Mahal Beykoz geliyor! Yeni proje! 

Paşa Mahal Beykoz projesi Parlaklar Group imzasıyla İstanbul Beykoz'da Paşabahçe'de yükseliyor. Projede satışlar başladı. İşte Paşa Mahal Beykoz ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

Bursa Mustafa Kemal Paşa Temizlik işçi alıyor

Bursa'da Mustafa Kemal Paşa Temizlik, özel güvenlik görevlisi olarak istihdam etmek üzere 1 işçi alımı yapacağını açıkladı. Açıklamaya göre son başvuru tarihi 15 Nisan 2022 tarihi.

İsmail Zühtü Paşa Konağı'nın yeni sakini Bilfen oldu!

Bilfen Eğitim Kurumları Genel Müdürlüğü Üsküdar Altunizade Mahallesi'nde yer alan İsmail Zühtü Paşa Konağı'nda faaliyet gösterecek.

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Bursa Demirtaşpaşa Konakları restore ediliyor!

Bursa’yı bir açık hava müzesine dönüştürmeyi hedefleyen Bursa Büyükşehir Belediyesi, Demirtaşpaşa Konakları'nı ilk günkü ihtişamına kavuşturmak için çalışmalarına devam ediyor.

Emlak yatırımcılarının yeni gözdesi: Beykoz Çavuşpaşa!

Kavacık ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yakın konumda bulunan Beykoz'un Çavuşpaşa Mahallesi, emlak yatırımcılarının yeni gözdesi oldu. Birçok işadamı Çavuşbaşı'nda korona sürecinde arsa topladı.

Afif Paşa Mehtabiye Köşkü'nün imar planı değişikliği İBB Meclisi'nde görüşüldü!

İstanbul Boğazı'nın en görkemli yalılarından biri olan ve Afif Paşa Yalısı'nın restorasyonu ve imar planı değişikliği için köşkün yeni sahibi Fiba Holding, İBB'ye başvurdu. Başvuru İBB meclisinde görüşüldü ve dosya kurula gönderildi...

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL’ye satışta!

Tophane Müşiri Zeki Paşa Yalısı 550 milyon TL’ye satışa çıkarıldı. Yalıda daha önce İngiltere'nin yeni Başbakanı Boris Johnson'un dedesinin de kaldığı söylendi...

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa’nın köklü eğitim kurumları arasında yer alan ve yıkılan eski binası 1968 yılında yeniden yapılan Demirtaşpaşa İlkokulu, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından modern bir eğitim kurumu haline getirildi.

Bursa Yıldırım'a yeni aile sağlığı merkezi!

Yatırımlarına son sürat devam eden Bursa Büyükşehir Belediyesi, Yıldırım'a yeni bir aile sağlığı merkezi kazandırdı.

Bursa Demirtaşpaşa İlkokulu için 3 milyon TL'lik kamulaştırma!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla, hayırsever işadamı Erhan Nasyalçın tarafından baştan aşağı yenilenen Demirtaşpaşa İlkokulu’nda eğitim, 17 Eylül Pazartesi günü başlıyor.

Gaziosmanpaşa Paşa Camii Taziye Evi hizmete açıldı!

Gaziosmanpaşa Yeni Mahalle’de inşa edilen Paşa Camii Taziye Evi törenle hizmete açıldı. Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta’nın katıldığı açılışa yoğun ilgi gösterildi.

Bursa Demirtaşpaşa yeni projeleri Haberi

Bursa Demirtaşpaşa yeni projeleri


Çarpık ve plansız yapılaşma sonucu sosyal yaşam alanlarının neredeyse hiç bulunmadığı mahallelerde, kamulaştırmalar sonucu elde edilen alanlara park ve meydan yapma çalışmalarını sürdüren Osmangazi Belediyesi, Demirtaşpaşa Mahallesi'ne de yepyeni bir park ve meydan kazandırıyor. İlçenin dar ve sıkışık mahallerinden birisi olan Demirtaşpaşa’da, Timurtaşpaşa Camii çevresindeki 8 parselde kamulaştırmaları tamamlanan konutlar, iş makineleri tarafından yıkıldı. Gerçekleştirilen yıkımların, aynı zamanda kentsel dönüşümün de bir parçası olduğunu ifade eden Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, “Osmangazi Bursa’nın konut yoğunluğu en fazla olan, çarpık ve plansız yapılaşmanın getirdiği sıkıntıları en fazla hisseden ilçesi. Bizler, mahallerimize nefes aldıracak, vatandaşlarımızın oturup bir arada sohbet edeceği, çocukların rahat rahat oynayabildiği park ve meydanlar yapmak için bu tür kamulaştırmaları sürekli yapıyoruz” dedi.


Yapılacak çevre düzenlemesi ile tarihi Timurtaşpaşa Camiine...