28 / 04 / 2024

Bursa dönüşüm projesi

Bursa dönüşüm projesi

Milletvekili Hüseyin Şahin, Haziran ayında yapılacak seçimlerden sonra Bursa’da kentsel dönüşüm hamlesi başlatılacağını söyledi. Şahin, kentsel dönüşüm için harekete geçmesi gerektiğine vurgu yaptı.

Kıroğlu, Bursa'da kentsel dönüşüm projesine başlayacak!

Türkiye'de ise enerji, inşaat gibi sektörlerde faaliyet gösteren,19 şirketi bulunan Kıroğlu Şirketler Grubu'nu yöneten Murat Hamdi Kıroğlu, Bursa'daki 55 hektarlık kentsel dönüşüm projesinin inşaat işleri için kesin dönüş yaptı.

Bursa Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkımlar başlıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde devam eden 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi'nde yıkım çalışmaları başlıyor.

Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için anlaşma sağlanıyor!

Bursa Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Mevlana Mahallesi’nde hayata geçirilmesi planlanan Yıldırım 7. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi için hak sahipleriyle bir araya geldi.

Osmangazi Soğanlı'daki kentsel dönüşüm projesi TBMM gündeminde!

Bursa'nın Osmangazi ilçesinin Soğanlı Mahallesi'nde yürütülen kentsel dönüşüm projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Aydın, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi için 68 bina yıkıldı!

Kentsel dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam eden Osmangazi Belediyesi, Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında kalan riskli alandaki 5 katlı binayı kamulaştırarak yıktı.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde 55 bina yıkıldı!

Bursa'nın Soğanlı bölgesinde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi kapsamında

Yıldırım Kentsel Dönüşüm Projesi, PDG Mimarlar imzasını taşıyor!

“Yıldırım Belediyesi Kentsel Dönüşüm Projesi”, PDG Mimarlar tarafından Bursa Yıldırım Belediyesi yatırımıyla gerçekleştiriliyor...

Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde son durum!

Bursa Yıldırım Belediyesi tarafından hayata geçirilen Bursa Mevlana-Ulus Kentsel Dönüşüm Projesi’nde çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Edebali proje ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Bursa Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi başlıyor!

Osmangazi Belediyesi, ikinci perdeyi Demirkapı Kentsel Dönüşüm Projesi ile açacak. Mahalle sakinleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Dündar, kimseyi mağdur etmeden bölgede dönüşüm yapacaklarını söyledi.

Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde teslim zamanı!

Türkiye'nin en büyük kentsel dönüşüm projelerinden Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi'nde sona yaklaşıldı. Projede teslimler bu ay içinde gerçekleşecek.

Doğanbey kentsel dönüşüm projesi Bursa Büyükşehir'in gündeminde!

Bursa’da kentin merkezinde 23 katlı inşa edilen ve sıkça tartışmalara konu olan Doğanbey Kentsel Dönüşüm Projesi Bursa Büyükşehir Belediye Meclisi’ne bir kez daha geldi.

Bursa Soğanlı Dönüşüm Projesi 2017 sonunda tamamlanacak!

Osmangazi Belediyesi'nin hayata geçirdiği Soğanlı Kentsel dönüşüm projesi CNR Emlak Fuarı'nda görücüye çıktı.

Bursa Soğanlı Kentsel Dönüşüm projesi Emlak Fuarı'nda tanıtılacak!

Osmangazi Belediyesi’nin “Soğanlı Kentsel Dönüşüm Projesi”, İstanbul CNR Emlak-Emlak Yatırım Projeleri ve Finansmanı Fuarı’nda yatırımcılara tanıtılacak.

Türkiye'nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projesi CNR Emlak Fuarı'nda!

Bursa Osmangazi Belediyesi'nin Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile ortak gerçekleştirdiği ve birçok Avrupa kentini kıskandıracak kapsamda modern bir kentsel dönüşüm projesi, CNR Emlak fuarında görücüye çıkacak.

Bursa dönüşüm projesi Haberi

Bursa dönüşüm projesi

Bursa’nın çok büyük bir turizm potansiyeline olduğuna dikkat çeken Şahin, bu potansiyelin harekete geçirilmesi için zaman kaybedilmeden devlet, yerel yönetimler ve yerel dinamiklerin kentsel dönüşüm için harekete geçmesi gerektiğine vurgu yaptı.



1980’li yıllarda sanayisi ivme kazanan Bursa’nın nüfusunun hızla arttığına dikkat çeken TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Üyesi ve AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, buna bağlı olarak plansız bir kentleşme yaşandığını söyledi. Şahin, Bursa’da konut ve sanayinin iç içe geçtiği bölgeler bulunduğu ve bazı çöküntü bölgeleri oluştuğuna dikkat çekti.


BURSA EŞSİZ BİR KENT

Bursa’nın köklü bir tarihi kültürel mirası, eşsiz doğası ve termal sularıyla ciddi turizm potansiyeline sahip olduğunu vurgulayan Hüseyin Şahin çöküntü bölgelerinin hızla ayağa kaldırılması halinde dünyanın en çok ziyaret edilen kentlerinden biri haline gelebileceğini söyledi. Bu konuda, Çevre...